igralec Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 ste čutili? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 se je nekaj zamajalo res :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 What a ride :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Ja. Najprej je mal grmel pol se je pa kake pol minute tresl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Nč čutu, je pa sodelavka mal prestrašena!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Full....moja omara je bla kar naenkrat precej glasna......pes je pa mirno spal naprej....jebemti, pa pravijo, da živali to prej začutijo? A je moj pes vesolc al zakaj vse to vedno kar prespi? :? :unsure: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 a se že ve kje je bil epicenter ! je malo miza začela drgetat pol pa zmeraj bolj !! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Sem že mislila, da se mi od tega buljenja v računalnik vrti v glavi in da se zato vse maje... :wacko: A če je bil pa potres, pol pa OK... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 u matr... se opravičujem, ne bom več verglal... :lol: freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Epicenter baje v Posočju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Menda Furlanija Julijska krajina - 4,5 po Rihtarju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2004 rop je med sejo na TV povedu da je 4,7 blo, epicenter med kobaridom pa bovcem spet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 (popravljeno) Pri nas se je treslo vse... :kva2: :kva2: :kva2: Epicenter : Posočje - 4.9 Rihtarja.... A mora zmeri pr nas bit!!!! :angry: p.s. Na lokalnem radiu so me prav lepo potolažili, da je verjetno le eden izmed napovednih sunkov, da taprav šele pride :blink: :blink: :blink: In kje naj ga čakam? :? :cry: Popravljeno Julij 12, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Nič nisem čutil v Kranju. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 pri nas ravno te dni nekaj rušijo faks in pomislila sem: madona, dobr so zastavl! :o shake it bebe :P :yea2: ... a je bilo takoj očitno, da to ni to, ker so se predelne stene nekako drugače premikale :unsure: :angry: aaaah sh** ... pa ne spet Posočje! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Najhuje 2 km severno od Kobarida. :blink: Jazbec??????? Kje si? :? :( Upam, da je še na morju.... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Tle v službi smo vsi v nizkem štartu za domov.... :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v ponedeljek, 12. julija 2004 ob 15. uri in 4 minute močan potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa severno od Kobarida. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 4,9. Ocenjujemo, da je bila intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju VI stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci celotne Slovenije, pa tudi v Italiji in Avstriji. Potres take magnitude lahko v nadžariščnem območju povzroči manjšo gmotno škodo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 ko se je moja 22" tka tresla sm pa mislu da mi je že slabo od dela ...... Fak pa ta vikend sem bil gor .... dobr da sm ga prej dol spihal .... upam da ni nič hujšega gori .... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Men je tut vse tresl... pa sm šu checklisto: - a smo dans kaj pili? - a smo snoč kaj pili? - a smo predvčeri kaj pili? -a smo se drogiral? - ja shit, a je potres, al kwa? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Baje da je na nekaterih objektih bila povzročena večja gmotna škoda, poročila o morebitnih žrtvah še ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 En mal ga je blo čutit tud v VE..ob 15:05....in tudi v CE baje.. :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 http://www.dst.univ.trieste.it/STR2001/Eve...0227TRI_BH.html ...mogoc je eDDi dal radjo v twingecu mal naglas... O:-) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Pr nas v kranju so tud kozarci cinglal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 ....sm bil v avtiču in me je mal zacingalo, kokr da je bočni veter...ma pridem v Kobarid in tam vs folk na ulci in bilil v Krasji vrh nad Kobaridom - utrgal se je kamniti plaz (glej sliko - žal samo še dim)....drugač pa vsake tolk časa še zatrese... :wacko: ..v oštariji pa ena flaška vinca neslavno končala...ma bi blo bulš ko bi prazne v vitrince dajal :hmm: ...ma pravjo da je blo močno in kratko....kokr en štamplč žganjca...ma upam da je eden dovolj....strah,strah....pa VREME tud v k..... :wacko: slikano pa minutka po potresu-fotr je majstore... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se