Lucky Objavljeno Julij 8, 2004 Opozori Objavljeno Julij 8, 2004 (popravljeno) Metalcamp, Tolmin 20 in 21 avgust. Tole bo pa metalska fešta in pol. Jest bom dol! :yea2: Nastopajo: DANZIG HYPOCRISY APOCALYPTICA SENTENCED KATATONIA DARK FUNERAL DEW-SCENTED BRAINSTORM VINTERSORG EKTOMORF ANCIENT MNEMIC PROSPECT NOCTIFERIA in drugi Metalcamp Popravljeno Julij 8, 2004. Popravil Lucky
Burnout Objavljeno Julij 8, 2004 Opozori Objavljeno Julij 8, 2004 Jst bom tut tam! Obvezno!! :yea2: :yea2: :yea2: Mogoče pridem celo z motorjem :hmm: LP Burnout
Anubis Objavljeno Julij 8, 2004 Opozori Objavljeno Julij 8, 2004 O ja. Dva dneva čiste agresije, šnopca, drevesnih božanstev in pa čudovite narave. Just say yeaaa baby :)
Shargo Objavljeno Julij 8, 2004 Opozori Objavljeno Julij 8, 2004 Ce me ne bo tam, mi lahk v uck plunes, ko me kje srecas :D
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 Tolmin ali Brno? :hmm: To je zdaj vprašanje.
vrho1679 Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 Sliši se ful uredu - bendi, lokacija,... sam mislim, da bom do takrat že rahlo u kurcu z denarjem. Pa lahko z mopedom not uletiš (v kamp mislem ne na oder )??? :yea2:
Lucky Objavljeno Julij 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 Sliši se ful uredu - bendi, lokacija,... sam mislim, da bom do takrat že rahlo u kurcu z denarjem. Pa lahko z mopedom not uletiš (v kamp mislem ne na oder )??? :yea2: Piše o tem nič. Če imaš zdaj denar, pa daj cankarja na stran za vstopnico. Simpl ne?
suzuki Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 (popravljeno) Hola! Apocalyptica? Hmmm, zelo cool... ampak mislim, da bo vseeno Brno prevagalo... škoda ker je glih na isti vikend!!! Popravljeno Julij 9, 2004. Popravil suzuki freya in SharpNinja 2
Einherjar Objavljeno Julij 10, 2004 Opozori Objavljeno Julij 10, 2004 Kdor rabi karte se lahko name obrne 9.900 za 2 dni, poleg tega pa dobite ze Demo CD od Negligence in drugi CD od Sweet Sorrow. na PM!!
Einherjar Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 Evo cas se izteka, ko vam lahko se karte dobavim, tko da "folk kupte to" © Martin Strel....
Nata Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 :yea2: končno nekaj ostrega in to kar za 2 dni ... :kva2: ... se vidimo ... upam, da bo sonček sonček sonček sonček sonček ... :yea2:
gizmOkak Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 fajn se mejte pa čepke za uha ne pozabit vzet sabo :P ružlo bo pa tko naglas d bo slišat še do mene domou vrjetno (50km) :grim (je mal prezgodej, če bi blo čez 1mesec bi šou tud js, tko pa ni financ :cry: )
bLuZoNdEr Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 (popravljeno) butasto pa vseeno me zanima kaj bi vi izbrali: obisk tega MetalCampa ali pa bi v istem času izkoristili priliko in odšli za teden dni gledat olimpijske igre (BREZPLAČNO), kar se ne ponudi prilika ravno vsak dan!? ......namreč imam kolegico, ki sem jo skor nekam poslal ko je rekla, da ne ve če bo šla na OI ker je lih takrat metalcamp (nebi ji bilo potrebno plačati ničesar) :? Popravljeno Avgust 6, 2004. Popravil soddplah
Einherjar Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 butasto pa vseeno me zanima kaj bi vi izbrali: obisk tega MetalCampa ali pa bi v istem času izkoristili priliko in odšli za teden dni gledat olimpijske igre (BREZPLAČNO), kar se ne ponudi prilika ravno vsak dan!? ......namreč imam kolegico, ki sem jo skor nekam poslal ko je rekla, da ne ve če bo šla na OI ker je lih takrat metalcamp (nebi ji bilo potrebno plačati ničesar) :? Jebes olimpijske igre....
Anubis Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 OI? OI!Oi!OI!OI! poganje pa to? A so to čredni športi? Oz. igre za čredo? Jebeš ovce.
mačka Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 ......namreč imam kolegico, ki sem jo skor nekam poslal ko je rekla, da ne ve če bo šla na OI ker je lih takrat metalcamp (nebi ji bilo potrebno plačati ničesar) :? Ti si pa eden izmed tistih, ki nima očitno, po izjavah sodeč , kaj tlele iskat :topic: kaj se delaš nekaj pomembnega, bodi to kar si :rolleyes:
SiR Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 Metalcamp, Tolmin 20 in 21 avgust. Tole bo pa metalska fešta in pol. Jest bom dol! :yea2: Že imam karto.. Pravzaprav imam dve :naughty: Ma še ne vem, katero bom zravn vzel :naughty: :yea2:
pupa Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 mene, mene, mene, mene, mene, mene............ :wub: :wub: :wub: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: :music4:
bubamara Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 mene....mene...dej nooooooooooooooooooooo.... :wub: :P :004
pupa Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 SEM BLA PREJ!!!!! :P :P :P :fight1: ;)
HAWKey Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 že voham neki v smislu kdo da več :lol1: :doze:
Nata Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 mene....mene...dej nooooooooooooooooooooo.... :wub: :P :004 :fight2: lubica moja si !!! NE dam te nikomu - še najmanj pa orjaku! Si zmešana... :o :angry:
Pervy Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 Že imam karto.. Pravzaprav imam dve :naughty: Ma še ne vem, katero bom zravn vzel :naughty: :yea2: symko prijatu, ma pusti punce pa vzami enega pivseka buddya zraven (koga le :hmm: :rolleyes: ), saj veš da te muzike ne gre poslušat brez velikih količin piva - šele takrat res seka!!!!!! :yea2: .) PS: ti boma že dol najdla kako spremljevalko v ozkih kavbojkah in z belimi visokimi usnjenimi puma teniscami :lol1:
Pervy Objavljeno Avgust 7, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2004 HYPOCRISY RULES!!!!!!! :yea2: :kva2: :yea2: :notworthy: symko - take me, take me!!!!!!!!!!!! :kva2:
Priporočene objave