SiR Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Punce in fantin, ne se sekirat, kajti niste bili prvi v vrsti za mojo drugo karto. Sedaj lahko povem le, da je srečna kandidatka že davno izbrana, se pa opravičujem za nevljudnost, če sem vas nehote dražil :( Skratka all inclusive vikend paket (dostava z motorjem, šotor, druženje s Symom in ogled kulturno-umetniške prireditve ter degustacijo kulinaričnih posebnosti) je dobila _____________________________ :) PS: že puščam čupo za headbanganje :)
SiR Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 :yea2: :OK: :004 :004 Alla :P a maš že prštiman outfit? :P
Manu Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Jest znam pa po skrivnem prehodu prit tja, ker sem bla v srednji šoli v dijaškem domu tam :rolleyes: Sam z motorjem ne bova mogla it, ker ga ne znava še razstavit pa v merkator vrečko dat. :blink:
Pervy Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 pa kaj, pa kaj, že mam akreditacijo :yea2: tako da hočeš-nočeš jaz sem tam :OK: :yea2: he he pa je šel miren vikend po gobe :devil:
Burnout Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Jst bom tudi tam z motorjem :yea2: , glihkar nabavu karte :yea2: SWe verjetno kje zagledamo :lol1: Lp Burnout
SiR Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Jst bom tudi tam z motorjem :yea2: , glihkar nabavu karte :yea2: SWe verjetno kje zagledamo :lol1: Lp Burnout in tut če se, se ne prepoznamo, ker se ne poznamo ,a ne :) aja, a ti boš tisti "metalc"? :lol1: :lol1: :lol1:
Einherjar Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 jaz bom tudi tam... najbrz tudi z motorjem... Me bo pa lazje najti - na odru bom.
Pervy Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Me bo pa lazje najti - na odru bom. jaz pa pri šanku, pa kar brez bojazni za rokav pocukat B)
SiR Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 jaz pa pri šanku, pa kar brez bojazni za rokav pocukat B) ok, te bom ene 300-krat pocukal... :)
mukki Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 ok, te bom ene 300-krat pocukal... :) a lahk jaz tud kerga pocukam? :lol1: sej bom nežna O:-) :beer2:
SiR Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 a lahk jaz tud kerga pocukam? :lol1: sej bom nežna O:-) :beer2: Mene morš obvezno, tko kot lani v Murski Soboti, pa letos v Celju na Moto Boomu ... ko smo se ga tut orenk nacukali :)
Pervy Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 a lahk jaz tud kerga pocukam? :lol1: sej bom nežna O:-) :beer2: lahko lahko, ni panike saj nisem tak občutljiv :devil:
Shargo Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 ... ko smo se ga tut orenk nacukali :) Jaz grem v Tolmin ze jutri zjutraj, za cel teden in ga zacnem takoj cukati :D
mukki Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Mene morš obvezno, tko kot lani v Murski Soboti, pa letos v Celju na Moto Boomu ... ko smo se ga tut orenk nacukali :) ........... :rolleyes: .......................... mal smo se ga pa res, pol se pa vidimo v campu, mogoč pa še kerga spoznam .)
Anubis Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Če bo mene kdo cukal mu bom glavo odtrgal. Lahko pa prej kako pivo spijemo...ali pa potem. :)
Pervy Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 a kdo ve kako je z parkiranjem motorja, da nebi kaj težili da ga ne moreš pri šotoru met? :angry: PS: gledal malo njihovo stran - prepovedan vnos nožev (kaj pa salama za zajtrk <_< ) in dobrih fotoaparatov (baje takih z objektivom ne smeš met :? :hmm: :wacko: ), lahko maš samo žepne :xx:
SiR Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 ........... :rolleyes: .......................... mal smo se ga pa res, pol se pa vidimo v campu, mogoč pa še kerga spoznam .) priporočam branje knjige Nauk o samospoznaji. Odkar sem jo prebral, vsak dan zjutraj spoznam vsaj enga - in to že takoj v kopalnici :)
Nata Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 (popravljeno) a kdo ve kako je z parkiranjem motorja, da nebi kaj težili da ga ne moreš pri šotoru met? :angry: PS: gledal malo njihovo stran - prepovedan vnos nožev (kaj pa salama za zajtrk <_< ) in dobrih fotoaparatov (baje takih z objektivom ne smeš met :? :hmm: :wacko: ), lahko maš samo žepne :xx: ... glede nožev ... jebi ga ... :P ... al pa ... skrij ga ... :P glede motorja - valda boš ga imel pri sebi - pa če ti sto redarjev teži ... B) glede fotiča pa - če maš akreditacijo zateži organizatorju in dobiš kar hočeš in kje hočeš pa kako hočeš ... .) Popravljeno Avgust 13, 2004. Popravil Nata
Anubis Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Mene ta jutranji kopalniški ritual spravi vsak dan znova v dobro voljo, ko vidim, da narava ni skoparila :) :) :) :devil:
SiR Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Mene ta jutranji kopalniški ritual spravi vsak dan znova v dobro voljo, ko vidim, da narava ni skoparila :) :) :) :devil: ...same here .... :naughty: Narava se včasih res potrudi :)
SiR Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 pa da mi turbomaksimusa pr miru pustite :D
stigmata Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 pa da mi turbomaksimusa pr miru pustite :D Turbomaksimus???????? :naughty: pol pa grem tud jaz, nekje te bom že našla in ga ukradla :naughty: :naughty: :naughty: :D B) :D B)
Lucky Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Ein, a si izvedel kaj novega glede parkiranja naših motorčkov?
Pervy Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 pisal mail in dobil odgovor, da motorjev verjetno ne bo mogoče parkirati v kampu ker naj bi občina nekaj težila glede ekološko zaščitenega gozda oz. karkoli naj bi to pomenlo :angry: predlagajo parking pri hotelu, ki je 24-ur varovan. no bomo vidli, meni ne diši da bi moto nekje stran puščal.
Priporočene objave