Skoči na vsebino

Moto GP-Brno

trisha

Priporočene objave

zanimivo glih takrat enkrat bom plužla po mađarski, slovaški tale brno pa tud ni daleč s poti,se pravi spanje đabe,sam res me zanima kolk je vstopnina,ker tista varjanta mogoče ni glih zihr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vstopnina za tisti cenejši del tribun, ki so zgoraj na sliki,

z možnostjo izležavanja znese cca. 20 € za vse tri dni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem kaj naredil v tem mescu za moje noge :hmm: :rolleyes:

Bomo videli čez kaka dva tedna, do takrat bomo pa še kako rekli predvsem o tem koliko je pešačenja :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če gre kdo v BRNO na MOTOGP , rabi družbo in ima še eno prosto mesto ... NAJ ME PROSIM VZAME .

Hvala!

cartmaningi@yahoo.com

se bomo že nekako zmenili v prihajajočem tednu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na osnovi te povezave smo mi poiskali prenočišča z zajtrkom. Ne vem več točne cene, vendar se nam je takrat zdelo zelo poceni.

Ervina, hvala za info. Zgleda, da se da spat tudi za cca 10-15 EUR.

As te zadevo v naprej rezervirali ali ste samo poiskali hotel?

lp Loyo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva greva v Brno z motorjem, v petek popoldan - nekje med 13.00 in 16.00 uro (še ne veva točno zaradi službe). Se nama bi kdo pridružil.

Pa še to: Sva iz Slovenj Gradca. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Posredujem: včeraj na oktoberfestu, ups, Trnfestu, se je tudi Smrekca zanimala za prevoz v Brno, če bo le šlo zaradi službe.

• Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No če bo avtov zmanjkalo, lahko tudi jaz mojo kripo posodim (brez klime staro 12 let) pa gremo. Drugače pa rabim spremljevalca, ki pa mu bom nudil kako posebno ugodnost :( :rolleyes: : če nam bo uspelo

Najraje bi šel pa v petek zjutraj(zgodaj)

Popravljeno . Popravil Hanzi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi meni najbolj dišijo Tribune Staro Brno.(najcenejša tribuna z big screenom)

Cena za vse tri dni 39 €, v neposredni bližini(20-50m) je parking za invalide (na vozičku :? ) samo ne vem če bi se špilal invalida na vozičku :? a bi raje parkiral 2km stran na parkingu (plačal 5 €)in se pripeljal z avtobusom (brezplačnim O:-) )do piste. Zdaj samo ne vem koliko voženj ti omogoča ta avtobus, in zanima me kje boste ostali parkirali?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi meni najbolj dišijo Tribune Staro Brno.(najcenejša tribuna z big screenom)

Cena za vse tri dni 39 €, v neposredni bližini(20-50m) je parking za invalide (na vozičku :? ) samo ne vem če bi se špilal invalida na vozičku :? a bi raje parkiral 2km stran na parkingu (plačal 5 €)in se pripeljal z avtobusom (brezplačnim O:-) )do piste. Zdaj samo ne vem koliko voženj ti omogoča ta avtobus, in zanima me kje boste ostali parkirali?

cena 39 EUR je bila v predprodaji. Sedaj je staro brno za 3 dni cca 55 EUR. Jaz sem jih kupil preko neta ze prej, naprintal, sedaj pa jih na vhodu pretopim v prave vstopnice.

Glede parkinga pa sem videl, da bomo parkirali cca 2.5 km izven dirkalisca, potem pa z free busom do tja, Kolikor vem se ne da a avtom blizje (izjema invalidi). Ima kdo druge informacije?

BTW: Kje je kemp, v primeru, da ne najdemo hotela? Kot zgleda so ze vsi zabookirani!

lp Loyo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ervina, hvala za info. Zgleda, da se da spat tudi za cca 10-15 EUR.

As te zadevo v naprej rezervirali ali ste samo poiskali hotel?

lp Loyo

Poklicala sem in povprašala, če imajo prosto, ker internetni obrazec mi ni deloval. V drugem poskusu so imeli prosto. Je pa edini problem, da jih večina ne govori angleško (tudi nemško bore malo). Najlaže, če ne znaš češko, si boš pomagal z hrvaščino ali ruščino. Sicer se pa potrudijo, da te razumejo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Očitno sem res spregledal da je to cena v predprodaji (1.11.2003-2.8.2004)

Malo sem še pogledal kako naj bi bilo vreme za vikend v tistih krajih.

Za campiranje v soboto ne kaže nič kaj preveč prijetno, pa tudi meni ne, saj bergle pa dežnik se nimajo kaj preveč radi skupaj v mojih rokah.

@loyo,Ervina: lahko kak direkten link do sob, ker meni ne uspe najbolje tole iskanje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za campiranje v soboto ne kaže nič kaj preveč prijetno, pa tudi meni ne, saj bergle pa dežnik se nimajo kaj preveč radi skupaj v mojih rokah.

@loyo,Ervina: lahko kak direkten link do sob, ker meni ne uspe najbolje tole iskanje

Heja.

Erivina je pred casom poslala tale link: http://en.pensionhotel.cz/

Jaz sem klical cenejse variante do 15 EUR in je bilo vse zasedeno. Planiram poiskati kaksen hotel izven (cca 50 km), pa bomo vidli kaj porecejo.

ce kaj najdes se priporocam, rabim sobe za 6 ljudi :)

lp Loyo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prva stran seznama

druga stran seznama

tretja stran seznama

Drugače je pa takole:

osnovna stran

- izbereš obliko prenočitve pod državo ali (hoteli, penzioni... )

- nato pa kraj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nas eno par gre iz Litije v petek v Brno, eni ze zjutraj drugi tekom dneva.

Trenutno se cakam na odgovor iz Ceske kako je kaj z prenociscem v hotelu oz. apartmaju (cca 10 Evrov) na osebo, v hotelu tudi je zraven zajtrk self service.

Drugace bomo pa kampirali. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A gre kdo s Koroške v Brno, al pa bi šel pa nima prevoza?

Pa neka me še zanima: A ve kdo, kk je z avtocestami - vinjete (cena) pa to :?

Popravljeno . Popravil Gionni
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A gre kdo s Koroške v Brno, al pa bi šel pa nima prevoza?

Pa neka me še zanima: A ve kdo, kk je z avtocestami - vinjete (cena) pa to :?

Vinjata na Češkem cca 1100 Sit, Avstrija cca 2000 Sit.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!