kawkica Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 jaz sem star 20, iz dola pri ljubljani. Sicer sm ljubitelj 4-kolesnikov, vendar moram zadne cajte tud za dvokolesniki gledati. Zakaj? zato ker imam bolšo polovico noro na motorje :eek: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Čau! Tudi jaz sem čisto frišno prijavljena. Motosvet sicer spremljam že precej dolgo in mi je res super - 3x na dan ga sigurno pregledam. Drugače Helena s primorske, 26 let, bodoča motoristka, zaenkrat se še "šlepam" pri boljši polovici. Upam, da vas počasi spoznam tudi v živo, ne samo preko foruma... pozdravčk vsem vsem! Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 Evo jaz sem tudi frišen. Iz primorske in zaenkrat še brez mopeda. Ko se bom dovolj nauču in prebral bomo pa mogoče v kak nakup šli. Delam pa sedaj izpit za neomejeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TommyP Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 Zivjo No se en svez... :blush: Sem Primoz z Domzal vozim pa BMW R1150R Rockster :devil: -- LP Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Tudu jaz precej svež, kaj se tiče izmenjave mnenj na forumu, predvsem pa zato ker sem komaj pred 14 dnevi dobil internet v bajto(ja vem ja..... :blush: ) Sicer pa sem iz MB in moram priznati da je motosvet.com super zadeva. V službenem času večinoma BMW R 1150 RT, v privat pa Yamaha FZ6 N :ninja: Lep pozdrav vsem motoristom in obilo varnih kilometrov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazi Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Tudi jaz sem nov. Matjaž iz Ljubljane. Trenutno še brez dvokolesnega konjička, a z mojo delava oba izpit A neomejeno. O nakupu še razmišljava, saj se je težko odločit. Do takrat pa še naprej samo prebiranje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
diannee Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Hey vsem skupaj. No, ker je topic za novice, kar tudi sem, se bom z veseljem predstavila. Po srcu bajkerca ze vrsto let, lani naredila izpit in si letos (koncno) kupila motor, Hondo cbf 600sa. Zaenkrat se furam sama, vcasih mi druzbo na zadnjem zicu dela fant. Sem iz Mb. Vsem forumcem en lep pozdrav, pa upam, da se bolje spoznamo preko foruma ali v zivo. Dijana Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Tud jaz sem precej nov na motorju. Igor 40 let iz LJ, vozim pa Hondo CBF 600. lp igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Avgust 3, 2006 Deli Objavljeno Avgust 3, 2006 haj.... Js sm tut letošni. Ime mi je Zoran...23 let, sm iz okolice Ljubljane, vozim Kawasaki z750s. lep pozdrav vsem :OK: zoki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Zdravo, pardon, AVE! Tudi letošnja letina. Boštjan, 36 let, Ptujčan, vozim krvavo :devil: zelenega TRIUMPHA SPEED FOUR :kva2: . Se vidimo na asfaltu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
botiii Objavljeno Avgust 24, 2006 Deli Objavljeno Avgust 24, 2006 živjo sem nov na forumu mal se še lovim bom to še spilu.Sem kranjčan,vozim suzuki bandita :ninja:java script:emoticon(':ninja:', 'smid_32') :ninja: se vidmo na kakem srečanju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Avgust 25, 2006 Deli Objavljeno Avgust 25, 2006 ŽIvjo vsem motoristom in motoristkam in ljubiteljem benzinskih hlapov... Na motosvet sem prjavljen že nekaj časa ampak mi sile razmer niso dopuščale preveč stika z vami, drugače sem pa stran redno obiskoval in se filal z informacijami, ki jih nikoli ni preveč. :OK: Sem iz Nove Gorice :nono: (priseljen) in tudi jaz upam da se bomo u bodoče spoznali tudi u živo na kakšni furi in podobnih zadevah :beer2: ......dosti je blo Srečno in varno vožnjo vsem ...... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOKI SUZUKI Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Še en novinc na motorju, v bistvu povratnik po 19. letih. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 AAA ewo sm spregledal to temo...pa se zdej predstavljam... sm cist nov Jan iz trgovine...aja ups ne iz Ljubljane :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
*KAYA* Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Čao! No,jst sm tut nova tuki gor. Drugač sm pa Kaja iz Ivančne Gorice. Sept.bom stara 20 let. Sicer sm ljubiteljica avtov in tut kr dost vem o teh stvarcah pa seveda so name (oz.na moje navdušenje nad avti) vplivali tudi kolegi, ki se ukvarjajo z avtoakustiko in stylingom.. :) Že skos pa tut rada pogledam za kakim hudim motorčkom pa odkar sm se zadnjič prvič pelala z ninjo (na zadnjem sedežu) sm res čist navdušena nad motorji. :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Lep pozdrav vsem, jaz sem KeC in bom ob zgoraj prikazanem podpisu (signature) fasal diabetes :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Lep pozdrav vsem, jaz sem KeC in bom ob zgoraj prikazanem podpisu (signature) fasal diabetes :SS hahahahahhaha, sma že dva :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Lep pozdrav vsem, jaz sem KeC in bom ob zgoraj prikazanem podpisu (signature) fasal diabetes :SS mogoce pa je s tem zelela samo povedati da si za 20. rojstni dan zeli pobarvanko :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Kwa ste žleht dedi.. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Kwa ste žleht dedi.. :grrr :devil: Ma res,ne kapite ovaj naše omladine.Pa tak fajn je na zadnjem sedežu "ninje " :lol1: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Lep pozdrav vsem, jaz sem KeC in bom ob zgoraj prikazanem podpisu (signature) fasal diabetes :SS tud men je to v oko padlo :blink: mogoce pa je s tem zelela samo povedati da si za 20. rojstni dan zeli pobarvanko :P hehe :P :evilgrin: Kwa ste žleht dedi.. :grrr :fredy: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
martin14 Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Živjo vsem skupaj. Pred nedavnim sem naredil izpit za motor ter si takoj kupil svoj prvi motor honda xl600v transalp. sem zelo zadovoljen z motorjem saj sem bolj uživač kot ljubitelj hitrosti, bi pa se rad tudi malo družil z vami ter mogoče kdaj šel na kakšno turo. Tako da prosim vse souživače ki so tudi radi v družbi ljubljančana naj se mi javijo za kakšen izlet al pa vsaj za pijačo čez vikend (jaz častim). Če me pa slučajno srečate na cesti (jaz imam na sprednjem steklu nalepko z št.1 spodaj pa buldog počiva - rossi fan) pa potrobte pa bom obrnil in gremo na pijačo. Martin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 prosim vse souživače ki so tudi radi v družbi ljubljančana :eek: Maš ferarija pa vilo v Provansi? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 :eek: Maš ferarija pa vilo v Provansi? Na jahto ne pozabit .) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 :eek: Maš ferarija pa vilo v Provansi? ...al pa delnice v pivovarni Union :evilgrin: ..ops Laško :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se