Sanda7 Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 zanimivo glih takrat enkrat bom plužla po mađarski, slovaški tale brno pa tud ni daleč s poti,se pravi spanje đabe,sam res me zanima kolk je vstopnina,ker tista varjanta mogoče ni glih zihr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 Vstopnina za tisti cenejši del tribun, ki so zgoraj na sliki, z možnostjo izležavanja znese cca. 20 € za vse tri dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 http://www.automotodrombrno.cz/ http://www.brnograndprix.com Iz MB nas gre tudi kar nekaj (10+)... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Sem kaj naredil v tem mescu za moje noge :hmm: :rolleyes: Bomo videli čez kaka dva tedna, do takrat bomo pa še kako rekli predvsem o tem koliko je pešačenja :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Avgust 12, 2004 Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 Kdo gre z motorjem gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cartmaningi Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 A ma kdo še kak plac za ENO osebo. Bi bil zelo zelo hvaležen. :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cartmaningi Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 Če gre kdo v BRNO na MOTOGP , rabi družbo in ima še eno prosto mesto ... NAJ ME PROSIM VZAME . Hvala! cartmaningi@yahoo.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 Če gre kdo v BRNO na MOTOGP , rabi družbo in ima še eno prosto mesto ... NAJ ME PROSIM VZAME . Hvala! cartmaningi@yahoo.com se bomo že nekako zmenili v prihajajočem tednu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cartmaningi Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Super :D !! Komaj čakam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Na osnovi te povezave smo mi poiskali prenočišča z zajtrkom. Ne vem več točne cene, vendar se nam je takrat zdelo zelo poceni. Ervina, hvala za info. Zgleda, da se da spat tudi za cca 10-15 EUR. As te zadevo v naprej rezervirali ali ste samo poiskali hotel? lp Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YA-MAHA Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 Midva greva v Brno z motorjem, v petek popoldan - nekje med 13.00 in 16.00 uro (še ne veva točno zaradi službe). Se nama bi kdo pridružil. Pa še to: Sva iz Slovenj Gradca. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 Hola! Posredujem: včeraj na oktoberfestu, ups, Trnfestu, se je tudi Smrekca zanimala za prevoz v Brno, če bo le šlo zaradi službe. freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 (popravljeno) No če bo avtov zmanjkalo, lahko tudi jaz mojo kripo posodim (brez klime staro 12 let) pa gremo. Drugače pa rabim spremljevalca, ki pa mu bom nudil kako posebno ugodnost :( :rolleyes: : če nam bo uspelo Najraje bi šel pa v petek zjutraj(zgodaj) Popravljeno Avgust 18, 2004. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Tudi meni najbolj dišijo Tribune Staro Brno.(najcenejša tribuna z big screenom) Cena za vse tri dni 39 €, v neposredni bližini(20-50m) je parking za invalide (na vozičku :? ) samo ne vem če bi se špilal invalida na vozičku :? a bi raje parkiral 2km stran na parkingu (plačal 5 €)in se pripeljal z avtobusom (brezplačnim O:-) )do piste. Zdaj samo ne vem koliko voženj ti omogoča ta avtobus, in zanima me kje boste ostali parkirali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Tudi meni najbolj dišijo Tribune Staro Brno.(najcenejša tribuna z big screenom) Cena za vse tri dni 39 €, v neposredni bližini(20-50m) je parking za invalide (na vozičku :? ) samo ne vem če bi se špilal invalida na vozičku :? a bi raje parkiral 2km stran na parkingu (plačal 5 €)in se pripeljal z avtobusom (brezplačnim O:-) )do piste. Zdaj samo ne vem koliko voženj ti omogoča ta avtobus, in zanima me kje boste ostali parkirali? cena 39 EUR je bila v predprodaji. Sedaj je staro brno za 3 dni cca 55 EUR. Jaz sem jih kupil preko neta ze prej, naprintal, sedaj pa jih na vhodu pretopim v prave vstopnice. Glede parkinga pa sem videl, da bomo parkirali cca 2.5 km izven dirkalisca, potem pa z free busom do tja, Kolikor vem se ne da a avtom blizje (izjema invalidi). Ima kdo druge informacije? BTW: Kje je kemp, v primeru, da ne najdemo hotela? Kot zgleda so ze vsi zabookirani! lp Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Ervina, hvala za info. Zgleda, da se da spat tudi za cca 10-15 EUR. As te zadevo v naprej rezervirali ali ste samo poiskali hotel? lp Loyo Poklicala sem in povprašala, če imajo prosto, ker internetni obrazec mi ni deloval. V drugem poskusu so imeli prosto. Je pa edini problem, da jih večina ne govori angleško (tudi nemško bore malo). Najlaže, če ne znaš češko, si boš pomagal z hrvaščino ali ruščino. Sicer se pa potrudijo, da te razumejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Očitno sem res spregledal da je to cena v predprodaji (1.11.2003-2.8.2004) Malo sem še pogledal kako naj bi bilo vreme za vikend v tistih krajih. Za campiranje v soboto ne kaže nič kaj preveč prijetno, pa tudi meni ne, saj bergle pa dežnik se nimajo kaj preveč radi skupaj v mojih rokah. @loyo,Ervina: lahko kak direkten link do sob, ker meni ne uspe najbolje tole iskanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Očitno sem res spregledal da je to cena v predprodaji (1.11.2003-2.8.2004) Malo sem še pogledal kako naj bi bilo vreme za vikend v tistih krajih. Za campiranje v soboto ne kaže nič kaj preveč prijetno, pa tudi meni ne, saj bergle pa dežnik se nimajo kaj preveč radi skupaj v mojih rokah. @loyo,Ervina: lahko kak direkten link do sob, ker meni ne uspe najbolje tole iskanje Heja. Erivina je pred casom poslala tale link: http://en.pensionhotel.cz/ Jaz sem klical cenejse variante do 15 EUR in je bilo vse zasedeno. Planiram poiskati kaksen hotel izven (cca 50 km), pa bomo vidli kaj porecejo. ce kaj najdes se priporocam, rabim sobe za 6 ljudi :) lp Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Očitno sem res spregledal da je to cena v predprodaji (1.11.2003-2.8.2004) Malo sem še pogledal kako naj bi bilo vreme za vikend v tistih krajih. Za campiranje v soboto ne kaže nič kaj preveč prijetno, pa tudi meni ne, saj bergle pa dežnik se nimajo kaj preveč radi skupaj v mojih rokah. @loyo,Ervina: lahko kak direkten link do sob, ker meni ne uspe najbolje tole iskanje prva stran seznama druga stran seznama tretja stran seznama Drugače je pa takole: osnovna stran - izbereš obliko prenočitve pod državo ali (hoteli, penzioni... ) - nato pa kraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 A so cene na dan dirke iste kot tiste za 3 dni :? lp bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 A so cene na dan dirke iste kot tiste za 3 dni :? lp bajsi Cene samo za nedeljo so za15-20% manj kot za cel vikend. http://www.automotodrombrno.cz/default.asp...eload_coolmenus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Nas eno par gre iz Litije v petek v Brno, eni ze zjutraj drugi tekom dneva. Trenutno se cakam na odgovor iz Ceske kako je kaj z prenociscem v hotelu oz. apartmaju (cca 10 Evrov) na osebo, v hotelu tudi je zraven zajtrk self service. Drugace bomo pa kampirali. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 (popravljeno) A gre kdo s Koroške v Brno, al pa bi šel pa nima prevoza? Pa neka me še zanima: A ve kdo, kk je z avtocestami - vinjete (cena) pa to :? Popravljeno Avgust 18, 2004. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Pa neka me še zanima: A ve kdo, kk je z avtocestami - vinjete (cena) pa to :? Za motorje ni cestnin na Češkem in Slovaškem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 A gre kdo s Koroške v Brno, al pa bi šel pa nima prevoza? Pa neka me še zanima: A ve kdo, kk je z avtocestami - vinjete (cena) pa to :? Vinjata na Češkem cca 1100 Sit, Avstrija cca 2000 Sit..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave