RS50 Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Se opravicujem ce je tema ze bila.(lahko tudi lock) Ali je ze kdo naorcal kaj iz scooter-center.com po posti? Kaksna je kaj postnina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Se opravicujem ce je tema ze bila.(lahko tudi lock) Ali je ze kdo naorcal kaj iz scooter-center.com po posti? Kaksna je kaj postnina? Preko scooterkit-a lahko narocis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Jep. jst sm naroču prek scooterkita sam sm čaku k budala. Sej zej k smo u eu pomoje mal hitrej. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Js sm tut naroču prek scooterkita pa čakam že dva tedna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Julij 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Kok pa je kej postnina ce prek scooterkita narocis to? Huh tko dolgo ze cakate ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Jst sm tud prek scooterkita naroču, pa je treba dva tedna čakat če nimajo na zalogi, ker oni naročajo na vsaka dva tedna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Julij 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2004 kdo mogoče ve vsaj priblizen cenik za postnino? ;) js bi sicer narocu ene blinkerje. To sicer ni tezko ampak me vseeno zanima. Pa ste zadovoljni s tem kar vam posljejo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Kakšne blinkerje pa bi naroču (slika)? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Julij 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2004 taksne: http://www.scootercenter.com/catalog/produ...5fa7abf6f24d3fc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 So to sploh blinkeri????? Mislim do so to kao neki LED-spot za v avto. Lahko da se motim. Drugač pa je pri scooterkit problem, da čakajo, da dobijo dovolj naročil, da se jih transport splača. In na to se čaka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Julij 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2004 tocno tko je mitek. Caka se. Zato mi tut ne morejo zdj tega narocit. So mi tko rekli. Verjetno jih bom kr sam narocu samo se morm najprej pozanimat kok je kej postnina za to ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 tocno tko je mitek. Caka se. Zato mi tut ne morejo zdj tega narocit. So mi tko rekli. Verjetno jih bom kr sam narocu samo se morm najprej pozanimat kok je kej postnina za to ;) kaj boš s tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Js sm tut naroču prek scooterkita pa čakam že dva tedna... heh že dva tedna. Jst sm blis dva mesca čaku na ene boge ročke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 heh že dva tedna. Jst sm blis dva mesca čaku na ene boge ročke. kurba men si pa reku da si jih u kmetijski zadrugi kupu :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 take led diodice sm tud jst pr njih naroču! čaka se dolgo, pač čakajo da se jim transport splača majo pa tud cene dost niske....skor iste kot na scooter centrovi strani. jst sm dav za poštnino 800 sit pa sm mev 4 stvari (tačko, te led diode, žmigavce, omejevalec) sj vse skp ni blo teško kar je bla se tačka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 jaz sem tudi naročal :) pa sem klico gor, ker v toti šoping preko interneta nea verjamem. Ker to je neki k___. Jaz sem poklico gor, pa sma se zmenla tak da ga čujem ne, da mi je vse lepo poveo kaj ma pa kaj nia na zalogo pa kdaj bo prislo. samo jaz sem si poslal enemu frendu na Dunaj ne. Postnina je bla okoli 6EUR. Za cajt pa me nea vprasajte. Ker jaz sem mu povo tocno keri dan morre prit do njega, ker je bil ded glih na skijanju takrat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 kurba men si pa reku da si jih u kmetijski zadrugi kupu :afro1: Kva res sm to reku? :lol1: se ne spomnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 men scooterkit tega ne more dobaviti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Pa kuk je poštnina iz Nemčije do sem? :? :hmm: :hmm: :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 (popravljeno) A niso brezvezni te prozorni žmigovci pa luči? Itak ma ditech že v originalu prozorne žmigavce sam zadna luč je rdeča!! To je zame metanje dnara stvar! Pol boš mogu še žarnco zadi menjat u brezveze... mislm men je to krneki!! :BUA: Popravljeno Julij 5, 2004. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Se da gripe še kje drugje kupt kukr prek scooterkita, ker ne bi rd spet čakau... na valjčke čakam že 2 tedna. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OverLorD Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Ludi jaz sem vprašal na skuterkit če mi zrihtajo en polini športni fliter (odg.: niso zastopniki), potem krom špegle F1(odg.: samo karbon), Šravfe za vario rumene(odg.: Kupi v slo po cinkane pa daj rumeno eluxirat). Zaj pa rečte kaj hočte sam ti na skuter kitu so invalidi, :wacko: pa polek tega se jim delat sploh ne da. :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Če želi kdo kaj naročit iz nemčije naj mi pove ker v tem tednu zbiram naročila da bom naročil robo z nemčije. Pošljite PM ali kontaktirajte na ircu #skut pod nick _PoKaVeC^ ali _PoKa|Ni LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Julij 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2004 kaj tiste led diode bi lahko narocu k sm js link do njih prpopu v temo scooter center? pa kak bi se s postnino menli? od kod si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Se da gripe še kje drugje kupt kukr prek scooterkita, ker ne bi rd spet čakau... na valjčke čakam že 2 tedna. :? Pa zakaj si šu naročvat valčke tm? To jih majo povsod na servisih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se