Alla Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 Avstralski znanstveniki so ugotovili, da je teniška žogica do sedaj najboljše sredstvo za odpravljanje nadležnega smrčanja. Znanstveniki iz Melbourna trdijo, da jim je s pomočjo teniške žogice uspelo ozdraviti smrčanja kar 80 odstotkov moških. Prostovoljci so v namen študije morali med spanjem nositi na hrbtu posebno, iz blaga narejeno zanko, na kateri je bila pritrjena tehniška žogica. To jih je prisililo, da spijo obrnjeni na bok, torej v položaju, za katerega je znano, da znižuje intenzivnost smrčanja. Poleg tega bočni položaj preprečuje življenju nevarno stanje, znano kot apnoea, ko osebi za nekaj sekund zmanjka zraka, kar lahko pripelje tudi do kapi. Dr. Maree Barnes meni, da bi s teniško žogico lahko razpolovili pogostost apnoee, ki je povezana s položajem spanja. Kljub temu da je zdravljenje s teniško žogico bilo prvič predlagano že davnega leta 1908, dr. Barnes meni, da je uspeh v veliki meri odvisen od dizajna zanke, ki drži žogico. Poudaril pa je, da bi se ljudje pred uporabo tovrstnega zdravljenja morali nujno posvetovati z zdravnikom. (Vir: Svarog)
DarkDewil Objavljeno Avgust 3, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2004 (popravljeno) hm...a je že kdo od forumašev kdaj spal z tenis žogico na hrbtu, samo zato da nebi smrčal? :P (zanima me samo tako informativno... ) LP :yea1: Popravljeno Avgust 3, 2004. Popravil [SLO]Gobec
AlterMann Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Poznam take primerke, ki jim tudi "medicinka" ne bi pomagala. .)
klimbra Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Mene 100 teniških žogc ne ozdravi........smrčim ne glede na položaj. :doze: :doze: :( :cry:
Osama Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Dr. Murray v svoji študiji ugotavlja, da kar 85% moških preneha smrčati, potem ko dopolnijo 85 let. Do takrat namreč tak odstotek moških tudi umre, preostalih 15% pa veselo smrči naprej. Ugotavlja tudi, da nošenje teniške žogice na hrbtu res v določenem odstotku zmanjšuje smrčanje moških, obenem pa zagotavlja, da aktivno igranje tenisa zanesljivo in 100% odpravi smrčanje vsaj v času ko oseba igra tenis. Nadalje še ugotavlja, da po 100 tem letu dejansko smrči samo še 0,003 odstotke moških. Iz vsega zaključuje, da je pogostost smrčanja v obratnem sorazmerju s starostjo in z športno aktivnostjo, močno pa je povezana tudi s spanjem. Svojo raziskavo zaključuje z besedami. "na splošno izredno redki moški smrčijo v budnem stanju!"
Vale Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Jaz bi rabila nekaj pred rohnjenjem ... Mario namreč ne smrči ... on rohni :cry: :wacko:
Jurij Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 No, mogoče pa ni treba tiste zanke na tilniku met. Dovolj je že natančen met z razdalje 2m s polno močjo... :D Pa jest sebe še nisem slišu smrčat, tko da ne rabim teniških žogic... :P
Bojč Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Pa jest sebe še nisem slišu smrčat, tko da ne rabim teniških žogic... :P Jest sm se pa že-tudi zbudil sm že sam sebe, ma tu bo gvišnu zatu, k imam toku rahel spanc. O:-) O:-) O:-) @ valči imam 100% zdravilo, pa še brez recepta ga dobiš! Udrugo sobo(bajto) bejž spat-gvišnu pomaga!!! pies: ma ne če bwš h kšnmu drugmu pod koutr Mariotu zlezla!!
Shargo Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 :hmm: Bi znal pomagat tudi netopirski polozaj...Spijes neto pol litra piva, se primes z noznimi nohti za taprvo vejo in dvomim, da bos z glavo na protidol zasmrcal :P
gizmOkak Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 (popravljeno) tenis žogice pomagajo proti smrčanju edino po eni metodi uporabe...nabivej jih z loparjem u glavo unmu k smrči :lol1: drgaš nevem če se obnese Popravljeno Avgust 4, 2004. Popravil žan
Manu Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Jaz sem ženska in nikoli ne smrčim. O:-) :rolleyes: p.s. Ampak res nikoli. :)
Shargo Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 ...nabivej jih z loparjem u glavo unmu k smrči ... Al pa v usta mu jo zabijes, je se boljsa varijanta...bolj ziher :D
Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 povšter čez glavo pa reši zadevo al pa vsaj ublaži in čepke v uha tišina skor zagotovljena :D
Janis Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Jaz sem ženska in nikoli ne smrčim. O:-) :rolleyes: p.s. Ampak res nikoli. :) Ti pa veš, če pa spiš .) :lol1:
Zok Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 Gobec' date='4 Aug 2004 @ 00:34'] a je že kdo od forumašev kdaj spal z tenis žogico raje spim s puncami. :D
Shargo Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 raje spim s puncami. :D U matr, :hmm: :notworthy: svaka cast, :notworthy: svaka cast. :notworthy:
Thundercat Objavljeno Avgust 4, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2004 upam da je temu res tako...ker slišim strica nastropje višje kako smrči...kako zdrži žena mi ni razumljivo....
Manu Objavljeno Avgust 8, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2004 Ti pa veš, če pa spiš .) :lol1: O:-) :rolleyes: Mi je moj soležalec povedal. :xx:
klimbra Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 Jaz sem ženska in nikoli ne smrčim. O:-) :rolleyes: p.s. Ampak res nikoli. :) Resssssssssssssssssssss?????? Nikoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????? Madonca....pol je bil pa to kak jež,k se je zavlekel v vajin šotor. :kva2: :kva2: :kva2: Zdej mi je jasno,zakaj so vama počle blazine,pa sem naivno mislil,da je blo kaj drugega. :kva2: :kva2: :kva2: :OK:
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 Jaz sem ženska in nikoli ne smrčim. O:-) :rolleyes: p.s. Ampak res nikoli. :) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
klimbra Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Taprav se je oglsu :devil: :devil: :devil: Bogi Keky pa še danes komaj okol hodi, od hudih bolečin,ki so bile povzročene s tvoje strani,ko je preizkušal kako se spi med bidejem in wc školjko. :xx: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 Taprav se je oglsu :devil: :devil: :devil: Bogi Keky pa še danes komaj okol hodi, od hudih bolečin,ki so bile povzročene s tvoje strani,ko je preizkušal kako se spi med bidejem in wc školjko. :xx: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Kekc samo naklada..ni bilo tako hudo, sicer pa boli me q....
Manu Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 ...sicer pa boli me IQ.... Potem te pa ne more hudo bolet..... :devil: :naughty: :D :P .)
klimbra Objavljeno Avgust 9, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2004 No,da nam čist vunkaj iz teme....... Se v naši prečudoviti deželici na sončni strani alp zadnje čase prodaja nek prav poseben in strogo namenski zvarek pod imenom Smrčin. Le tega dobite v vsaki malo bolj založeni delikatesi......vsaj men se zdi. Delovanje: Pred spanjem najprej 2x močno pobrizgamo mehko nebo ust. Kako: Glavo močno nagnemo nazaj,in pritisnemo na priročno pršilo. Uspeh...... :? Zagotovljen......bruhnemo v velikem loku.....in potem nas za nekaj ur mine veselje do spanja.Naše .....več ali manj......trpeče dame,lahko v miru zaspijo in jih ne preganja misel,da bo takoj ,poleg njih, pričela ropotati kakšna cirkularka,......ali kakšno drugo podobno orodje!!!!!
Broj Jedan Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Znanec se je dal operirati z laserjem. Ambulantno izvedena, minimalno boleča in ne preveč draga opercija ... bolečine so izginile v treh dneh, začetni uspeh operacije pa v šestih mesecih. Spet spi v posebni sobi, saj sta drugače oba z ženo preveč utrujena čez dan. :cry: :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se