M|t3k Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Ja sej v MB najbol pogosto vidiš kake čokoladne brez čelade, 2 gor in seveda brez tablice.. Pol pa nas policija jebe, če gum nimamo prav napumpanih :fight2: :fight2: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI GONZALES Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Eh, to sa njihove fore. Ziher (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) dobi kake odstotke od prodaje, tko da so vse zmenjeni :D ← Ma js sm tut skor čis nov skuter pa lepši ko vsak nov prek (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) najdu pa niso nč dubel.vse pokasira tist k ga je prodal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 spidi gonzales ne kapiras heca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Ukradenega Speedfighta je našla mariborska policija (neverjetno :kva2: :kva2: :kva2: ) Je cel, samo akumulator mu manjka :hmm: :o :lol1: :lol1: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 ups.. popravljam se. Manjka akumulator, stojalo je zlomljeno, armaturka ven zašraufana, števec za km nazaj previt :D pa prednja plastika malo majava, ker puna šraufov fali... Mater ej.. so že mislili razšraufat pa dalje prodajat Prokleta čokolada :fight2: :fight2: :fight1: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 vsaj nekaj je nazaj dobo lastnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Kje so ga pa našli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Onega, ko je krado so našli? :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Našli so ga tam nasproti Telekoma, ko je neki gozdiček.. tam na nekem parkplacu praznem je bil.. Seveda sam skuter, nobenga niso poleg dobli.. :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Našli so ga tam nasproti Telekoma, ko je neki gozdiček.. tam na nekem parkplacu praznem je bil.. Seveda sam skuter, nobenga niso poleg dobli.. :angry: :angry: ← Škoda da ga nisi sam odkril da tam stoji. Bi lahko zasedo postavli, se primerno oborožili in čakali ko jagri na jagi :) Pol pa na juriš :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Oktober 15, 2004 Deli Objavljeno Oktober 15, 2004 Ma js sm tut skor čis nov skuter pa lepši ko vsak nov prek (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) najdu pa niso nč dubel.vse pokasira tist k ga je prodal. ← :lol1: a res? jst sm pa mislu de si 20 posto avtonetu pustu. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 Dva se skoz po Šiški nabijata gor in dol po Celovški z Runnerji 125 ali 180 (prej slednje) , navadno brez čelade, registracije itak nimata, vozita se večinoma v tandemu, če pa je en sam, pol pa gas do konca. Zadnjič je mimo Tivolija podiral zvočni zid... Evo še ulov v slabo kamero mobitela, da se vidi kaj je delal. Torej, očitno stanuje v blokih ob obvoznici in se mu od bencinske črpalke ni dalo peljati okoli, pač pa je kr čez 2 pasovnico zavil na travnati razmejek in potem proti blokom. Skuter je pač Runner 125 ali 180, odet v črne plastike 50ccm Runnerja, gor pa Šved, star okoli 17 let. Ded je na sliki v bližini rumeno-črnega znaka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 (popravljeno) No, pa še ena slaba slika istega Šveda ob belem avtu. Bom naslednjič naredil kakšne boljše posnetke z digitalcem ;) Popravljeno November 11, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 No, pa še ena slaba slika istega Šveda ob belem avtu. Bom naslednjič naredil kakšne boljše posnetke z digitalcem ;) ← Pusti digitalca, snajperco... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 Tomozuki sj kle v ljubljani je cist "normaln" vidt 180ke brez tablc gor pa folk brez celade ipd. sam cudn mi je to kar sem pred kratkim vidu 2 rdeci 180ki se furata po celovski (brez tablic seveda ) mimo policaja na motorju on pa kar lepo vozi naprej :wacko: ...tolko o zakonu :BUA: upam da nisem prevec :topic: ... back to the topic.. dostkrat opazim gilero runner 50 pure jet serijski izpuh , mat barve ko se vozi po litostrojski brez tablic seveda gilera runner 180 crne barve isto brez tablic dostkrat videna na smartinki (jarse) ter v siski gor ma polini evo filter pa en paint job na straneh zadnjih plastik tko da ce kdo pogresa kerga od nastetih motorjev nj gre kr pogledat :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno November 29, 2004 Deli Objavljeno November 29, 2004 Zadnjič je pri Maxi Marketu stal en Runner VXR rdeče črn, brez sprednjega blatnika. Registriran je bil z EU tablico, kar je nemogoče, saj se ti Runnerji že nekaj časa ne prodajajo več. Torej, spet en šišmaš. Aja, tablica pa je iz LJ ;) ← Zakaj pa je nemogoce, da je registriran z EU tablico? Lahko, da ga je bil kupljen rabljen po 1. maju. Lahko, da mu je bolj vsec EU tablica pa jo je zato zamenjal. Lahko, da so mu ukradli tablico pa je mogel po novo? A zdej so vsi, k se vozijo na runnerjih brez tablice avtomatsko tatovi skuterjev? Nevem zakaj imas tako veselje slikat folk, ki se vozi brez celade in tablice?! Zakaj ne gres raje do njih pa jih vprasas kako je s papirji oz. jih zadrzis dokler ne pride policija ce si tako siguren, da je ukraden motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno November 29, 2004 Deli Objavljeno November 29, 2004 točno tk... js se tud brez tablce vozim, pa sm vseeno kupu motor ne pa da sm ga ukradu... glede tablce je pa tk. moj kolega je mel na enmu skuterju uno prejsno tablco, pa ko je kupu nov motor(rabljen) je pac ga registriru in so mu rekli da bo mogu novo tablco kupit, ker je tta stara.. pac uno z EU zankom, sam on je ni. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 Samo v vednost: Danes ob 13:10 na Tivolski cesti: mat temno siva in srebrna Gilera Runner 50 s temno rdečimi feltnami. Brez tablice, gor pa klasika - dva izbrisana stara okoli 16 let s čeladama iz briljantine. Enen s črno "čelado", drugi s poštrihano na bronasto rjavo. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stupo Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 Fantje, se bo treba navadt zmeram k parkirate, da zaklenete z diskom, pa tisto ketno z "krogci", pa po možnosti še alarm si montirat, pa bo zmeram mn takih! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Fantje, se bo treba navadt zmeram k parkirate, da zaklenete z diskom, pa tisto ketno z "krogci", pa po možnosti še alarm si montirat, pa bo zmeram mn takih! .) ← Ja sej, ampak kaj, ko se vedno zavemo, ko je že prepozno. Prej se nam pa zdi, da se to nam ne more zgodit. :cry: In z ketno ga je treba priklapljat obvezno ob kaki drog, ker zdaj se malopridneži vozijo že z kombetinami okoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 včeraj sem bil na obisku (blok) in v veži bloka videl parikiran črn skuter z fluorescentnimi feltnami in par dodatkov v isti barvi. v šali sem stavil da ni registriran, se sprehodil okoli in res ni bil registriran. če ga slučajno kdo pogreša, naj mi pusti sporočilo na PM. za tip skuterja pa ne vem, ker se tisti čas nisem ubadal s tem niti se na skuterje ne spoznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 včeraj sem bil na obisku (blok) in v veži bloka videl parikiran črn skuter z fluorescentnimi feltnami in par dodatkov v isti barvi. v šali sem stavil da ni registriran, se sprehodil okoli in res ni bil registriran. če ga slučajno kdo pogreša, naj mi pusti sporočilo na PM. za tip skuterja pa ne vem, ker se tisti čas nisem ubadal s tem niti se na skuterje ne spoznam. ← Skoraj gotovo gre za Gilero Runner, ki sem jo že videl na cesti, "lastnik" le-te je pa en debeluhar, ki na moč spominja na tisti logo od Michelina. Ded ne upošteva nobenih CPP :BUA: Kdo je tapravi lastnik? Dobro vprašanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 Fantje in punce lep pozdrav! Danes pridem do garaže in vrata zlomljena in ni vec moje Yamahice!!!! :? Smrk. smrk.. V glavnem da vam povem: Yamaha Aerox rumeno srebrna barva(ceprav bo najbrz prebarvan), dodatna oprema : rumen sedež, alu ploscice za stopala, beli zmigavci(zadnji desni original-oranzen ), for race avspuh. Ampak sej to ni vazn. Vazn mi je da mi kdo pove ce vid Aeroxa, ker jih je tok mal da ga ne bo tezko zgresit. Zgodilo se je v Siski v Ljubljani. A mi lahko kdo pove kaj se po navadi zgodi s skuterjem v tem primeru??? Isku ga bom dokler ga ne najdem! Vsaka informacija mi bo pomenila ogromno Hvala za pomoc!!!! Yamahaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 Fantje in punce lep pozdrav! A mi lahko kdo pove kaj se po navadi zgodi s skuterjem v tem primeru??? ← Da ga malo ker najde :cry: Upam da ga bos nasel in dobil nazaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Upam da ga bos nasel in dobil nazaj.... Tud jst ti želim da bi ga le najdu! Sicer ne morm govorit kako je če ti ga ukradejo vem pa da more bit grozn k svina! PRASCI!!!!! :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se