peter1 Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Ej lani Žireh na zboru ,je en tok smrču da bi lahko mel balon pod sabo ga nebi umirilo,tud Akrapovičev auspuh brez demferja je vajenc zanga :headbang:
Dečva Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Ej lani Žireh na zboru ,je en tok smrču da bi lahko mel balon pod sabo ga nebi umirilo,tud Akrapovičev auspuh brez demferja je vajenc zanga :headbang: Da nisi bil ti tisti? :lol1:
moto rider Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Poznam take primerke, ki jim tudi "medicinka" ne bi pomagala. .) Bi bi... Samo nebi smela spati!!! :P :kva2: :lol1: :D
Broj Jedan Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 ys moji občasno piporočim ponoči tiste industrijske glušnike, katere nosijo cestni delvaci ob "kompresorski štemarci"
žejni Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Iz domače lekarne. Zdravila,katera uporabimo,so odvisna od različnih dejavnikov(ura, razpoložljivi čas spanja,glasnost,itd). Priporočam:knjiga,krajši sprehod,komolec,noga, tresenje raznih stopenj po rihtarjevi lestvici,razni obrati različnih frekvenc po domači postelji,itd.Če ne pomaga alternativna medicina,pa se zatečemo k stroki in že prej omenjeni tenis žogici. Lp Žejni
andi1 Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Sem smrčal, da se je moji že mešalo od obupa in neprespanosti. Včasih sem s tem 'žaganjem' celo sam sebe zbudil. Pa ni bilo važno, a sem spal na boku, na trebuhu,... :eek: Zdaj sem precej shujšal in s kilami je zginilo tudi smrčanje. :OK: Harleyluja !!! Dotična pravi, da ne ve, kaj ji je bolj všeč: moj new look ali dejstvo, da ne smrčim več. Se bojim, da predvsem to drugo :kva2: .
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 bom kr tle napisu je še najbolj podobno :P Mogoče kdo ve kje bi lahko dobil Roland Garros oz. dunlop grand prix teniške žogice... na internetu nism najdu nič pa me zanima če slučajo kdo to ve . hvala
Pervy Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 bom kr tle napisu je še najbolj podobno :P Mogoče kdo ve kje bi lahko dobil Roland Garros oz. dunlop grand prix teniške žogice... na internetu nism najdu nič pa me zanima če slučajo kdo to ve . hvala mislim da so zastopniki. jaz sem jih enkrat (dunlop) za fotra pri njih jemal. vprašaj če majo tvoj model. http://www.lilastrade.si/dokumenti/izdelki...t=51&idSp=1
JeRn3j Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 mislim da so zastopniki.jaz sem jih enkrat (dunlop) za fotra pri njih jemal. vprašaj če majo tvoj model. http://www.lilastrade.si/dokumenti/izdelki...t=51&idSp=1 heh ful ti hvala :worship: ja drgač bo to tud od mene dariu za fotra k ma čez 2 tedna rojstn dan :) nism meu nobenih idej pa je dons reku da je dobu eno sicer Roland Garros pa da še ni meu bolših žogic pa da nima pojma kje bi lohk to dobu... no ja kolkor sm pa bral pa folk pravi da so dunlop grand prix ene najbolj top top kar jih je... tko da nebi smelo bit slabo hvala še enkrat :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se