SiR Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Ja ni kaj prav fino smo se meli, ampak višek sobotnega večera je bla pa večerja v back-stageu.... B) I can't remember anything ... can't tell if this is true or dream ... :yea2: :? :yea2: :yea2: :yea2: Deep down inside I feel a scream this terrible silence ... Mislim, kolk se je pa ceu camp drl v nedeljo zjutri... sm vsazga posebi hotu it zadavt :)
mukki Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 I can't remember anything ... can't tell if this is true or dream ... Če si pa tk čedno ajal v svoji palači :OK:
Nata Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 2. B) :yea2: spet sem najlepša ... :devil: ...meni pa blato ni prišlo do živega ... :grrr ... preventiva je boljša kot kurativa ... :grim drugače pa "dirty black summer" ... :yea2: :kva2: :yea2: :kva2:
Einherjar Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 :yea2: spet sem najlepša ... :devil: ...meni pa blato ni prišlo do živega ... :grrr ... preventiva je boljša kot kurativa ... :grim drugače pa "dirty black summer" ... :yea2: :kva2: :yea2: :kva2: Ampak samo zato, ker me ni bilo na tisti sliki.
SiR Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 :yea2: spet sem najlepša ... :devil: deep throat... :afro1: :naughty:
Nata Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 deep throat... :afro1: :naughty: ... pa čupa ... :naughty: ... za headbanganje ... :yea2: :lol1: Ein ... ti si se pa lih takrat na nastop pripravljal in nisi mel pravice biti na fotki ... tko da je kot je ... jebi ga ... :devil:
SiR Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 pa še geslo štiriglave četice motosvetovcev: "Ma daj tiča wun! Tiča wun, tiča wun, tuča wun... :) :afro1: B) " Kakršnakoli asociacija na Škrata Bolfenka (ki je bil tudi z nami, saj ga je celo Mukki uspešno potegnila za lulčka!) je povsem na mestu :)
šufer Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 Mi smo bli pa v kampu zunaj, kjer smo lahko imeli avto zraven šotora in imeli smo preveč takih reči, ki jih niso pustili nesti noter(flaše, piksne,noži za kruh...). Tam nam vsaj ni zalivalo šotora še od spodaj, kot nekaterim v notanjem kampu, ki jim je naliv dobesedno odplavljal šotore. :wacko: Pohvalil bi Sweet Sorrow, še posebno pevca, ki je odpel stvar veliko bolje kot na koncertu s The Crown. Pa tudi ta nov stil igranja mi je bolj pri srcu. :OK: Drugače sem bil v petek skoraj ves čas spodaj pri tamalem odru, gor mi niso bili bendi tako zanimivi. Na glavnem odru sem poslušal le del Fintroll in skoraj cele Hypocrisy, zamudil sem le malo začetka. V soboto je bilo pa skoraj obratno. Sem bil pa bolj gor. (Darkendome, Fleshcrawl, Dew-Scented, del Apocalyptice, nato pa nazaj dol na Scaffold, Dickless Tracy :yea2: :P :kva2: :grim :grrr -zvezde festivala, Belphegor.) Ostale bende sem videl pa le po delčkih, saj mi jih ni uspelo useh videti, ker ne moraš biti na dveh krajih naenkrat. :BUA:
Shargo Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 Kakršnakoli asociacija na Škrata Bolfenka (ki je bil tudi z nami, saj ga je celo Mukki uspešno potegnila za lulčka!) je povsem na mestu :) ...kolkrat mu pa je potegnila Bolfenka? Nisi nic napisal! :D A samo enkrat ali 187x B) pa se je samo za enkrat stelo :P
Nata Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 Itak sem že od vsega začetka želela povedati o tem vikendu le eno: "Toti metalci so pa res ... :blink: ... " :naughty:
Manu Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 manu striptiz nagradi z pivom in njami njami kosilom (hvala srce :wub: ) :yea2: Ni za kaj, bilo mi je v veselje. :rolleyes: O:-) ( srce :wub: ) :P
Shargo Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 Adonis & Bakhus :yea2: ...pa muhe CC enonocnice... .)
mukki Objavljeno Avgust 26, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2004 ...kolkrat mu pa je potegnila Bolfenka? Nisi nic napisal! :D A samo enkrat ali 187x B) pa se je samo za enkrat stelo :P Sam enkrat so mi dali......... :unsure: ....................
SiR Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 samo dodam še en foto-dokument od lani :) ok, dodam 2 foto-dokumenta od lani :)
Priporočene objave