Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ej lani Žireh na zboru ,je en tok smrču da bi lahko mel balon pod sabo ga nebi umirilo,tud Akrapovičev auspuh brez demferja je vajenc zanga :headbang:

Objavljeno

Ej lani Žireh na zboru ,je en tok smrču da bi lahko mel balon pod sabo ga nebi umirilo,tud Akrapovičev auspuh brez demferja je vajenc zanga :headbang:

Da nisi bil ti tisti? :lol1:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Poznam take primerke, ki jim tudi "medicinka" ne bi pomagala. .)

Bi bi... Samo nebi smela spati!!! :P :kva2: :lol1: :D

Objavljeno

ys moji občasno piporočim ponoči tiste industrijske glušnike,

katere nosijo cestni delvaci ob "kompresorski štemarci"

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Iz domače lekarne.

Zdravila,katera uporabimo,so odvisna od različnih dejavnikov(ura, razpoložljivi čas spanja,glasnost,itd).

Priporočam:knjiga,krajši sprehod,komolec,noga, tresenje raznih stopenj po rihtarjevi lestvici,razni obrati različnih frekvenc po domači postelji,itd.Če ne pomaga alternativna medicina,pa se zatečemo k stroki in že prej omenjeni tenis žogici.

Lp

Žejni

Objavljeno

Sem smrčal, da se je moji že mešalo od obupa in neprespanosti. Včasih sem s tem 'žaganjem' celo sam sebe zbudil. Pa ni bilo važno, a sem spal na boku, na trebuhu,... :eek:

Zdaj sem precej shujšal in s kilami je zginilo tudi smrčanje. :OK: Harleyluja !!!

Dotična pravi, da ne ve, kaj ji je bolj všeč: moj new look ali dejstvo, da ne smrčim več. Se bojim, da predvsem to drugo :kva2: .

• 9 mesecev pozneje...
Objavljeno

bom kr tle napisu je še najbolj podobno :P

Mogoče kdo ve kje bi lahko dobil Roland Garros oz. dunlop grand prix teniške žogice...

na internetu nism najdu nič pa me zanima če slučajo kdo to ve .

hvala

Objavljeno
bom kr tle napisu je še najbolj podobno :P

Mogoče kdo ve kje bi lahko dobil Roland Garros oz. dunlop grand prix teniške žogice...

na internetu nism najdu nič pa me zanima če slučajo kdo to ve .

hvala

mislim da so zastopniki.

jaz sem jih enkrat (dunlop) za fotra pri njih jemal. vprašaj če majo tvoj model.

http://www.lilastrade.si/dokumenti/izdelki...t=51&idSp=1

Objavljeno
mislim da so zastopniki.

jaz sem jih enkrat (dunlop) za fotra pri njih jemal. vprašaj če majo tvoj model.

http://www.lilastrade.si/dokumenti/izdelki...t=51&idSp=1

heh ful ti hvala :worship: ja drgač bo to tud od mene dariu za fotra k ma čez 2 tedna rojstn dan :)

nism meu nobenih idej pa je dons reku da je dobu eno sicer Roland Garros pa da še ni meu bolših žogic pa da nima pojma kje bi lohk to dobu... no ja kolkor sm pa bral pa folk pravi da so dunlop grand prix ene najbolj top top kar jih je... tko da nebi smelo bit slabo

hvala še enkrat :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!