deathBikeR Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Jaz sem pri mojemu skutarju enkrat dol odšraufov svečko, pa jo pogledam, pa vidm, da je vsa mastna :( - To pomeni, da je nekaj narobe. Prosim, če mi napišete kakšne nasvete kaj storiti O:-) , če pa je ta tema samo v napoto, pa prosim modernatorja, da jo zaklene. Hvala vsem za odgovor! Še par slikc: slikce LP Zaskrbljen :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 drinovc firefox zakaj si se pa preimenoval?? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 Tm u tvoji galeriji ni nobene svečke. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 točno tak :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deathBikeR Objavljeno Julij 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2004 (popravljeno) drinovc firefox zakaj si se pa preimenoval?? :) zato ker mi je tko bl všeč. :afro1: sorry, če ni nobene svečke, ker se mi ne da gor nalagat, ker predolgo traja. Se pa na prvi slikci vidi, da je pod njo mastno - je bla premalo zategnjena. <_< Znotri pa je bla čisto črna in mastna. Če kdo ve kaj naj naredim, naj napise :) LP Popravljeno Julij 3, 2004. Popravil deathBikeR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 nastelaj oljno pumpo in/ali uplinjac. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 (popravljeno) Preveč olja ;) To se meni na fritezi dela, če pomfri pečem <_< :D Popravljeno Julij 3, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 Jaz sem pri mojemu skutarju enkrat dol odšraufov svečko, pa jo pogledam, pa vidm, da je vsa mastna :( - To pomeni, da je nekaj narobe. Prosim, če mi napišete kakšne nasvete kaj storiti O:-) , če pa je ta tema samo v napoto, pa prosim modernatorja, da jo zaklene. Hvala vsem za odgovor! Še par slikc: slikce LP Zaskrbljen :cry: :hmm: I ja sam pr moji sketerki enkrat dol odsrafo gate: Pa potipam pa vsa mokra :) To pomeni neka narorobe z njo. prosim nasvet kaj storiti, ili ja ili ne-vio. Ce pa tema ni prava pa prosim moderatora da prizge luc. Hvala za pozornost, slikce bojo pa juter, tuki. Cist s prazno mosnjo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se