XeNon Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 to ga bojo čist spremenl.. zihr se bo enkat mim tebe pelou pa sploh nboš vedu d je biu tvoj :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 sedež je isti in keymaker je povedal da je narejen po naročilu in zato vrjetno unikat :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 nč ni unikatn pa po naročilu delan.lol :winkiss: ...te sedeže se dobi na spletnih trgovinah za skutrje... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keymaker Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 nč ni unikatn pa po naročilu delan.lol :winkiss: ...te sedeže se dobi na spletnih trgovinah za skutrje... :naughty: Vse so dobi, sam nima pa vsak aerox takega zica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axeman Objavljeno Avgust 19, 2007 Deli Objavljeno Avgust 19, 2007 večina gre v dele pa se pol proda po delih drugač pa uso srečo pri iskanju če ga vidm kje ti sporoćim :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axeman Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 (popravljeno) sumljivo poceni oglas.asp?ID=1586895# d ni kje tvoj P.S.pjt ne avto....net pa spremen številko oglasa Popravljeno Avgust 20, 2007. Popravil aljo69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 tale je res sumljiv. pervoženi kilometri : 190 :slap: števc 100% nazaj prevrten. Pa neve ker letnik je skuter :whistle: pa še črna barva brez nalepk...skuter je najlaže kr na črno s sprejom špricnt :grim in pa spet sedež je enak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 Ja števce si dajejo na nule ko mašino menjajo.. težko boš ga našel. Predlagam da vsak ko si kupi motor ga nekako zaznamuje :krneki: Nevem, recimo ena črka pod kako plastiko ki se jo malce težje vidi z prostim očesom :) (ane, prava ideja :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 (popravljeno) Ja števce si dajejo na nule ko mašino menjajo.. težko boš ga našel. Predlagam da vsak ko si kupi motor ga nekako zaznamuje :krneki: Nevem, recimo ena črka pod kako plastiko ki se jo malce težje vidi z prostim očesom :) (ane, prava ideja :naughty: ) plastike lahk zamenjajo :whistle: na feltni tam ko pride guma gor eno prasko nardiš :naughty: al pa žarnice v luči razbiješ...dvomim da bi opazli :krneki: Popravljeno Avgust 20, 2007. Popravil cpi50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keymaker Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 (popravljeno) ni več oglasa na avto..net odkod pa je bil prodajalec? Popravljeno Avgust 21, 2007. Popravil Keymaker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axeman Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 ni več oglasa na avto..net odkod pa je bil prodajalec? maš link na PM k tu ne grabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keymaker Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 maš link na PM k tu ne grabi hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 (popravljeno) Malo stare slike, ampak moram ustrečt želji nekaterih forumašev :D Tisti z Akrapovičem bi lahko bil tudi moj. Boben zadaj, prebarvan skuter, sive felne, sivo-črn sedež, stara armaturna plošča... pa še plošče od akumulatorja nima. Skuter je pa stal na Vodnikovi pri enem bloku zraven Bolnišnice Petra Držaja. Naslednjič ga bom natančneje eksaminiral in po potrebi obvestil potrebne "organe" :naughty::D Moj je imel enih par takšnih posebnosti, za katere samo jaz vem tako, da ga lahko še 15-krat prebarva zaradi mene. Tista dva z okvirom za tablico (to je sicer neka nova moda, sem ugotovil), sta bila slikana na Resljevi. Voznik je bil zelo živčen, saj je skoz nekaj preklinjal (majkemi, pizda, kurac itd.). Mogoče je spil preveč kave. Tisti z F-12 je bil pa slikan pri BMX progi v Mariboru. Tablice ni imel, vendar ga je bilo strah voziti po cesti. Že ve(m) zakaj :D P.S.: se opravičujem za telefonske slike :) Popravljeno Avgust 21, 2007. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 (popravljeno) na uni drugi sliki mislm da mi je sovoznik neki znan..zigacar? :whistle: :D Popravljeno Avgust 21, 2007. Popravil Jur3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 na uni drugi sliki mislm da mi je sovoznik neki znan..zigacar? :whistle: :D Dosti preklinja? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zigacar Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 heh nism jst :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 (popravljeno) oglas ta se meni zdi da ima reuno tak sedež kot oni na slki saj ne da obsojam da je isti samo zdi se mi sumljiv.pa še cena in barva Popravljeno Avgust 24, 2007. Popravil pinktomos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 Malo stare slike, ampak moram ustrečt želji nekaterih forumašev :D Tisti z Akrapovičem bi lahko bil tudi moj. Boben zadaj, prebarvan skuter, sive felne, sivo-črn sedež, stara armaturna plošča... pa še plošče od akumulatorja nima. Skuter je pa stal na Vodnikovi pri enem bloku zraven Bolnišnice Petra Držaja. Naslednjič ga bom natančneje eksaminiral in po potrebi obvestil potrebne "organe" :naughty::D Moj je imel enih par takšnih posebnosti, za katere samo jaz vem tako, da ga lahko še 15-krat prebarva zaradi mene. Tista dva z okvirom za tablico (to je sicer neka nova moda, sem ugotovil), sta bila slikana na Resljevi. Voznik je bil zelo živčen, saj je skoz nekaj preklinjal (majkemi, pizda, kurac itd.). Mogoče je spil preveč kave. Tisti z F-12 je bil pa slikan pri BMX progi v Mariboru. Tablice ni imel, vendar ga je bilo strah voziti po cesti. Že ve(m) zakaj :D P.S.: se opravičujem za telefonske slike :) ce je tvoj ta motor ne pozab ubit tega ko ti ga je ukrov :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JozeS Objavljeno September 8, 2007 Deli Objavljeno September 8, 2007 (popravljeno) V četrtek,6.9.07 med 11o in 17o uro je bil na Viru pri Domžalah ukraden skuter ob glavni cesti LJ-MB,nasproti Mercatorja :evilgrin: GILERA RUNNER 50 LJ-R-25-32 ZAPC1400003033775 KOVINSKI - MODERobjava 07.09.2007 (Policija) Po obeh straneh je poškodovan,prejšnja barva-oranžno-rdeča,športni filter... Morebitne info : 041-517-114 Popravljeno September 8, 2007. Popravil JozeS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsek Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 tole v ljubljani je pa ze res kriza a pa je kdo od vs ze dubu ksn skuter nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 sj drugje po sloveniji tut ni tak da si lahk čist brez skrbi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 sj drugje po sloveniji tut ni tak da si lahk čist brez skrbi ;) Kaj si ti zdaj želel povedat? :) To, da je v Ljubljani število ukradenih sorazmerno enako kot v drugih mestih v Sloveniji ali to, da nikjer po Sloveniji še nihče ni dobil skuterja nazaj? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 pomoje pa hotu povedat da neglede v kermu mestu si (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, itd.) povsod so šanse da ostaneš brez skutrčka oz. motorja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 pomoje pa hotu povedat da neglede v kermu mestu si (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, itd.) povsod so šanse da ostaneš brez skutrčka oz. motorja :) Aaaahhh, WRONG :D Ni treba bit strokovnjak, da pogledaš na policijsko stran in ugotoviš, da je v Ljubljani daleč največ kraj. Bom poiskal statistiko ukradenih avtomobilov, če bom našel, kjer je zračunano tudi razmerje proti drugemu največjemu Slovenskemu mestu (št. ukradenih avtomobilov glede na velikost občine). V Mariboru letno vkradejo 23 avtomobilov, v Ljubljani cca 730. Zdaj si pa izračunaj razmerje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 jah to zato ker usi policaji, ki so zaposleni v Ljubljani, so štajerci :P in pol prirejajo statistiko svojemu rodnemu mestu v prid :D kdo pa bo pluvu po domačem kraju, raj napišejo pod Lj ves kriminal pa je..pfff :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se