LoVeR-PBG Objavljeno Avgust 14, 2004 Deli Objavljeno Avgust 14, 2004 Hey, mam skuter aprilio (SR Racing '98) in mam hude tezave :)....to pa so te: ko sem menjal prenose primarne sma z _PoKaVcOm^ namrdala se fergazer 17,5mm :), in sma misla wau dela. Aha dela do prve 200m dolge ravnine pod punim gasom, pol pa motor tudi pri najvecji hitrosti zadusi. Noter je diza 90, kr z 86 je se bol jebalo :)))....Nevem kaj je, ce kdo we kaj bi blo naredo prosim da mi napise, da vem pr cem sem, al se splaca toti fergazer met al ne "jebemo mast" :). P.S.: Ko sma z Matejem gledala je bla svecka (cist nova) lepe kapucino barve, tak da nevem kaj bi bil vzrok. Cya & Tnx LoVeR-PBG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Avgust 14, 2004 Deli Objavljeno Avgust 14, 2004 probej z se manso dizo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 14, 2004 Deli Objavljeno Avgust 14, 2004 mas kak premalo propusten filter med rezervoarjem pa uplinjacem? aja, pa tema o SR 50 ze obstaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Avgust 14, 2004 Deli Objavljeno Avgust 14, 2004 original zračni filter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 14, 2004 Deli Objavljeno Avgust 14, 2004 original zračni filter? + Res Sponge brez dodatnih navrtabih lukenj .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 14, 2004 Deli Objavljeno Avgust 14, 2004 Noter je diza 90, kr z 86 je se bol jebalo :))).... ...iz tega sledi?? :) pa ce mas kak filter za bencin s premalo propustnostjo ga ven vrz oz. zamenjaj z vecjim - tak problem sm mel na APNki in Futuri, so bli isti simptomi! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LoVeR-PBG Objavljeno Avgust 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 Tnx za to, sam ko ga jebe :), 1x bo delo tak ko mu bom reko ne tak ko bo on htel :)), we`ll see kdaj bo vozn te heheh.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se