SiR Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 pa verjetn so še zmer čist uporabni... fotograf je res imel kreativno srečo, da jih prtisnu k so čist dol padl in se potlačili nekam v trebušno votlino :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Čaki Vale...prvo se jim morm prikupit...pol za kajlo...moj poslovilni hit...bi bil pa tak. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 (popravljeno) Čaki Vale...prvo se jim morm prikupit...pol za kajlo...moj poslovilni hit...bi bil pa tak. :) OK pol pa za začetek: "Še kiklco prodala bom ;) Al pa neki takega: "Jaz sem Lina, vse se name lima ... ;) Ta bi ziher zapalu, ti rečem ... hmmm sem lahko tvoja managerka :rolleyes: Popravljeno Avgust 16, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 tudi Natalija lula in kaka :kva2: Na še ta udarec. :( .) A kar po odru ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Na še ta udarec. :( .) A kar po odru ? :? Izgubljen bo, kdor besede razume dobesedno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 PS: men se tut tko vesijo zadnje cajte, k hujšam :) Ti kar sem prilimaj, bomo mi to stručno prekomentirali.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Izgubljen bo, kdor besede razume dobesedno. Se mi je zdelo da ne bo tako hudo. Najbrž je z joški podobna pašta. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Jest sm Lina Vse se name lima, Moja Meneđerka Vale me pripelje v finale. ref: Fianle, finale...jeeah, ooo, jeee baby jeah finale...... Zdej, ko Nataljie ni več vam moram pa jest štrudl pečt Drugega mi ne ostane, ker denar pobere Vale. ref..... Ferari sanje so meso postale, sam kaj, ko ključe je vzela Vale, in očitala mi finale... Zdaj hodi kdovekod in za mojo slavo sva si bot. :fight2: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Ti kar sem prilimaj, bomo mi to stručno prekomentirali.. :D efo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 še mau, pa bom lohk letu k netopir s tistimi trapezi ... me bo mogla kšna za dlake pod vratom privezat,da me nebo ne vzame... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 (popravljeno) Evo Valči......še mal,pa se boš v pesniški zbirki znašla...........došla tiho....ušla u legendu :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Ne dirajte mi bagrem......pardon Natalijo!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Avgust 16, 2004. Popravil klimbra carmagedon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 efo slika....trapezov (al kaj naj bi že tisto bilo) dA nisi tudi ti bolj ,, na trdo pristal,, in ti je laedvica pod pazduhe zabilo. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 boli me tweety... ...sam d dogaja!! :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 dA nisi tudi ti bolj ,, na trdo pristal,, in ti je laedvica pod pazduhe zabilo. :unsure: jp, pa gležnje mi je u rit porinlo mam zdaj ful kratke noge :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 jp, pa gležnje mi je u rit porinlo mam zdaj ful kratke noge :) @ Sym: Bi pa lahko malo bolj optimistično oblikoval stavek. Da se ti je razmernostno povečal pimpek, na primer :) @ Lina: Jaz bom za te glasoval, ko boš na evroviziji :notworthy: :) , pod pogojem da bo Vale background vocal B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 jp, pa gležnje mi je u rit porinlo mam zdaj ful kratke noge :) Madona imaš srečo - zadnjič sem slišal za enega, ki je imel premočne noge, pa so mu iz istega razloga možgani v drek padli ... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Lina :OK: Sem malo promovirala besedilo, ti povem, da imaš že rezervacije za prvi koncert v slovenski Istri, pa tudi nekaj zamejskih Zlovencev je zelo zainteresiranih, da o Korošcih niti ne govorim. Morava še samo najdit primernega stilista in sva na konju ... jihaaaaaa :yea2: :OK: :yea2: btw jaz bom zraven vključila harmoniko, ker se doma na njej že preveč praha nabira ... še plesirano krilce in bova ko šus ... :010 p.s. aznašmogočejodlat O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 Še en razlog da ne pijem UNIONA :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 16, 2004 Deli Objavljeno Avgust 16, 2004 zdaj pa revice več noben ne bo hotel pa se bo morala prit k meni tolažit ker jaz pa nisem tako plitek, da bi samo na joške gledal :devil: .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 (popravljeno) p.s. aznašmogočejodlat O:-) Normalno...sem na Bavarsko šolo hodila....sam jodlam samo takrat, ko mi začnejo č,ž,š :beer1: probleme delat....kmalu potem grem pa jelene poklicat....ker noben noče mojga jodlanja več posušat (pomoje zato, ker nimam dekolteja :hmm: ljubitelje umetnosti pa danes sam še to zanima ) :xx: Popravljeno Avgust 17, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 Morava še samo najdit primernega stilista in sva na konju ... jihaaaaaa :yea2: :OK: :yea2: Za frizerja pa itak veste koga morata poklicat :devil: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 goooolliiiiccceeeee :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 ko gre gor, je B) , ko bo pa dol padlo, bo pa :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 nimam dekolteja Kaj se je tebi tudi posušil? :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 Še en razlog da ne pijem UNIONA :rolleyes: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se