Skoči na vsebino

ARROW ZX ZA ITALJET DRAGSTER!!!

ales13

Priporočene objave

Klical sem na zastopništvo za ta izpuh za omenjen model pa so mi povedali da nimajo homologacije za ta model(imam pa res srečo ne?!?!!) da pa velja homologacija od recimo gilere runner al pa aprillie sr. Zanima me če je to res da lahko imam od drugega homologacijo in če kdo recimo pozna koga ki bi to lahko ceneje zrihtal,oziroma koliko stane izpuh v italiji v trstu!

hvala :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Simpl. skeniras homologacijo od recimo runnerja, skeniras, v photoshopu spremenis lepo namesto Gilera Runner, Italjet Dragster, pa je...

No, tko bi js naredu..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ka drugače pa ne velja če imaš od drugega skuterja? ker so mi rekl na zastopništvu da velja!

pozna kdo koga ki prodaja ta izpuh al pa če kdo ve kakšna je cena v italiji?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja, če za model za tvojega skutera nima homologacije, tud od drugih ne velja!

če hočeš met homologacijo naredi najbolše tak ko je jezus reko :)

jaz tud mam zx-a na speedfightu, pa nimam homologacije, pa me boli briga, koda so ostali deli ko so gor homologirani :cry: :unsure: :D :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ka drugače pa ne velja če imaš od drugega skuterja? ker so mi rekl na zastopništvu da velja!

Ce bi mel ti od soseda pasus bi te spustili cez mejo? :lol1: :lol1: Prvo naslov taki da se lahko kotas po sobi od smeha :lol1: :lol1: potem pa se taka vprasanja :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sma pr zx-su dobiš še homologacijsko nalepko

da jo nalimaš na motor.

BTW: A kdo od vas nosi homologacijo s sabo??

jest ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz nisem dobil niti nalepke, niti onega kartona, niti auspuh ni mel gor ploščice za homologacijo, te pa nevem kaj je s tem, pa je pomoje za sf-a homologiran :)

da mi ni ki klemenčič ker sem reko nja mi ga odblokira kr tega bek vrgo kr kao homologacija ne velja, mater mu vidim, pa še samo 1 nosilec mi je dal zraven ko bi mogla bit 2 :angry: :angry: :angry:

nikol več nočem met z servisi uradnimi opravka, majkemi ej <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če maš samo 1 nosilec, je piz****. Sem mel isto, pol pa sem pomotoma na eno lukno prpelal in je koleno vtrgalo.. samo na 1cm dolžine se je še držalo.. Drlo pa ko marija :D

Samo sem pol stupit zagnjavil in so mi dali tomotu popravljat in novi alu nosilec delat :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem si sam naredo 2 nosilec tud pol ja, tak da zdaj je ok, samo z serviseri pa mam slabe izkušnje, z vsemi <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hah list ti nic ne pomaga ce je homologiran ma itak stevilke na izpuhu katere policist preveri ce so vredo in ce je homologiran

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tiste cifre so na notranji strani izpuha, tko da jih lahko vid edin ce sname avspuh dol.. Ne mors vidt:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne verjamem, da bi se škifi ubadali s tem...

Na tehničnem pa tut še niso nobenemu rekli za homologacijo... vsaj kok sem jaz čul.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic: samo mene ful zanima, če kaj komplicirajo če maš športni filter gor??? :) ko se začne dret ko da gas tam

aja, pa če so blinkeri na črno štrihjeni(sej še vedno oranžno svetijo ko vklopiš) :)

če je kdo že šel s tem na tehničnega, ker jaz mam drugo leto :lol1:

Popravljeno . Popravil Ciko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok vem so Okija skozi spustli. Šel mu je mislim da 40km/h, drl se je pa baje ko zverina :lol1:

So baje komplicirali samo glede odrezanega blatnika al neke take male piz****

:afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

_jezus_ Objavljeno 16 Aug 2004 @ 22:21

tiste cifre so na notranji strani izpuha, tko da jih lahko vid edin ce sname avspuh dol.. Ne mors vidt:P 

ne vsi nekateri majo na zunanji

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej kaj se obremenjujete s homologacijo ker itaq v primeru da v izpuhu ni blokade ne velja.(kdo jo pa ma v izpuhu hm.....to bi lahko na prste svoje roke prestel) :yea2: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej kaj se obremenjujete s homologacijo ker itaq v primeru da v izpuhu ni blokade ne velja.(kdo jo pa ma v izpuhu hm.....to bi lahko na prste svoje roke prestel) :yea2: :OK:

Ja pa kdo ve de ni blokade not??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klical sem na zastopništvo za ta izpuh za omenjen model pa so mi povedali da nimajo homologacije za ta model(imam pa res srečo ne?!?!!) da pa velja homologacija od recimo gilere runner al pa aprillie sr. Zanima me če je to res da lahko imam od drugega homologacijo in če kdo recimo pozna koga ki bi to lahko ceneje zrihtal,oziroma koliko stane izpuh v italiji v trstu!

hvala :)

Mah, kupi ta auspuh. Mene so ene parkrat škifi vstavli pa me nikol za auspuh ni vprašal. Pač rečeš, da je original. Sem pa mel tisti list o homologaciji. Pač daš fotokopirat, pobarvaš s edigsom pa napišeš preko SR-50 ali Aerox - Dragster .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tomozuki!

zanima me kolk ti je ta izpuh kej vplival na pospešek, hitrost? pa kolk je glasen recimo v primerjavi z gianellije(NRX) če kej veš. poznaš koga ki bi to prodajal kej cenej al pa da ma za prodat?

hvala :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tomozuki!

zanima me kolk ti je ta izpuh kej vplival na pospešek, hitrost? pa kolk je glasen recimo v primerjavi z gianellije(NRX) če kej veš. poznaš koga ki bi to prodajal kej cenej al pa da ma za prodat?

hvala :rolleyes:

Veš kak je blo, jas izpuha sploh nisem mel namena menjat, ampak mi je stari razpado (pač tisti dušilec je odleto nekam v kuruzo, ko sem se vozo). In ko sem auspuh menjal sem že imel 70ccm, ampak brez menjanih prenosov. In te originalni zobniki so bli tak kratki, da se je začel pri 90km/h skuter trest od prevelikih obratov (pomoje preko 11.000). Vbistvu se mi na spremembi hitrosti ni skoraj nič poznalo niti ko sem dal 70ccm noter (iz 82km/h na 87km/h po števcu), še manj pa ko je bil ZX gor (kaki kilometer več). Po menjanih prenosih pa :kva2: Pospeški so bli na začetku z luknjo, ampak se da s fedrcami korigirat ;) Tak da lahko rečem samo, da je šlo vse na boljše (in pospeški in hitrost) :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!