SiMoN` Objavljeno November 21, 2004 Deli Objavljeno November 21, 2004 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno November 21, 2004 Deli Objavljeno November 21, 2004 Moj "zadek" narejen iz poliestra :) ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 21, 2004 Deli Objavljeno November 21, 2004 Se malo bol jasna slika .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno November 25, 2004 Deli Objavljeno November 25, 2004 oo...lepo :OK: :D :D :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkuterMaN Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 http://www.mobisux.com/album/data/500/22395IMG_0029-med.JPG Ve kdo kaksen tak zadek iz polisestra nardit za stalkerja? :naughty: :naughty: jas nimam idej :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 no jz se bom tud lotu mal z poliestrom igrat sam me zanima kak se to kj prime na orginal plastiko od motorja če uprašam drgač al je nevarnost da poliester preprosto pade stran od orginal plastike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 no jz se bom tud lotu mal z poliestrom igrat sam me zanima kak se to kj prime na orginal plastiko od motorja če uprašam drgač al je nevarnost da poliester preprosto pade stran od orginal plastike ← Ne nic nebo stran padlo...Orginal plastika oz. povrsina na katero bos to delal more bit grobo pobrusena z prilozenim brusnim papirjem in ociscena in je to to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 vredu pol :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 no se bom maybe se jst spravu kj cez zimo narest pa vam bom kksno slikco prlimov,namen mam nsrdit zadnjo strehco mal lepso,sam do zdj se ni blo casa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Moj "zadek" narejen iz poliestra :) ← Lepo, lepo. Sam žmigovci so pa za :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 hvala. Zdej delam še na "turbini" trenutno sem pri izdelavi notranjega kalupa (stiropor, lepilo, kit) potem pa pride tak lep zracnik da se bo ujemal z linijo plastik...bomo vidli kk bo izpadlo :afro1: ← Stiropor, lepilo :? To ti bo poliester vse stopil in razmazal. Al misliš potem to s kitom premazat al kak? Kupi 2kg gline tak ko jaz :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 najbolša in najenostavnejša rešitev je zihr purpen :OK: se supr odnese na izi oblikuješ lahk je poceni velik ga maš pa poliester ga ne topi B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno December 22, 2004 Deli Objavljeno December 22, 2004 Lepo, lepo. Sam žmigovci so pa za :SS ... ← Ni bilo drugih :) kaj naj. Verjetno bom kupil kakšne drugačne, lepše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Februar 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Pozdravljeni! Igral sem se z zadnji sedežem in naredil sledeče: Slike so od prve do zadnje slikane kako je nastajal "racing seat cover" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Februar 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2005 TO je to, Če koga kaj zanima lahko brezproblema vpraša. Lakhko tud drugi podate kake ideje ali kaj podbonega. Za konec pride bela barva. LP, Matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Lepo narejeno sam oblazinit bi mogo ker kerega bos zadaj pelal ga bo rit bolela :rolleyes: kak pa vi barvate skutercke kar sami al date licarjem barvat? Obstaja kaka barva v spreju ki je nitro al pa bencin ne razžira? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 lepo :OK: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Lepo narejeno sam oblazinit bi mogo ker kerega bos zadaj pelal ga bo rit bolela :rolleyes: kak pa vi barvate skutercke kar sami al date licarjem barvat? Obstaja kaka barva v spreju ki je nitro al pa bencin ne razžira? ← oblazinjeno je ze tk prej mel. glih v tem je fora da pride lepš... em edin problem je z tankanjem. pa ce tole fiksno drzi gor.. drgac je pa gut. :hmm: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Februar 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Pozdravljeni! Tank bo, naredil bom tehniko da se bo na hitro dol snel in nazaj gor dal.Ali pa mogoče sprememba tanka,samo to so že PROJEKTI. Sedaj razmisljam da bi sam pobarval skuterja, prej je enega zanimalo kako zaščititi ( nakoncu barvanja greš še preko z lakom za zaščito in lesk ) LP, Matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
astro1 Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Pozdravljeni! Tank bo, naredil bom tehniko da se bo na hitro dol snel in nazaj gor dal.Ali pa mogoče sprememba tanka,samo to so že PROJEKTI. Sedaj razmisljam da bi sam pobarval skuterja, prej je enega zanimalo kako zaščititi ( nakoncu barvanja greš še preko z lakom za zaščito in lesk ) LP, Matej ← Ej -Aerox-, ti bi mogu odpret fabriko! :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Se moj stevec,ki trenutno delam na njem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Se moj stevec,ki trenutno delam na njem.... ← lepo lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Stiropor, lepilo :? To ti bo poliester vse stopil in razmazal. Al misliš potem to s kitom premazat al kak? Kupi 2kg gline tak ko jaz :) ← a poliester se ne prime na glino? drugace pa dobra ideja za oblikovat cevi. bom probal... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Okiju je nekak prijelo ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 _Aerox_ kok bos pa ti tankal ? :blink: No ce kdo dela kaj iz poliestra naj pove ker nucam ono plastiko nad gumo oz. pod zicom za runnerja ! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se