gebre Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Pogruntow sem, da je tolko stara tudi moja sestrična :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: da ni to slučajno ona, pa Harryja ma tut rada :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 ...biker wannabe?? :P :grim ... še je čas ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Pogruntow sem, da je tolko stara tudi moja sestrična :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: da ni to slučajno ona, pa Harryja ma tut rada :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :hmm: napiši ji PM pa jo vprašaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 ...sj ne bo zastopla ka jo sprasuje... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 :hmm: napiši ji PM pa jo vprašaj ... Bom jest to rajši po KGBjevsko naredil, bom njenega brata poklical :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Detectiv McGebre online :lol1: kaj vse ne zveš in brebereš na tem forumu. Pa upej d ni tvoja sestrična k pol boš zvedu d je prej f*** ku ti :lol: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 hecno.. potencialno resne debate in povpraševanja se ažurno poklonkajo, tu pa ni in ni tega hudiča Titanovega :doze: :devil: p.s. joke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Pa upej d ni tvoja sestrična k pol boš zvedu d je prej f*** ku ti :lol: :xx: ...danasnja mladina... :lol1: :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 JZ MAM SKUTERJA :OK: :OK: :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 A modelček morda? Tistega, ki ga kupiš v trafiki ali ,ki ga dobiš v Kinder jajčku? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 (popravljeno) Detectiv McGebre online :lol1: kaj vse ne zveš in brebereš na tem forumu. Na srečo ni moja sestrična, datum rojstva je napačen pa Avril dokaj "oblada" računalnik moja sestrična pa ga ne zna niti prižgat :P . Pa upej d ni tvoja sestrična k pol boš zvedu d je prej f*** ku ti :lol: :xx: To bi se pa res zasekiru do konca lajfa :kva2: :ph34r: P.S.:Ti Žan a si nick spremenu, ker jest sem citiral engega drugega :wacko: Popravljeno Avgust 20, 2004. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 JZ MAM SKUTERJA :OK: :OK: :OK: :D waaaaa, RULAS!!! :OK: :OK: :OK: ...sm lahk twoj prjatu?? :wub: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 JZ MAM SKUTERJA :OK: :OK: :OK: :D Lubika ... če ga ma tvoja sestrična to ni isto kot pa da ga maš ti ... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 JZ MAM SKUTERJA :OK: :OK: :OK: :D A mi ga posodiš :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 A mi ga posodiš :rolleyes: :004 NE!!! take zverine ne obvlada vsak!! :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se