Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Horjo! Punca je stara 12 let!

Tadej

jami ... za zajtrk ... :P :D

Objavljeno

sem mislil, da ni primerno, da se sploh pojavim v tej temi, ampak če je hotschko lahko tu, pa se lahko pojavim še jaz :devil:

Objavljeno

PERVY, to verjetno ni najbolj prava tema, da ti zaželim "vse najboljše"? :lol1: :lol1:

Objavljeno

Profil:

Hobiji: rokomet,rolanje,petje,ples,kolesarjenje....ma ful jih je se mi ne da neštevat!

Hiperaktivna?

Objavljeno
Dej, Avril zapoj nam kakšno!

dej no ...pliz

Ja, ja,ja!!!! :yea2:

Pervy in Hočko ( ker sta se že pojavla tukaj ) bi pa verjetno rada ( od naštetih hobijev, ki jih res ni malo) videla še, kako dobro igraš rokomet.... :xx:

Objavljeno
kako dobro igraš rokomet.... :xx:

mene v bistvu najbolj zanima njeno petje ............... na mikrofon :D

Objavljeno
mene v bistvu najbolj zanima njeno petje ............... na mikrofon :D

mene pa kako pleše :devil:

ps: cyc, ne saj je primerno. hvala, to me opominja da VSI nekoč postanemo starejši .)

Objavljeno

Na žalost ni! No, vsaj uradno ni.

Vsaka spolna igrica z osebo mlajšo od 15 let se po naših zakonih obravnava kot spolni napad na otroka itd. Tudi če oseba v to prostovoljno privoli.

Tadej

Objavljeno

heh fantje fantje,dobr se znate zafrkavat,pohvale redno kr tko naprej :D zanimivo branje,sploh teli zajtrki pa plesi,heh pohotnezi...hehe kr tko naprej

Objavljeno

Tadej, mi je prav žal ampak vedno manj in manj normalnega odnosa je v tvojih postih... .) .) :devil:

Z mašinco najbrž lomastiš okrog zato, da izgledajo bolj odrasle? O:-)

Objavljeno

Imam občutek...da bi Tejcy tut rada kak svoj talent pokazala ali pa vsaj kanček zanimanja za Vrhovce vzbudila :xx: .....pa ne zna tega direkt povedat

heh fantje fantje,...pohvale redno kr tko naprej zanimivo ..,sploh teli zajtrki pa plesi,heh pohotnezi...hehe kr tko naprej
Objavljeno
heh fantje fantje,dobr se znate zafrkavat,pohvale redno kr tko naprej :D zanimivo branje,sploh teli zajtrki pa plesi,heh pohotnezi...hehe kr tko naprej

:blink: :blink: :blink:

:afro1:

Objavljeno

pohotneži :blink: me ne, to pa že ne O:-) nemogoče, takih nas ni tu :P

PS: a ti pa si 17 stara, hmmm street legal, ccccc kaj maš pa ti rada za zajtrk? .)

Objavljeno
Z mašinco najbrž lomastiš okrog zato, da izgledajo bolj odrasle? O:-)

Ne, ampak zato ker je bolj higinesko. Dlakesomifuj!

Tadej

Objavljeno
PS: a ti pa si 17 stara,

OH YEAH! Pridi naslednjič v clubhouse brez ateja :devil:

Tadej

Objavljeno (popravljeno)

aLOOOO Tejcy---kam si zdej šla, dej boš pol spala...glih zdej k sem ti ponudbo zrihtala...ah no!!!! :angry:

:doze: mogoče bi se mogla z Yamaho vozit, da bi bla bolj samozavestna...in bi se suvereno iz zajtrka na zajtrk vozila :naughty:

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
aLOOOO Tejcy---kam si zdej šla, dej boš pol spala...glih zdej k sem ti ponudbo zrihtala...ah no!!!! :angry:

:doze: mogoče bi se mogla z Yamaho vozit, da bi bla bolj samozavestna...in bi se suvereno iz zajtrka na zajtrk vozila :naughty:

Lina, po moje išče Hotedrščico v Atlasu :P

Objavljeno

mislim da ste jo prestrašli ... :blink:

... sej prav tak :yea2:

Objavljeno
mislim da ste jo prestrašli ... :blink:

... sej prav tak :yea2:

Pomojem da ne ampak majhni otročaji hodijo po kosilu obvezno spat.

Objavljeno
Pomojem da ne ampak majhni otročaji hodijo po kosilu obvezno spat.

po kosilu :blink: sej je že 18 hmali. Po moje je šla prou spat k jutre more zgodaj ustat d kupi zvezke in pero pa flomastre in ravnilo (šablonsko) za u šwlo. Sej bo hmali 1.septembr :xx:

Objavljeno

svašta ... že na četu jih mam poln k****, zdej bodo pa še tlele strašil :ph34r:

počakte da tole prebere, morda celo dojame :devil: ....kaj bo to kričanja :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!