Skoči na vsebino

muska na motorju

rokslapar

Priporočene objave

tkole je mene zanima c je ze ksn daju u svojga skutrja radio pa zvocnike not k men je mal dovgcas c km gremo tko nekam se pelat pa bi mev pol musko d ti ni treba ksnga radia s sabo nost tko d me zanima c je ze kod kej delu to d je dav radio pa zvocnike kr u skutr ke k mas prostor za celdo?? nej mi povej kko je to kej zvezu????? lp usm mare :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

wido ma to.. pač zvezes kot v avtu.. al pa se najmanj komplikacij, diskman in pa en racunalniski zvocnik... al pa oba, ce sta manjsa...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem mel 2 zvocnika pa radio pa priklopljeno na n-gage pa je spilalo dobro samo pac pol ni vec na starter vzigo. priklop pa je izi samo direkt na ACU pa je to to, akumolator je držal 8 ur glasbe na full :yea2: :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Psyho ma to narjen (je tut na forumu), drgac pa pomoje je tut se najlazi ce uzames diskman pa en zvočnik prklopš gor, tko da se ne boš matru z prklaplanjem na akumolator, pa še tistga pol ni tok enostavno vn dobit, kot diskman.. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam sam v nacrtu naredit kaj taksnega pa bom potem ko bom koncal dal slike gor kako sm delal,kaj vse sem rabil,nacrti...itd. :)

Lp,Slavko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najboljša muzika na motorju = glas motorja :OK: :notworthy: :OK:

Ja ja glas skuterja je balzam za ušesa :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja ja glas skuterja je balzam za ušesa :D

...sploh na dolge ture... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja kako nej pa jest zvezem avto radio pa zvocnike tist z diskmenom pa unimi racunalsniskimi zvocniki ni uredu ker ga premal zbija!!!! ce ksn to kej ve pa c bi se dal pol prklopt na 12V akumolator??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa zanima če se ta muska kej sliši izpod zica k se vozoiš , k je prtljaznik je zaprt med voznjo. :D :lol1: :D :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej pa to ni namenjeno za med vožnjo, če hočeš met takrat moreš dat ki zuni zvočnike (napr. pri sfu je tam spredaj na strani pod mrežico plac), al pa si kuj na zadnem delu zica tubo za woofer gor našraufaš :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa zanima če se ta muska kej sliši izpod zica k se vozoiš , k je prtljaznik je zaprt med voznjo.

se sliši, se, samo je treba dat tisto tesnilo, ki je pod zicom, da ti voda ne pride noter dol, pa se full dobro sliši. pri hitrosti do ~60 km/h, pa če sem se čisto blizu prpelal se je slišala izpod yamahe od kolega, čeprav sta 2 skutera ružla... Ko pa sem se šou sam malo pelat z tem, se je pa čutlo vedno, še pri taki hitrosti, ker so bli basi tak močni...

aja, prazni pa to akomulator tak, da ti ni nič jasno.... :wacko:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa zanima če se ta muska kej sliši izpod zica k se vozoiš , k je prtljaznik je zaprt med voznjo. :D :lol1: :D :D :D :D

em se slis k jest sm zdej nredu z diskmenom pa ene dobre zvocnike not pa zbija k pr norcih :)))) zajebavu sm se pa kr ene 3 urce d sm iz lessa nredu plato pol pa d sm se use zvezu tko d zdej dela:) sej zdej mam pa za svojga ze u nacrtih avto radio pa mogoce se clo lcd zaslon d bom dav ke k je zic pa d bojo se spoti se rolal sam ne vem bom vidu morm kupt neki iz ebaya!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ujoj, kolko dnara boš te ti zmeto tu not za muziko?

lcd zaslon pa to, kak bi pa ti mel videospote na cd-playeru, te rabiš prej dvd pa da si narediš video-cdje z videospoti :) pa lcd je tudi dooosti €, no če boš mel zaslon pa to ko bo nareto daj slikice gor :)

Popravljeno . Popravil Ciko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ujoj, kolko dnara boš te ti zmeto tu not za muziko?

lcd zaslon pa to, kak bi pa ti mel videospote na cd-playeru, te rabiš prej dvd pa da si narediš video-cdje z videospoti :) pa lcd je tudi dooosti €, no če boš mel zaslon pa to ko bo nareto daj slikice gor :)

ja lej na ebayu mas 120€ ze kr dobr lcd pa ga fukns gor ja pa dvd sam pol pa ni njikjer u slo pomoje tazga skutrja k bi mev to gor ;))))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pošteno, ko boš mel daj slikice, more bit ql ja, samo lcd pogledaj kolko ti bo še zraven žr elektrike, tak da boš verjetno rabo 2 akuta še poleg, +dvd nevem če se dobi kaki prenosni antishock :)

če boš naredo boš mel tako majo v 2f2f na armaturkah, še kakega avatarja si omisliš tako bojo meli oni futuristični avti, al pa naložiš, ono kao wallpaper striptizeto pa je bolše ko videospoti :afro2: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa se tak pela zatoplen v muziko in striptizeto :yea2: pa samo bum naenkrat pa gre vse delo v nič ko se zapelje v obcestni jarek... :wacko:

nekaj me zanima, kaj pa policaji kaj pravijo na to da maš muziko na skuteru? je to legalno? pomojem pa da bi lcd-ja mel gor tak sploh ni zakona, ker se tega niti ne spomnijo...:unsure:

LP :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gobec' date='29 Jul 2004 @ 08:45'] nekaj me zanima, kaj pa policaji kaj pravijo na to da maš muziko na skuteru? je to legalno? pomojem pa da bi lcd-ja mel gor tak sploh ni zakona, ker se tega niti ne spomnijo...:unsure:

LP :yea1:

Sj muske nimaš ti na skuterju ampak jo maš v skuterju. Med vožno pa itak nimaš prižgane, ko se pa ti ustaviš in motor učasneš, in nisi na cesti...lohk z jim počneš kar hočeš, lohk ga tut na glavo ubrneš pa jajčka gor pečeš :P tko da tle ne vidm ovir :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!