vulcan Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 Slike so dobre. :OK: Cehi pocasni. :wacko: Vreme bi pa tudi lahko bilo malo boljse. :angry: Drugace je bilo pa kr zanimivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 Najino kratko poročilce iz Brna pa si lahko ogledate tako, da kliknete na tekst "Kratko poročilce iz Brna", ki ga boste opazili na koncu objave, ki jo pravkar berete. .) ;) Kratko poročilce iz Brna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 25, 2004 Deli Objavljeno Avgust 25, 2004 Slišal sem,da so ukradli dva motorja....baje našim motoristom.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 25, 2004 Deli Objavljeno Avgust 25, 2004 Izgleda, da so lopovi vedno en korak pred policaji. Za varnost je bilo, vsaj na prvi pogled, dobro poskrbljeno. Policaji na vratih kampa, vedno kontrola dokumentov, tudi pri izhodih iz parkirišč sem opazil kontrolo, potem pa tole kar pravi kekec. :cry: Policali so celo noč patrulirali po kampu, pa vendarle so prijatelju iz naše parcele ponoči vlomili v avto, odnesli torbico iz prtljažnika, pobrali kartice in denar, ostalo pa vrgli pod prvi naslednji parkiran avtomobil. :cry: Toliko v opozorilo za drugo leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 25, 2004 Deli Objavljeno Avgust 25, 2004 Vedno so bili in vedno bodo pewd policaji. :angry: Sicer pa so policaje na prizorišča (camp, parkirišče, padock, pista) vozili kar z avtobusi tako da res težko rečemo da smo bili prepuščeni sami sebi(bladzo zagotovo ni bil) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 25, 2004 Deli Objavljeno Avgust 25, 2004 Motorja sta bila odtujena na poti nazaj,na parkirišču pred gostilno. Izginila sta v petih minutah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loyo Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 Heja Se en droben prispevek od mene. En mali burnout. Movie je posnet s fotoaparatom in skompresiran iz 40Mb na 2.5. Tako, da ni neka DVD kvaliteta, kaj se vsebine tice, pa presodite sami :yea2: http://users.volja.net/lbojan/motosvet/PICT3172_1.avi lep pozdrav, Loyo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 @loyo Hvala - točno to sem si želel! :D @kekex lll - je povezano z dirko ni pa kriv organizator! Za varnost je bilo po mojih merilih ogromno narejeno, onim ko so pa ostali brez motorjev pa verjetno to en kurc pomaga :( LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 Toliko v opozorilo za drugo leto. Bom še kar naprej gledal preko tv :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 Bilo je res fino... Mogoče še kdaj ponovimo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YA-MAHA Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 Tudi mi2 sva bila v Brnu. Po pravici povedano sva pričakovala več... Namesščena sva bila v avtokampu Tranzit (2,5 km) od proge. Karte za dirko sva prej plačala po Internetu 39€/kom (na prizorišču so bile 59 €/kom) in sva jih dvignila na "štandu" pred vhodom. S temi kartami sva imela dostop do območja, kjer sta bila 2 Bigscreena. Če bo kdo šel tja naslednje leto, naj si nikar ne rezervira kampa Tranzit po Internetu, ker je placa več kot dovolj, plačala sva pa 9€ za rezervacijo. Pa počakati moraš, da je ura polnoč, saj če se prijaviš prej, ti računajo dan več.Torej od petka/sobote 00.00 do nedelje sva skupaj z rezervacijo plačala 36€. Kamp si pa zasluži ime kamp, le v narekovajih :( . Pa 2 dni človek še že vzdrži, a ne... Splošni vtis pa je kr v redu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 @gregs: kako mogoče :? JAz vem da ponovim drugo leto če le.... :cry: :unsure: :angry: @YA-MAHA: Karte bom tudi jaz drugo leto kupil v predprodaji ker se kar splača :hmm: (39>55€) za razliko imaš zastonj bencin (če so štirje v avtu) Kot rečeno: drugo leto bom 5 dni Čeh(od četrtka do ponedeljka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 @gregs: kako mogoče :? JAz vem da ponovim drugo leto če le.... @...Kot rečeno: drugo leto bom 5 dni Čeh(od četrtka do ponedeljka) No, to je to... mogoče samo v primeru, da grem za 4 dni... recimo od petka do ponedlejka... da ne bo gneče nazaj... pa kaj pa vem: mogoče me drugo leto ne bo držalo... :hmm: (kjeješedrugoletopress) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Vsem ki se zgražate nad kakovostjo kampa - to ni kamp za počitnice, to je kamp ki obratuje 2 vikenda v letu (1 gor ali dol), sam sem bil v Magnycouru al pa v Lemanu - wcja se sploh ne spomnim - tu si se pa lahko za 30kčs stuširal ali pa za 10kčs posr.l v dokaj čistem okolju, dixiji so pa taki kake jih naredijo uporabniki. Čehi vsaj z tisto protismradno tekočino ne šparajo (ko čigumi Bazooka) lp Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Čehi so glede na vse kar v redu poskrbeli, da so veceji vsaj približno bili funkcionalni. Sicer ne vem, koliko je stal kamp, ampak toliko, kolikor smo plačali mi (brei: 0), je bilo super... :D Tušev pa nisem nikjer videl... razen cistern z vodo in pipami... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave