MiniM Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Pozdravljeni sem novi član tega foruma zato najprej pozdrav vsem zanima me pa predvsem če ima kdo izkušnje s tem motorjem kot verjetno veste je to cross motor sam ga imam sedaj nekje 3 mesece in mi služi tako kot je treba rad bi se pa pozanimal kakšne izkušnje imate oz. kaj ste dobrega slišali o tem motorju lp MiniM :D
MiniM Objavljeno Avgust 10, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Živjo mene zanima katero olje gre v Hondo CR450f,sem lastnik nekje 3 mesece in moram naredit servis sam nisem pa prepričan za olje katero je predisano zanj lp mini
simonsi Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 Motul 300v Poleg maljontzaužnt ostalih olj. Sta odprti najmanj dve obsežni debati na to temo. Desno zgoraj klikni na iskalnik, pa vpiši olja, pa malo parametre iskanja nastavi, pa klik :)
D.J. Objavljeno Avgust 10, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2004 a nimaš knjige poleg motorja? notr imaš napisane vse uporabne tipe viskoznosti in pa standard, ki naj ga olje dosega, proizvajalc pa ni važen
D.J. Objavljeno Avgust 11, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2004 Seveda imam knjigo,sam mene bolj zanima proizvajalec ,ker ni vseeno katero znamko olja daš not lp minim ja je..važno da ustreza zahtevam proizvajalca, škodilo ne bo, edino prej lahko popustijo mazalne lastnosti ampak menjavo na 10 ur bo zdržalo vsako ustrezno sint olje če se ne motim ima honda različno olje za menjalnik in za mašino, tako da za mašino ne rabiš olja, ki ima aditive za menjalnik in sklopko
MiniM Objavljeno Avgust 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 Kupujem rezervne dele za motor Honda cr450f in me zanima kje bi dobu kakšno trgovinco ki bi meli te dele lp minim
mk-r Objavljeno Avgust 12, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2004 (popravljeno) Glej... Ne vem kaj komplicirate... Na strani uvoznika honde klik je spisek pooblaščenih zastopnikov z vsemi telefoni. Kliči vse po vrsti... kaki od teh ima zagotovo to kar iščeš... LP Popravljeno Avgust 12, 2004. Popravil mk-r
tomazsk1 Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Zivijo! Mene pa zanima, če lahko hondo crf450 registriraš pa spraviš na cesto. A se da to dokupit original luči pa a je treba kak auspuh zamenjat al pa kaj. Ali se sploh ne da registrirat v Sloveniji, ker sem lani videl neke nemce ko so meli na totih motorjih liči gor pa tablice. Hvala za odgovore!LP!
Lunč Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) Zivijo! Mene pa zanima, če lahko hondo crf450 registriraš pa spraviš na cesto. A se da to dokupit original luči pa a je treba kak auspuh zamenjat al pa kaj. Ali se sploh ne da registrirat v Sloveniji, ker sem lani videl neke nemce ko so meli na totih motorjih liči gor pa tablice. Hvala za odgovore!LP! Honde CRF 450 se ne da registrirati...to kar si videl pa so bile sicer HONDE,vendar druga verzija HONDA CRE 450 F oz.verzija Enduro... če te zanima kaj več,pa preberi na HM Moto strani. Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil Lunč
tripod Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 najvrjetneje so ble to honde crf 450 x...uglanwem sm sicer še na 125ccm motorju, razmišljam pa o čem močnejšem...hondi crf 450 x (again :) ) torej enduro verziji...povejte če ma kdo kake izkušnje s tem motorjem, če se ga da zablokirat na 25kw tolko da opraviš registracijo (mam namreč skori 17 let tko da bom mel čez eno leto komej omejitev do 25kw) pa cena novega kolko približno pride hvala, LP
tripod Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 ma kaj res nima noben kašnih izkušenj s tem motorjem? :glare: a ga ni še noben pelu? dejte no kej napisat
lukec 2 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) imam hondo 450 SM, kot je nekdo napisal je to HM, italjansk delavnica kjer predelujejo v endure in SM za olje pa kr Motul 300v.... evo strojček: drugače pa mal povpraši tukaj: http://www.enduro-si.com/ Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil lukec 2
tripod Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 ok dejte mi še neki povedat...se vam zdi da je ta motor useeno mogoče malo premočn zame glede na to, da bi šou s 125 kr na takega? nimam nekih izkušenj, sm pa slišu da je brezveze kupovat umesno-250 ccm ku se ne splača in je težko prodat hvala, LP
tripod Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 aja in še to...kam se da tablco in a se menja kr brez sklopke pr temu motorju?
GULI Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 @tripod če ne drugega malce povprašaj kako je z servisnimi intervali, kaj vse je treba menjati in kok € je približno, ker veliko teh motorjev se proda ravno preden je potrebno narest kakšen večji (dražji) servis @lukec 2 zanima me če sam uvozil motor ali si ga kupil z že porihtanimi papirji
tripod Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 ma glede servisnih intervalov itak veš da bodo vrjetno precej pogosti, sej ti je precej jasno če ti povejo da je to cross motor, ki ima le malo daljše prenose...prilagojen enduro verziji...usaj tok sm jst slišu. čene sm pa mislu kupit nouga ker nerad z druge roke kupujem. in še enkrat bom uprašu...kaj menite, je ta motor premočen zame, glede na to da mam zdej še 125? pa kako je kej s konkurenco (enduri- yamaha, KTM pa še kej druzga), kaj se najbolj splača pa vozne lastnosti?
simonsi Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Kot hard enduro bi rajši pogledal za ktm-jem ali yamaho. Glede moči pa ni sile, samo naprej se nagneš pa je. :)
tripod Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Kot hard enduro bi rajši pogledal za ktm-jem ali yamaho. dej mi prosim malo povej zakaj se ti bol nagibaš k yamahi oz. kzm-ju prosim. jst sicer občudujem honde in mi je ubistvu od teh hard endurov najlepša, kar se tiče ostalga (vodljivost, moč, itd.) pa pojma nimam tko da...
simonsi Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Yamaha wr in ktm exc sta preizkušena in zanesljiva hard enduro mopeda. Glede Honde pa ne morem nič reči, ker ne poznam. Vodljivost in moč naj te ne skrbi ker imajo vsi vsega dovolj, razen ktm s svojim 520, 525 izstopa po moči. Pobrskaj še po temle forumu in boš še kaj iz prve roke izvedel.
tripod Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 ej dej mi povedat prosim kako se gor registrjraš, ker sm se že probow pa mi sploh noče primit :headbang:
lukec 2 Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 @lukec 2zanima me če sam uvozil motor ali si ga kupil z že porihtanimi papirji ja kupil sem ga že od lastnika v sloveniji, tko da ni problemov......no razen akrapoviča :whistle:
tripod Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 ja kupil sem ga že od lastnika v sloveniji, tko da ni problemov......no razen akrapoviča :whistle: aha je uspelo samo se useeno bol slabo znajdem gor...a mi upa kdo link poslat če je kje zasledil prow od teh motorjev
tripod Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 ej dej mi povedat prosim kako se gor registrjraš, ker sm se že probow pa mi sploh noče primit :headbang: ups...je bil temu namenjen prejšnji odgovor. sm narobe citiru. se opravičujem :blush:
GULI Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Kolikor jest vem, Honde uradno ne moreš uvozit v Slovenijo (vprašal na AS-Domažale), ker nima homologacije. Trenutno imam podoben problem, motor v garaži okol homologacije pa sami problemi. Drugače pa je že veliko napisanega http://www.enduro-si.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1189 Priporočam da kr kakšnega oranžnega avstrijca pogledaš, ali pa mogoče za začetek kakšen DRZ 400 E
tripod Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 ne me zajbavat...ma kaj se je ne da prow nikjer v sloveniji dobit :cry: hm...ja no bo treba pa kej druzga pogledat...do suzukijev mam nekakt odpor(sicer najvrjetneje po nepotrebnem ampak enostavno me ne vleče), yamaha mi pa ni ravno najbolj všeč...ta zadnji blatnik je obupn :) kar se ktm-ja tiče pa ne vem...ma dobro zdej bom udaru vrjetno u prazno ampak kolkr sm jst slišu nej bi se ktm-ji kao precej kvarli...prosim ne zamerit vsi ponosni lastniki ktm-jev in tisti, ki ste o teh motorjih seznanjeni bolj kot jaz...ma zdej kolkr sm prebral se ne splača 250 jemat ne? ma useeno mi povejte če ve kdo kej o ktm-ju exc 250 čene pa o kakem drugem hard enduro ktm-ju. sicer mislim da smo že malo :topic: ampak glede na to da praktično bol malo ljudi odgovarja tuki, mislim da ni problema hvala,LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se