Carp Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Kaj bi pa Rugelj rekel nisem alkoholik sem pa revmatik, Šiška je tko in tko zakon anja37, bajkr88, Gloga in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shogun Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 Dan vsem. My name is Shogun and I'm addicted halls, hilton, DAMI34 in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 Dan vsem. My name is Shogun and I'm addicted Zihr na motorje & lepe ženske? (naravno lepe, ne une fejk kuzle, ki hočejo sam dnar ... ) am I right? Dare1, Alla, Arriba in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zjelen Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 Jaz sem sicer že nekaj spremljam forum, se pa nisem še predstavil v tej temi.. sem Žiga z obale in čakam kdaj bo nehalo dežavat, da grem lahko spet eno furo:) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shogun Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 Zihr na motorje & lepe ženske? (naravno lepe, ne une fejk kuzle, ki hočejo sam dnar ... ) am I right? When you're right, you're right, when you're wrong you could've been right, so you're still right cause you could've been wrong. Or are you maybe left ? hilton, casper7, halls in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adriaboy Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 When you're right, you're right, when you're wrong you could've been right, so you're still right cause you could've been wrong. Or are you maybe left ? Pozdravljeni ! Sem ljubitelj hard enduro voženj. Pridružil sem se vam zaradi izmenjave izkušenj in veselja do motorjev. lpB DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerikman Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 tudi jaz že nekaj časa spremljam ta forum in sem se odločil da se vam pridružim:)! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bandolero Objavljeno December 29, 2010 Deli Objavljeno December 29, 2010 Vsem članom lep pozdrav iz Beograda. Vozim KLE 500. Vse najboljše v novem 2011 letu. DAMI34, bajkr88 in trebor 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno December 30, 2010 Deli Objavljeno December 30, 2010 Sem Bojan iz Štajerskega konca, bolj ali manj frišen motorist, če ne štejem zraven APN časov pred dvajsetimi leti. Najbolj uživam na daljših turah, večkrat pa zavijem tudi na kakšno makedamsko pot... Srečnega pa veselega in lep pozdrav DAMI34, Gabry18 in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chopperfan Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 Pozdravljeni vsi ljubitelji / lastniki / vozniki chopperjev in drugih motorjev! Motociklizem je način življenja ... in ni lepšega, kot je prijetna panoramska vožnja po ozkih cestah po prečudoviti pokrajini!! Mimogrede, moja največja želja (upam, da uresničljiva), vezana na motociklizem, je prevoziti ameriško Route 66 - od Chicaga do L.A.-ja ... Trenutno vozim Suzukija Marauderja VZ800. Želim vam veliko užitkov v vožnji in srečno pot! Lp DAMI34, Gabry18, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 no dejmo spet mal uni taskriti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 djmo vsi skupaj na glas .... DOBER DAN PAJKICAAAAAAAAAAAAAAA Efendi, Kmet2 in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 men se ni treba več predstavlat me mate vsi doma po vogalih cepc mausov trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se