Ciko Objavljeno Avgust 15, 2004 Deli Objavljeno Avgust 15, 2004 (popravljeno) no, kake mate izkušnje kaj z tuningom, kolk vam letijo, kere ferklajdunge mate, kere felne, rezila vse, to naj bo splošna debata za vse pogovore o tomo vinkovičih (lahko tui kaj o onih pokrovih čez kanalizacijo) B) aja, pa izkušnje z čip tuningom so dobrodošle ;) predvsem z robejovo bakico, novi designi.... Popravljeno Avgust 15, 2004. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micho Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 jaz mam alu felne momo al kak so ze. ip mi je delala od robeja bakica.splaca se vam dat gor cip ker dosti bol leti.meni je prvo leto 30kmh ko pa sem dal ip od robejeve bakice pa leti 135kmh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 22, 2004 Deli Objavljeno Avgust 22, 2004 (popravljeno) bah, kaj cip, akrapovic nalepko si daj gor, cip ti sam za 105 km/h dvigne top speed, ce mas pa toto nalepko dobis pa se 60konjev gor, pa ce si das se tank nalerpko gor dobis 20 konjev, pa pol se alu wing zadej, pa glavo spustis za 2 centimetra, pa se s tem dodas kak vat moci... B) ...aja, ni ga pa tuninga s kranjsko klobaso - od tod tud izraz muscle car - meso pomaga!! :notworthy: Popravljeno Avgust 22, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 Jaz pa sem zaj nabavo kromane felne ko se notranji del vrti, se veste kaj mislim :D No vglavnem to vam zelo priporočam ker sem pridobil na pospeških in na konči hitrosti enih 187km/h :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 moja sodelavka Vera Vinkovič ma pa moža Toma Vinkoviča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 moja sodelavka Vera Vinkovič ma pa moža Toma Vinkoviča A pa kej frizirata :huh: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 Ali kdo ve, če se da dobiti Wings izpuh za Toma? Baron? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 Jaz bom raje nabavo akrapoviča. Made in Slo ROX :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micho Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 dečki dobro je menjat kole dat gor sava traktor1.pa akrapovič nalepko sem probal in res da pole 61km.dečki pa obezno mnjeite bencišneler. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 športne kromane batzajle na vsak cilinder svoja,navrtani bati za manjšo težo,posebna svinjska mast v kardanskih križih (bolš maže),izklopljive zapore diferenciala (spredaj,zadaj in sredinjska),razširjen,dvignjen in sploh čist hud! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 športne kromane batzajle na vsak cilinder svoja,navrtani bati za manjšo težo,posebna svinjska mast v kardanskih križih (bolš maže),izklopljive zapore diferenciala (spredaj,zadaj in sredinjska),razširjen,dvignjen in sploh čist hud! :D uoool, stari, mas kako sliko?? :blink: to po teoreticnih izracunih pokne Imprezo WRX STi dol!! :devil: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Pa bat mores odspodaj odrezat da je lazji pa manji, pa tako kot so že povedali moreš še ga prevrtat čimveč krat da je čim lazji, najbolse pa je ce nabavis plasticne bate ti so najlazji :yea2: :yea2: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se