Kremšnitar Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 :afro1: Lep pozdrav tovariši. Zdej bom v svoj moped dal 70 kit in me zanima, če pozna kdo kakšnega serviserja v NM/okolici, ki bi mi to vgradil in nastavil hitro in kvalitetno in poceni. Lp
mc m Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 jst pelem motor k enmu mehaniku, k dela pr smoletu- doma to on pol šraufa. ful dobr zrihta, tku da ti ne bo žou. evo cifra: 031/804-012 aja ime mu je pa Vinko :afro1:
_jezus_ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Ja sm kaj ti nuca ce tip nima delov doma.. Js bom su jutr k unmu serviserju nasprot vidiva k mi je klemn priporocu.. Pr jersinu se gumo zamenjam, ostalo bom tam.. Ker se mi ne da cakat jersina.. Jebemo mater, zdaj je sel semering, pumpa, neke luknje ma.. Zgleda bo treba se jermen.. Jebemo mater, 30k bo slo ta teden za skuter.
mc m Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Ja sm kaj ti nuca ce tip nima delov doma.. Js bom su jutr k unmu serviserju nasprot vidiva k mi je klemn priporocu.. Pr jersinu se gumo zamenjam, ostalo bom tam.. Ker se mi ne da cakat jersina.. Jebemo mater, zdaj je sel semering, pumpa, neke luknje ma.. Zgleda bo treba se jermen.. Jebemo mater, 30k bo slo ta teden za skuter. verjem mi, da ma tip dost delou doma, drgac gre pa k smoletu iskat, al pa en dan pocakas da naroci, pa je- za tega k ti pravš pa nimam pojma :? o jeršinu je pa itak skoda zgublat besed :wacko:
Manijak Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Iz kje pa je on mehanik? če točn naslov poveš. :)
_jezus_ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 jst zdej nevem.. al k unmu bogotu pelat, al pa k temu vinkotu.. ej mcm, bos jutr mu cajt, bova sla do smoleta:)
Manijak Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 ej mcm pa ti to k smoletu peleš pa pol on domu odpela pa tm rihta al k njemu na dom?
mc m Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 ej mcm pa ti to k smoletu peleš pa pol on domu odpela pa tm rihta al k njemu na dom? jst to kr nemu na dom prpelem pa ga pol on tm sraufa .) ce ga kej rabs, je gor cifra pa ga poklic :)
Kosho Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 jst pelem motor k enmu mehaniku, k dela pr smoletu- doma to on pol šraufa. ful dobr zrihta, tku da ti ne bo žou. evo cifra: 031/804-012 aja ime mu je pa Vinko :afro1: Ja, Vinko Lipej, kličejo ga Lipe.
Kosho Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 Iz kje pa je on mehanik? če točn naslov poveš. :) njegov naslov je Jakčeva ulica 3 se mi zdi, ta prvi blok tm zravn ko je menjalnica Jure pa to.
_jezus_ Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 Kokr sm dns vidu zadej za blokom.. psihoman, ti si iz nm? Kaj vozis?:)
Kosho Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 ja iz nm-otočca sm, vozm pa di techa spider, zatemnjeni žmigovci, pa na desni strani je malo počohan.
_jezus_ Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 Sm ze ene par vidu teh ditechov.. Ce bos kje mene vidu.. Modr aerox, vse nalepke, 70cc (bos slisal) pa potrob.. Se pa kje vidmo se :>
mc m Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 @psihoman: vidm da ti vinkota dobr poznaš. k tud ti k nemu vozš? jst sm pa pred otoccem- mackovec :rolleyes:
_jezus_ Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 moj skutr je lihkar pr vinkotu.. Upam da bo do vecera fertik.. mcm, kok kej racuna on delo?
mc m Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 moj skutr je lihkar pr vinkotu.. Upam da bo do vecera fertik.. mcm, kok kej racuna on delo? ja sej on hitr to nardi-po moje da bos dans že sprobu lahku :) delo je mislm da cenej kot pr jeršinu :unsure: - ne bo velik, verjem .)
_jezus_ Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 ja sej dns ma sam pumpo pa gumo za menat.. Jutr morm it pa jermen pa valcke mu dat zamenat.. Morm ke pelat kr nimam kluca za variator.. Treba nabavt:\
Kosho Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 (popravljeno) :D Popravljeno Julij 9, 2004. Popravil psihoman
atomaz12 Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 Yeah kaj čmo ljudi moji v NM pač nimamo pametnega mehankarja....Dele dobiš prej v Mercatorju kokr kje pa mehankarju :wacko: LP
_jezus_ Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 Ti si tud iz nm? Aja, skutr sm nazaj dubu. 3k je blo materiala (ngk svecka, nova kapca, hladilna tekocina), ostalo pa delo.. Jebal se je ful, k mu je zajla za gas pocla ko se je hotu it zapelat pa kaj js vem se vse.. Uglavnm, zdej skutr lepo tece, ne cuka vec, nasploh je leps za vozt:) Aja, jersin me je nategnu. Pozabu mi je se en lezaj dat, tako da je blo treba se 3k dat za dodaten lezaj. Torej pride pumpa + semering + lezaja 10k. Dela je blo pa 10k. Se jutri 7.5k za dele in pridemo na koncnih 31ksit. Aja pa se guma 10k.. Super vikend je bil ja:)
atomaz12 Objavljeno Julij 10, 2004 Opozori Objavljeno Julij 10, 2004 Ti si tud iz nm? Aja, skutr sm nazaj dubu. 3k je blo materiala (ngk svecka, nova kapca, hladilna tekocina), ostalo pa delo.. Jebal se je ful, k mu je zajla za gas pocla ko se je hotu it zapelat pa kaj js vem se vse.. Uglavnm, zdej skutr lepo tece, ne cuka vec, nasploh je leps za vozt:) Aja, jersin me je nategnu. Pozabu mi je se en lezaj dat, tako da je blo treba se 3k dat za dodaten lezaj. Torej pride pumpa + semering + lezaja 10k. Dela je blo pa 10k. Se jutri 7.5k za dele in pridemo na koncnih 31ksit. Aja pa se guma 10k.. Super vikend je bil ja:) Kaj čmo....Jst moram potrkat :D 10.000 pa mam prve gume gor edin svečko sm menau drugu pa nč.... Ja moram potrkat da nebom dans se čudu če zariba....Aja pa valjčke sm 1x menau pa jermen :rolleyes: BTW:jst sm iz šentjerneja
_jezus_ Objavljeno Julij 10, 2004 Opozori Objavljeno Julij 10, 2004 Ja, sm biu 2 tedna nazaj s skutrjem v sentjerneju.. 2 sva bla gor, cas voznje tocno 14 min (nazajgrede, ko je hrib).
atomaz12 Objavljeno Julij 10, 2004 Opozori Objavljeno Julij 10, 2004 Ja, sm biu 2 tedna nazaj s skutrjem v sentjerneju.. 2 sva bla gor, cas voznje tocno 14 min (nazajgrede, ko je hrib). Ma ja sej se kmal pride kolk pa je 17 km? Tam je dobr ko so ovinki :)) fulll dogaja B)
_jezus_ Objavljeno Julij 10, 2004 Opozori Objavljeno Julij 10, 2004 ja, sm mate šodr... Tm dol že v dolini se pa da do štendra komot založit.. Bom se kej uletu, k mam itak frendico tm:) Drgac pa js hodm na vahto mal ovinke polagat... Upam da so sodr pospravl:)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se