sonic58 Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 :: torej en tip mi je povedal da se prodaja motor, letnik 2002 in je piaggio .. ima 1000 km in se prodaja po neverjetni ceni 180.000... ampak tip mi ni znaw poveat kaj je za en motor... pravi samo da je zrachno hlajen.... :: :: ali je mogoche nrg mc3? :: pomagajte mi... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 ja kako pa naj bi to vedli...pokliči tipa in v sekundi boš vedel..... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonic58 Objavljeno Julij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2004 :: nimm ma ju3 grem pogleat motor.. che se mi splacha.. vesh kaj je.. ki da ni na koncu kashn scarabeo, al pa liberty... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gujo Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 :: nimm ma ju3 grem pogleat motor.. che se mi splacha.. vesh kaj je.. ki da ni na koncu kashn scarabeo, al pa liberty... Kakšen jezik je pa to? :blink: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 Kakšen jezik je pa to? :blink: :BUA: Verjetno slovenski, vendar po kaksnem zvizu brez celade, ko ti zgornjo kompozicijo zob odnese .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 Verjetno slovenski, vendar po kaksnem zvizu brez celade, ko ti zgornjo kompozicijo zob odnese .) Shargo :notworthy: :notworthy: :lol1: tkole se pogovarjajo in si dopisujejo tisti na Kle5 in take zadeve na TV (povprečna starost 13.7let) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 no, mrbit pa šumnikisičniki ne delajo (sm mel tud jest take probleme). :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 ja ce ti ne ves, ce se lastnik ne ve, kok naj mi vemo ker motor je?? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 :: torej en tip mi je povedal da se prodaja motor, letnik 2002 in je piaggio .. ima 1000 km in se prodaja po neverjetni ceni 180.000... ampak tip mi ni znaw poveat kaj je za en motor... pravi samo da je zrachno hlajen.... :: :: ali je mogoche nrg mc3? :: Ukraden? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 Kupi. Kretenom je pomembno da brni. Pa četudi je samo karton med špicami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonic58 Objavljeno Julij 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2004 :doze: ja no.. hvala komplimentom glede mojega styla pisanja.... .. v glawnem un motor je biw nek typhoon.. ma js mam istega tko da... ga verjetno ne bom vzew... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 (popravljeno) :wacko: Popravljeno Julij 15, 2004. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 :doze: ja no.. hvala komplimentom glede mojega styla pisanja.... .. v glawnem un motor je biw nek typhoon.. ma js mam istega tko da... ga verjetno ne bom vzew... Kaj pa so ti dali komplimenti, da se jim zahvaljuješ? :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Poglejte v fantkov profil,.......... Dobili ste odgovor na zastavljeno vprašanje, samo ne vem kaj za boga dela njegovo vprašanje v tej temi? Pa on kupuje skuterček. :afro1: LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 (popravljeno) Upsss, Bajsi, prav imaš. Mi pa tako navalil nanj, kot bi bla še šola, ne pa že počitnice. :D Sonic58, priden bit, mamo ubogat, pri motorjih glavo vklopit, pa lepo se imet in veliiiiiko uživat svojo mladost!! P.S.: Pa sleng ni tako zelo fajn, kot se ti sedaj zdi! .) P.S.: Bajsi, a ne bi ti vsaj v tej temi podpis mal skril? .) Popravljeno Julij 15, 2004. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Ja glede na avtorja teme bi skoraj moral..... UPS pa mi je ušlo še enkrat, zakonsko ni težav, 15 let je meja.... LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 Mal si čuden.....Pravš da maš doma Typhoona pa nis vedu kater skuter ti on prodaja...Sam da je typhoon......Matr ti si pa leva scena.....Bebek po domače....kaj si mislu da je piagio R7 999 ccm evil system.......Itak da je typhoon.Haloooo jao jao :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 mogoče bi bilo smiselno zapret to temo..... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 mogoče bi bilo smiselno zapret to temo..... <_< se strinjam, vendar tega že doooooolgo nismo doživeli v kat. skuterji, kaj šele kakšno prestavljanje v prave teme... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 Če pa so na počitnicah vsi skupaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 ja od decembra lani :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 ja od decembra lani :lol1: Tak pa je to, ko moderatorju pokažeš fajn natunano kosilnico! Pol ga pa zaposliš za celo leto (oziroma, ko sneg skopni) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 20, 2004 Deli Objavljeno Julij 20, 2004 A ta kosilnca že ma kit za preživetje al ga je treba doplačat ? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se