TNT Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 Iscem slusalke z mikrofonom v srednjem razredu in do sedaj sem nasel dva primerna artikla. To sta: Logitech Headset Premium Stereo Headset Trust Multifonction Headset 410 Bass Ce ima kdo iskusnje... lepo prosim na dan z besedo. Hvala.
TNT Objavljeno Avgust 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Tolk igrce igrate pa nima noben slusalk doma???? Kako boste pa doom3 igral??? Vam bodo vsi iz bajte zbezal! :ph34r:
Thundercat Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 jst mam namizni mikrofon in stereo slušalke....sem mislil kupit tako zadevo ma sej ne rabim dost...razen pri Teamspeaku.... drugače sem pa gledal take zadeve...za 3000 sit dobiš zadevo ki je dovolj za povprečnega uporabnika....
BaTeMaN Objavljeno Avgust 5, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Jaz imam tele: http://www.frozen-silicon.de/index.html?fi...e11b757b8136012 So kr ok. :OK:
TNT Objavljeno Avgust 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2004 Hja ... verjamem da so ok. :OK: Samo cena je pa tudi ... :hmm: Jaz iscem take za okoli 7.000 SIT!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se