vuca77 Objavljeno Julij 24, 2004 Deli Objavljeno Julij 24, 2004 (popravljeno) Pozdravljeni! Ko sem brskal po internetu sem zasledil nekaj zelo zanimivega (home made plastike). Priložil sem slike in vas prosim če mi lahko kdo pove iz kakšnega materjala bi bilo možno naredit kaj takšnega? Vglavnem imam jaz projekt naredit na zadnje sedežu takšen plastični pokrov da bi skuter zgledal bolj racing( tko kot ima ninja 6ka zamesto zadnjega sedeža , ali pa če ste kda videli na na tujih straneh od tega keislerja sedež) No vglavnem to je to in prosim če lahko pomagate LP Popravljeno Julij 24, 2004. Popravil _Aerox_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Julij 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2004 še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Julij 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2004 In še zadnja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Julij 24, 2004 Deli Objavljeno Julij 24, 2004 kupiš plastičen kit > pokitaš > zbrusiš > pobarvaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Julij 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2004 Ali z poliestrom tud gre ??? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 Ali z poliestrom tud gre ??? LP Gre gre :) Vsaj mislim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 priporocam steklena vlakna (fiberglas). dobis v vsaki modelarski trgovini, pa tud v merkurju, itd. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 To se dela iz stekloplastike (vlakna, trdilec, katalizator ITD.) vse mors zmesat v pravem razmerju in nanest na kalup. Pol ko se ti pa posusi pa vse zbrusis pokitas in prespricas z spric-kitom da je povrsina za barvanje gladka. Aja pa na bolj obremenjenih mestih je priporoceno ojacanje vmes kak koscek pleha in bolj na debelo narejeno -recimo na luknjah. :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 gre gre... kupis poliester(v merkurju stane cca.2k) si nardis>zakitas(spric kit)>pobarvas>pa si prisparal mnogo denarja :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 evo moje učjrajšn edelo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 konec dela po 2 urah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 konec dela po 2 urah to plastiko sem že nekje vidu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 (popravljeno) Men je pa to navrtano grdo <_< Ne vem.......kr neki. Morda mam jaz sam čuden okus. Če je teb ušeč, pol je vredu. Popravljeno Julij 25, 2004. Popravil Italjet Dragster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 Navrtano ni zarad estetskih razlogov ampak zaradi boljšega hlajenja :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 Navrtano ni zarad estetskih razlogov ampak zaradi boljšega hlajenja :) :D točno tak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 (popravljeno) Hlajenje gor al pa dol. 100% se da to bolj estetsko naredit pa bo učinek isti. Popravljeno Julij 25, 2004. Popravil Italjet Dragster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 Hlajenje gor al pa dol. 100% se da to bolj estetsko naredit pa bo učinek isti. ajde kako da piha zrak direkt na hladilnik brez teh lukenj ? in ni nujno da kar tebi ni lepo, da tudi drugim ni .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 ajde kako da piha zrak direkt na hladilnik brez teh lukenj ? in ni nujno da kar tebi ni lepo, da tudi drugim ni .) men zgleda hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 men zgleda hudo Se strinjam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 26, 2004 Deli Objavljeno Julij 26, 2004 ajde kako da piha zrak direkt na hladilnik brez teh lukenj ? in ni nujno da kar tebi ni lepo, da tudi drugim ni .) Preberi si moj prejšni post na 1 strani. Sem napisal da MENI ni všeč. In sem rekel, da če je njemu ušeč pol je vredu <_< Če bi blo vsem nekaj lepo pol bi blo fuknjeno živet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 26, 2004 Deli Objavljeno Julij 26, 2004 Tocno tak vsak ma svoj okus :yea2: :yea2: meni je tudi tota plastika legendarna tak ono na btk zgleda :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T|Len Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 Kak si to naredil?? mislim kuj toti poliester si posušil pol pa kak si ga obdelal , pa naredil simetričnost pa tak dalje??? si mel kaki kallup da si not vlil pa pustil da se posuši pa pol samo na fino obdelal??? :unsure: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 2, 2004 Deli Objavljeno Avgust 2, 2004 Jasno, glavno da mu je všeč ;) Meni osebno ni, ampak ni moj skuter :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 3, 2004 Deli Objavljeno Avgust 3, 2004 Preberi si moj prejšni post na 1 strani. Sem napisal da MENI ni všeč. In sem rekel, da če je njemu ušeč pol je vredu <_< Če bi blo vsem nekaj lepo pol bi blo fuknjeno živet. drgac on to ni luknov zato da bi blo bl lepo! ampk zarad bolsega hlajena (tuning in da haus :devil: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 3, 2004 Deli Objavljeno Avgust 3, 2004 samo zgleda tud vredi, hladi pa tud ziher dosti bol, sej tisti ko si na AC naredijo ''turbine'' tud ni zarad izgleda pa eni rečejo da je grdo, pa je tui zaradi hlajenja gor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se