pinjas Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Pozdravljeni, prosim vas če mi lahko naredite par motivov z drugačnimi barvami temu zipu sp. Nareč nimam idej kako naj ga pobarvamo. Feltne so bele in bodo ostale. Možno pa bi bilo : -kawasaky zelena/črna -ferari rdeče -navy siva -kawasaki zelena /temno zelena tabele za številke na bokih + balanca pa morajo bit bele Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Avgust 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 2a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uross Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 primer :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 Jaz glasujem za prov opcijo (Kawasaki zeleno/črna). Z malo domišlije bi znalo zelo lepo ven prit .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 jest gasujem da ga pobarvate v tovarniške barve kakršna predelava bo! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 Men se tud to zdi najbolš!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 primer :yea2: dvomim da bo tak, ker zip bo mev malossi dele.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 a to za dirke?? Hebo je men lep. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 -kawasaky zelena/črna -ferari rdeče :P aja, pa to je styling, ne tuning! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 Primeri kombinacij barv 1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 3: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 jest gasujem da ga pobarvate v tovarniške barve kakršna predelava bo! ;) se strinjam ja... meni osebno je najlepsi polinijev :wub: :wub: :wub: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 se strinjam ja... meni osebno je najlepsi polinijev :wub: :wub: :wub: :hmm: Malossijev bolsi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Avgust 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 hvala za odgovore, sam jaz sem imel v mislih da mi moji dve sliki predelate z photoshopom v omenjenih barvnbih kombinacijah. tovarniško ne bo pobarvan ker takih je preveč že nekaj takegaq sm tud imel vmislih sam to je ta nov zip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 dosti lažje bi ga blo v photoshopu pobarvat če bi poslal enobarvnega brez nalep (sliko zipa mislim) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 nevem zakaj ,ampak meni je ona kombinacija od polinija ko je dal gor sliko uross za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 Crno zelena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkuterMaN Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 http://digilander.libero.it/atomico86/imag...p%20malossi.jpg :OK: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 pinjas: a si ze prebarvu ZIPa? :D dej ksne slikce gor od predelave pto ;) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Januar 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2005 hm pozdravljeni dolgočasa nisem bil tu gor. no zip napreduje počasi, sedaj zbiramo dele, kombinezon je naročen in vsa ostala oprema, plastiek so zbrušene in naštimane samo pobarvat jih je treba, bodo pa v stilu z kombinezonom črno in ...... :whistle: ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Yamaha plavo-črna :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 (popravljeno) Crno zelena kombinacija sploh ne izpade slabo :) Popravljeno Januar 22, 2005. Popravil Lenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 22, 2005 Deli Objavljeno Januar 22, 2005 Lepa je :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 zj mi pa ni cist nc jasn ... a to mas zj 2 zipa al si se to le igrou u photoshopu? :D drgac pa zlo lepo ;) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave