SideWinder SR Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 Rolling endo crash, a stupid one =) http://www.aprilialand.com/nuke/html/modul...op=getit&lid=81 ApriliaLand Training - Rolling endo / Stock disks for SR UNDERSIZE =) http://www.aprilialand.com/nuke/html/modul...op=getit&lid=80 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Avgust 5, 2004 Deli Objavljeno Avgust 5, 2004 nic posebnega.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 (popravljeno) Pa tole bi lahk dal semle :) Popravljeno Avgust 6, 2004. Popravil Manijak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 in kake so posledice na SR? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Lepo ustavljanje ;) Prvič se ti je malo ponesrečlo, ampak to ni nič. En vzporedni stoppie bi mogli nardit B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Jao, ovi klipan pride na forum po pol leta, vrže neki filmček gor, pol pa ga spet ni. Kaj te misli da bom mu jaz zaj kekse kupo pa v zagreb hodo al kaj :wacko: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Jao, ovi klipan pride na forum po pol leta, vrže neki filmček gor, pol pa ga spet ni. Kaj te misli da bom mu jaz zaj kekse kupo pa v zagreb hodo al kaj :wacko: :lol1: Ja in če jih daje? Mene nič ne moti. Bolj me motijo nekateri, ki skos dajejo svoje "stunt" filme gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Lepo ustavljanje ;) Prvič se ti je malo ponesrečlo, ampak to ni nič. En vzporedni stoppie bi mogli nardit B) Kak to misliš vzporedni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Ja in če jih daje? Mene nič ne moti. Bolj me motijo nekateri, ki skos dajejo svoje "stunt" filme gor. Mene pa moti, ker je bil ded najbolj glasn, kak bo on vse vtrgal - benota (beri sticky temo) Ko pa bi trebalo prit na grobnik pa spet stara pesem izgovorov..... Zdaj pa pride vsakih tolk mescov pa odpre novo temo da lahko svojga stopija pokaže :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 Kak to misliš vzporedni? Tak, da dva, trije in več jih naenkrat drug ob drugem dela stoppie :) OKI: maš čisto prav ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 Zdaj pa pride vsakih tolk mescov pa odpre novo temo da lahko svojga stopija pokaže :wacko: ja sej tolk teh mescu porabi za natrenirat tisga bogega stopija d ga lahko da sm gor :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 najprej ena kontra "roling endo" .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 pa se vzporedn stopy ... o katerem razpravlate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 Ja in če jih daje? Mene nič ne moti. Bolj me motijo nekateri, ki skos dajejo svoje "stunt" filme gor. k pa mas ti prot stunt filmm??? <_< :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 stunt filmi rox :D :D drugač pa tiste 2 stoppija zgorej - Nothing special <_< <_< tole je taprav stunt film: http://www.mobisux.com/album/data/500/23030benoANDandrej.WMV .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 k pa mas ti prot stunt filmm??? <_< :angry: Dokler so pametni nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 Dokler so pametni nič. Torej je po tvojem edn ponesrečen stopi od SW-ja ki pride gor vsake pol leta PAMETEN, stunti od benota, ki redno nekaj ustvarja ( :P ) pa NEPAMETNI ??? :blink: :wacko: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 (popravljeno) Pri meni se ne gre za to kolkrat na teden posname kdo filmček. Pri meni so drugi dejavniki............................ah kr neki................brezveze tuki razglabljat.............vsak ma svoje poglede............................ Mam svoje razloge. Popravljeno Avgust 7, 2004. Popravil Italjet Dragster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 Mam svoje razloge. Torej prvi je lahko da nimas pravega motorja. Drugi da nimas jajc za kaj takega pocet. Tretji nimas nikjer pravega prostora kjer bi lahko kaj tagega pocel. Cetrti nimas z cem za posnet teh vragoli. Peti in najbol verjetni pa je ta da si faus Benotu in ostalim ker bolse znajo od tebe. Je kaj od tega res? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 (popravljeno) 1. Ne, pravega motorja nimam, ker scooter ne smatram kot pravi motor. Mam pa Italjet Dragsterja. 2. Jajca: Ne bi ravno tega reku, da nimam jajc za te stvari. Prej bi reku da mi je škoda scooterja, ker si ga večino financeram sam in mi ni do polomljene plastike. Pa še rezervne dele težko dobim 3. Prostor: Ja kašen plac se bi že našel v bljižini. Razlog da te ravnine ne uporabim je druga točka. 4. Z čim posnet te "vragolije": Ne nimam digitalnega fotaparata ali kamere (niti na mobitelu). Če bi že želel posneti "stunte" bi si že kje sposodu kaj. 5. Fauš Benotu in drugim, ker znajo več: Prvo kot prvo ti sploh ne moreš vedeti kolko jaz skuter obvladam. To da so drugi boljši od mene je možno in priznam da obstajajo ljudje na tem forumu, ki izvajajo "stunte" boljše od mene. Fauš pa nisem nobenemu nič. Zarad mene lahko dela (delate) kar želi (želite). Zadovoljen? In _Roba_ nobena od teh točk ni kriva da mi grejo "stunt" filmčki na živce. LP še naprej. Popravljeno Avgust 7, 2004. Popravil Italjet Dragster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 če si že tako proti stuntanju ne razumem zakaj imaš v avatarju ravn to <_< <_< :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 če si že tako proti stuntanju ne razumem zakaj imaš v avatarju ravn to <_< <_< :? :? :? Tako je.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 če si že tako proti stuntanju ne razumem zakaj imaš v avatarju ravn to <_< <_< :? :? :? Slika v avatarju ne prikazuje mene. To sliko sem izbral, zato, ker malo preden sem prijavu na motosvet, mi je nekdo reku, da se z Dragsterjem ne da narediti wheelija in zato sem zbral sliko, ki to spodbija. Itaq je pa to zdej moja zadnja objava na motosvet forumu. Ne, nisem užaljen pod nobenim pogojom, le odločitev je padla, kot je pač padla. Motosveta mam dost. Spet je tukaj več dejavnikov. Lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 kolk te bomo pogrešal :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 u ja :D prav vsak skuter se da spravit na ta zadno...whellie :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se