ShowDown Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 Mam DNA-ja in sem si pred kratkim dal gor ZX-a. Valjčke mam 6.3 gramske. Ko je mašina hladna super potegne. Ko pa se mašina segreje na približno 80-90°C pa iz 0 km/h do 25 km/h nabira skoraj 2 sekundi. Kaj bi lahko blo narobe? Bi še dal fedrce not? Ker federc nisem menjal. Pa predvsem ko grem v breg kaki mi komaj vleče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Avgust 6, 2004 Deli Objavljeno Avgust 6, 2004 kuplunga, valjčki in pa povratna fedra. s tem se je treba špilat. Sicer pa maš že 1001 temo o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 9, 2004 Deli Objavljeno Avgust 9, 2004 svečka ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 Mel sem isti problem pa sem lažje valčke not dal... zej pa gre l :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 glede na to,da ti ne vleče šele ko se segreje,mogoče res lahko vzroke iščeš drugje kot v valjčkih in fedrih :hmm: pri nepravilni izbiri dize ti naprimer motor mrzu ful vleče,ko pa se segreje pa postane len Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Avgust 25, 2004 Deli Objavljeno Avgust 25, 2004 glede na to kaj se dogaja z mašino ko je topla je možno da je prepihalo batne obročke in zgubljaš na kompresiji. če ga nisi najprej malo segrel in ga mrzlega gnal se je najbrž zgodilo to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 zamenjaj fedrca in valjcke. S tem sm se zdej tud jest ubadou.Zdej sm zrihtou in zadeva dela :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se