Filip111 Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 A ve kdo od kakega avta so tej ključi??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 (popravljeno) najbrž italjanskega... :lol1: tak da računaj na: ferrari mazerati alfa romeo fiat lancia trenutno se nič drugega ne spomnim na 4ih kolesih, samo zakaj bi pa bil ta ključ ravno od avta in ne od motorja/tovornjaka/čolna/traktoraj ? znak naj bi predstavljal narobe obrnjen Z ali pa kvadratni S vsaj po mojem mnenju... :hmm: LP :yea1: PS: tu so še vsi italjanski avtomobili Abarth, Ansaldo, Aquila, Autobianchi, ASA, ATS, Bandini, Bertone, Bianchi, Bizzarrini, Chiribiri, Cisitalia, Cizeta, CMN, Colli, De Tomaso, De Vecchi, Diatto, Ermini, FATA, Fissore, FLAG, FOD, Ghia, Giannini, Innocenti, Intermeccanica, Iso, Isotta-Fraschini, Itala, Lamborghini, (Francis) Lombardi, Moretti, Nardi (Danese), OM, Osca, OSI, Pagani, Pininfarina, Qvale, Savio, SCAT, Scioneri, Serenissima, Siata, SPA, Stanga, Stanguellini, Temperino, Vignale, Viotti & Zagato Popravljeno Avgust 7, 2004. Popravil [SLO]Gobec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Tisti znak S je Silca Italy, proizvajalec "praznih" ključev, kar še ne pomeni, da je avto italjanski. Pojdi z njim do nekoga ki kopira ključe in ti lahko v katalog pogleda(če so gor kake šifre, ponavadi so). gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Od katre, za bencin! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 mislim da je od škode favorit klujč sam bolj starejši letnik! .) sam ne me za besedo držat ''MISLIM'' da je :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 mislim da je od škode favorit klujč sam bolj starejši letnik! .) sam ne me za besedo držat ''MISLIM'' da je :) :) Se strinjam ..... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Izgubil sem ključe od polota l. 2003, kako sedaj do novega ključa in koliko stroškov bo to navrglo? Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil Kosho Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 odvisno od tega, če imaš daljinsko zaklepanje, zaščito vžiga s kodo, ki je v ključu, alarm, in podobne stvari. Najboljše pa je če greš na najbližji VW servis in vprašaš njih, ker mi lahko samo ugibamo in pametujemo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 (popravljeno) Če ga mas na leasing pol ni problema, ga dobis v roku enega dneva ker majo itak oni enega pri sebi. Stroski pa niso tak nizki, vem da je priso za Ford Transita brez daljinca pred 3 leti 60k. Popravljeno Julij 24, 2007. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se