Avatar Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Morda je bila kje tovrstna tema že izpostavljena, tako da se v tem primeru opravičujem moderatorjem. Drugače pa me zanima, če je mogoče dobiti priročnik za zgoraj omenjeni moped. Pač mehanični priročnik, na osnovi katerega bi lahko jaz kot začetnik malce kopal po svoji stari targi, se kaj naučil, ipd. Kje se da to dobiti, je morda kakšna stvar na netu, ter seveda cena? Lp Avatar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Morda je bila kje tovrstna tema že izpostavljena, tako da se v tem primeru opravičujem moderatorjem. Drugače pa me zanima, če je mogoče dobiti priročnik za zgoraj omenjeni moped. Pač mehanični priročnik, na osnovi katerega bi lahko jaz kot začetnik malce kopal po svoji stari targi, se kaj naučil, ipd. Kje se da to dobiti, je morda kakšna stvar na netu, ter seveda cena? Lp Avatar Najbolse da gres v petovia avto oz. tja kjer prodajajo nadomestne dele za tomose in tiste strice tam lepo prosis ce ti posodijo tisto knjigico z rezervnimi deli in si jo gres prefotokopirat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se