Manu Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 :grim :grim blo blo ... v Primorskem dnevniku in v Primorski kroniki :grim :grim Milan Štulc je vse lepo povedal :blink: :blink: :blink: Spet ne opravljam svojga poklica prav vestno. :unsure: :huh: Nč čudnga, plačo nej mi mal popravjo, pa bom :fight2: p.s. A zato je pri nas na bajti še pol cegla odletelo stran pri garaži.... sem mislila, da je pa fifty moped mim zapelau.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 ...spet..danes....a je vzrok METALCAMP u Tminu??....mogoče so preizkušali opremo....luč se je cingala...by,by....drugač pa sončno in .....trese nas.... :wacko: Cakaj da mi pridemo dol zaruzit!!! pol se bo sele treslo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 A je bil ravnokar spet potres al se men sam meša? :unsure: Alla :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Meša se ti mal...ampak kaj češ, leta poberejo davek. .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 A je bil ravnokar spet potres al se men sam meša? :unsure: Alla :wacko: bil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 mater...pri nas je pred 5 min kar orenk sunilo :blink: :blink: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2004 se mi je zdel da je neki čudn zaropotal :) kolko je zdej že, ene tretji v zadnje pol leta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 bil bil potres. tm nek u posavju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 nas us spodni savinski tud šejkal, tak na izi :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 baje epicenter prejšnega (ob 17.15 tamokol) v moravčah, 4pašenekidrobiža po rihterjevi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Potres magnitude 3,7 pri Moravčah 2004-09-22 Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili danes v sredo, 22. septembra 2004 ob 16. uri in 55 minut močan potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 20 kilometrov severovzhodno od Ljubljane. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 3,7. Ocenjujemo, da intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem ni presegla VI. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci celotne Slovenije. Potres takšne moči lahko povzroči manjšo gmotno škodo. Podatkov o škodi zaenkrat nimamo. Agencija RS za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Na Bledu se ni nič čutil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Tud v Kranju ne. Da se ni v Moravčah kdo s smodnikom igral? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marelica Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 :kva2: moja sestrca pa živi v Moravčah... jo grem prec poklicat, če je še živa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 pismu...jst čutu kompletamente nada....vsi potresi grejo mimo brez da me zrandajo..... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Bil ravno na motorju,tko da čutil nič .) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Nč čutu, še tistega ta velikega v Turčiji, ko sem bil tam na počitnicah, skoraj prespal. :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Čutu čutu...sva ravn z mojo jedla kosilo v City Parku...pa se zacne vse trest...gledamo en druzga kaj bo, pol pa moja rece a je bil potres....jest pa...ah ne no, to je vrjetno kasn delovc zunej kej "stemal" ka ravno parkirno hiso delajo... :lol1: ...no pol pa pocas po radiu pove da je bil potres.... :unsure: hehe ahja...skoz nas neki trese.....ce ne motor, pa potres, al pa se marsikej druzga LP,Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 A je bil ravnokar spet potres al se men sam meša? :unsure: Alla :wacko: To sem bil jaz..........me sploh nisi porajtala :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Potres.....a je to kej za na kruh namazat........pa jes še kej hujšga ne čutm.......to bo EMŠO!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 k te bo ksna zrukala bos se kako cutu. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 A ste čutli potres pred parimi minutami :hmm: :kva2: Lokacija: LJ; Parmova ulica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 Pravkar je bil potrjen potres. Samo kje je pa še ne vedo. Nas je tukaj v stolpnici kr fajn streslo. Pravkar je bil še en sunek. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 Pravkar je bil potrjen potres. Samo kje je pa še ne vedo. Nas je tukaj v stolpnici kr fajn streslo. Pravkar je bil še en sunek. :( ← Jz tud čutla, mi je kr srček pospešu ritm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 Jz tud čutla, mi je kr srček pospešu ritm ← čutla je rekla :hmm: :hmm: :hmm: pa srček :hmm: :hmm: :hmm: zanimivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Januar 14, 2005 Deli Objavljeno Januar 14, 2005 potres dva sunka v kraju zarišče baje okoli cerknega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se