skero Objavljeno Avgust 12, 2004 Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 zanima me kje se dobi belo oz prozorno plastiko za luči in žmigovce pa če kdo ve kok to stane??? bla bla bla....aja pa za YAMAHO AEROX. pa še LINK če koga zanima kk to zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Avgust 12, 2004 Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 Naročiš po internetu ( www.scootercenter.com ; www.scooter-attack.com ) ali pa greš v Italijo v trgovini motoracing imajo takšne stvari ( 21.8. gre BoNzY v italijo in se lahko kaj zmeniš z njim) LP pa upam da sem lahko kaj pomagal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Avgust 13, 2004 Deli Objavljeno Avgust 13, 2004 ja mislim da je tako kot je napisal aerox!!LP! :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 25, 2004 Deli Objavljeno Avgust 25, 2004 iber hudo jst bi tut to mel! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 mogoce ma tudi stupit.. Nevem, men je tam na scooter centru in attacku tko svinsko drago... Ce bi rpek scooterkita naroceval, bi prislo okol 6300, pa potem se postnina.. jebes to :\ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 sm lih gledu 2 spredna zmigovca z oranznimi zarncami sta 7 k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hadni.10m.com Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Za aeroxa ma Avto Šerbinek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 kje bi pa meli to za runnerco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 serbinek nima, sem klical ravnokar.. Em, no dejte mi pomagat.. Ce nabavim belo plastiko, kolko me pridejo potem vse 4 oranzne zarnice in kje? Pa za glavno zadnjo luc ne rabim druge zarnice, je tako? Aja, plastiko sem mislil narocit pa tole: http://www.scootercenter.com/catalog/produ...2_4_28_288_2477 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 hmmmmmmm mislm da bi te vse skup prslo dobrih 15-20 tisocakov z zarncam vred! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Cau.... Mam ze kaksen let vse luci bele in so cene precej nizje v Italiji. Vse zarnice pa plastike so ble manj kot 10.000 sit. V Trstu. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se