klimbra Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 Mam en cudn fling,da se dobr,da se je nas velespostovani,ljubljeni Kekec III meu tam zgor nenormalno dobr.........in , da mu je nenormalno prou prsu deznjak.......hihihihiiiihiiiihiiiiii :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK: KekkY.......drugic raj pejt z NAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 Ti pa si prvoscliu :angry: ah...no... :P LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Ni res....plavat sem znal že prej.....dosti pred Dolomiti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Ni res....plavat sem znal že prej.....dosti pred Dolomiti... Aha :OK: V Dolomitih si bil potem samo na izpopoljnjevalnem tecaju......in si osvojil ..... vijuganje med kapljicami kravlanje po muldi potapljanje v poziralnikih . . . . . :naughty: :naughty: :naughty: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 ..in spanje v kopalnici.... (kar je bila edina rešitev ob smrčečih BMW-ju in Ajgorju...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 ..in spanje v kopalnici.... (kar je bila edina rešitev ob smrčečih BMW-ju in Ajgorju...) ...nakladaš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 ...nakladaš... .....itaq...midva z Ajgorjem nisva imela teh problemov....sva spala kot ubita in obadva lahko potrdiva, da ni nihče od naju smrčal spljoh....bi ga slišala..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 Jst pa trdim da BMW laze....m9 je sam zaupal....pred mnozico :D LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 Jst pa trdim da BMW laze....m9 je sam zaupal....pred mnozico :D LP Gugo B) Jaz lahko samo potrdim, da sem bil v bmw-jevi prisotnosti deležen takšnega grmenja in rohnenja, da se še moj V2 skrije... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 .....itaq...midva z Ajgorjem nisva imela teh problemov....sva spala kot ubita in obadva lahko potrdiva, da ni nihče od naju smrčal spljoh....bi ga slišala..... Kekec kot Kekec pač izigrava žrtveno jagnje in naju (BMW in jaz) optožuje da sva smrčala :wacko: ,ko sva sama spala brez Kekca nisem nič slišal ne jaz njega ne on mene čudno Sicer pa mislim ,da je Keky vstal malo pred nama in šel v wc in iz tega cel rom pom pom.........po moje O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 KekkY.......drugic raj pejt z NAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z nami se je imel prav čudovito.Vreme je bilo lepo,sončno in toplo.Razen na passo de Selvia +3 drugod pa od +27 do +10(nmv1500)in v četrtek ko je nekaj kapljic padal do Kranja nbaprej pa lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Jaz lahko samo potrdim, da sem bil v bmw-jevi prisotnosti deležen takšnega grmenja in rohnenja, da se še moj V2 skrije... :wacko: Jaz pa pravim, da je to samo zlobno natolcevanje... Na Jančah sem spal z BMW-jem v isti sobi in nisem slišal NIČ!!! LP Windsurf p.s.: grmenje tvojega V2 ali moje in-line-4??? :lol1: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se