vrho1679 Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Kje se lahko kupi avstrijsko vinjeto ? Na bencinski ali kaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Kje se lahko kupi avstrijsko vinjeto ? Na bencinski ali kaj ? PREBERI PM PA BOŠ ZVEDU................ B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 (popravljeno) zaenkrat interesenti za brno iz LJ. v petek popoldne (ob dveh popoldne je odhod iz Šentjakoba pri LJ) Gregs, Teya, Suzuki, Smrekca, Bladzo, Hanzi, Cartmaningi?(potrdi udeležbo) še kdo??? Spanje kot si predstavljam v šotorih :rolleyes: nekje blizu piste Če bi kdo rad šel z nami sta dva mesta še prosta v avtomobilu. Popravljeno Avgust 20, 2004. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Pa kaj je se to pravi na moto dirko it z avtom :angry: :o :BUA: , sramota! Razen seveda če vaz zdravje tepe, nimate denarja ali motorja je vseeno boljše z avtom kot pa sploh ne O:-) , saj ste kot pešci na motozborih :BUA: LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Pa kaj je se to pravi na moto dirko it z avtom :angry: :o :BUA: , sramota! Razen seveda če vaz zdravje tepe, nimate denarja ali motorja je vseeno boljše z avtom kot pa sploh ne O:-) , saj ste kot pešci na motozborih :BUA: LP Bajsi Dragi bajsi, pišem ti kot dedku mrazu! Prosim te, nakaži mi prosim na moj transakcijski račun nekaj denarja, ki ga potrebujem za izlet v Brno z motorjem, saj je do tja cca 1000km nesmiselnih ravnic in mojim gumam nikakor to ne ustreza. Bil sem zelo priden in to si res želim. Še boljše pa bi bilo, da bi mi kar ti posodil motor, obljubim, da ga bom čuval, kot svojega. Že v naprej hvala :rolleyes: p.s. hm.........zdrav sem, motorjev mam dost, .......jah......verjetno ni gnara (saj viška ne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Vreme ne bo najboljše, bo pa drugo zagotovo tako lepo da se bo zagotovo splačalo it. Mejte se (ker mi se bomo zagotovo mel) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Have fun kids :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 (popravljeno) Baldzo od kod se pa ti pelješ in ja tvoje želje bodo uslišane ob Svetem Nikoli vsaj z moje s strani :D . Pa čuvat ti ga tudi ne bi bilo treba sem jaz že padel, da tebi ne bo treba pazit in se sekirat..... :lol1: lp Bajsi Popravljeno Avgust 20, 2004. Popravil bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Avgust 22, 2004 Deli Objavljeno Avgust 22, 2004 (popravljeno) Zaželjene so kakšne zanimive fotke iz dirke v Brno :afro1: In pa kakšne zanimive zgodbe, ki ste jih doživeli tam :yea2: Popravljeno Avgust 22, 2004. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 slike iz moje strani bodo jutri, moram se prej naspat :) Prisli smo ob 2h zjutraj, zdaj pa sem ze na sihtu. jeba ... :wacko: Bilo pa je odlicno, super, dobro, :yea2: ... sem posnel Rosijev burnout O:-) pa en wheelie, pa ... lp Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Gledam jaz doma pa kaj je toti kufer zrasto al kaj?! :hmm: Nekam prazno je vse skupaj, pa dodam še to pa ono..... :? Ja nič, fertig, grema na Češko. Malo za Šentiljem :blink: , jebote spalka :wacko: :cry: . In pol tele namesto da bi jo v Gradcu kupil za manj kot 10€, ne sem bil edini idiot :BUA: v Brnu, ki je spal v šotoru brez vsega, na podu oblečen v hlače, jakno, obut, z rokami v žepih kot zadnji pijanček na svetu. :afro1: Kaj se je samo meni zdelo al je blo res mrzlo ponoči ;) LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Bajsi! Ne se sekirat, to se zgodi tudi najboljšim O:-) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Gledam jaz doma pa kaj je toti kufer zrasto al kaj?! :hmm: Nekam prazno je vse skupaj, pa dodam še to pa ono..... :? Ja nič, fertig, grema na Češko. Malo za Šentiljem :blink: , jebote spalka :wacko: :cry: . In pol tele namesto da bi jo v Gradcu kupil za manj kot 10€, ne sem bil edini idiot :BUA: v Brnu, ki je spal v šotoru brez vsega, na podu oblečen v hlače, jakno, obut, z rokami v žepih kot zadnji pijanček na svetu. :afro1: Kaj se je samo meni zdelo al je blo res mrzlo ponoči ;) LP Bajsi Tudi nam ni blo nč vroče, čeprov smo mel spalke (ponoči blo 6°C). bilo je ponovno odlično, dirka je bila nekoliko manj zanimiva kot lani, letos se tud nismo nč sprehajal po boksih,.......v soboto na treningu moto gp dž, od kje jim tak grip mi še dons ni nč jasn.............. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 a se meni sam zdi al tale bladzo sam neki naklada namesto da bi kako slikco prilimal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Slike: http://www.rsvs-furman.si/Brno_2004_WEB/page_01.htm Sodelavec se vam opravičuje, še ni čisto objektiva naštudiral. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Ne more prilepit slikce, ker ni imel fotoaparata s seboj, pa tud bladzo ne bi bil bladzo če se ne bi "družil" s policaji in redarji :unsure: :rolleyes: :yea2: in je tako (kadar ni bil ob pisti) vedno kakega srečal da se je "pogovarjal" z njim. :hmm: :kva2: :xx: Drugače pa z moje strani: 125 že dobesedno leti po ovinkih, GP po ravninah, 250 pa povsod :yea2: . Drugo leto spet grem, karto kupim v predprodaji( se kar pozna), grem definitivno v četrtek zvečer in se vračam v ponedeljek popoldne ker bo traba iti v Brno malo v shoping(0,5l pira 3Kč(24Sit) medtem ko je bil na dirkališču 40 Kč. :wacko: Smo se pa nazaj grede ustavili v neki restavraciji kakih 10 km pred mejo kjer smo pol ure naročevali, eno uro jedli in pili in na koncu plačali 6€ po osebi. Na poti domov sem malo zalutal na Dunaju ( pa mi je bilo takoj jasno da bi moral iti desno) nato smo srečal na počivališču "znane" ljudi iz slovenske motoscene in domov prišel ob pol štirih zjutraj. :wacko: Drugi oziroma tretji krog: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 joj kaj pa ta dela? :wacko: (Smrekcafotografpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Joj nekaj se je vžgalo :rolleyes: (komu že) :yea2: Aja slikca narejena s pomočjo daljnogleda :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Ne vem meni zgledajo čisto OK! Podobne so na MotoGP strani, pa so tiste strelali poklicni fotografi, ki so plačani za svoje početje..... :topic: vem! LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Zgornji komentar velja za one slike iz Furiosotovega linka! LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Slike: http://www.rsvs-furman.si/Brno_2004_WEB/page_01.htm Sodelavec se vam opravičuje, še ni čisto objektiva naštudiral. :OK: odlično :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 (popravljeno) odlično :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Slike odlične :OK: :notworthy: :OK: Tole je že kar profesionalno :grupni: Popravljeno Avgust 23, 2004. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Zelena zverinica s priznanim izdelkom iz Slovenije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Slike odlične :OK: :notworthy: :OK: Tole je že kar profesionalno :grupni: Se podpišem :yea2: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 Se podpišem :yea2: :OK: :OK: Vsaka ti čast :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave