Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 no tle glasuješ lahko samo za enega smajlija tist kr pač zmaga je najbolj priljubljen GLASUJEŠ LAHKO ZA: 1. :huh: 2. :o 3. .) 4. :P 5. :D 6. :lol: 7. B) 8. :rolleyes: 9. <_< 10. :) 11. :wub: 12. :angry: 13. :cry: 14. :devil: 15. :lol1: 16. :topic: 17. :yea2: 18. :OK: 19. :notworthy: 20. :yea2: 21. :BUA: 22. :010 23. :grupni: 24. :nono: 25. :SS 26. :rtfm: 27. :baa: 28. :afro2: 29. :afro1: 30. :kva2: GLasOVanJE SE zaČEnjA!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 JZ GLASUJEM ZA SMAJLIJA: 25. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 maš pa veselje :D Motosvet-najboljša internet stran s smajliji :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 :SS (ZakajSeSpomnimNaVrtecPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 MAM JA :OK: pa sej briga mene č ma pa kdo kej proti nej pa ma .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 :P Spet se DEREŠ! Malo bolj vljudno, dete! :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 5 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 A ni ta tema že odprta :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 A ni ta tema že odprta :hmm: Kako pa naj novoprispelo mlado naivno dete to ve? Ko bi vedela v kaj se podaja, bi se ji že kadilo izpod peta. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 MAM JA :OK: pa sej briga mene č ma pa kdo kej proti nej pa ma .) Hehehe, so ti res všeč, ha? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Kolko si pa ti mlada? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 (popravljeno) Kako pa naj novoprispelo mlado naivno dete to ve? Ko bi vedela v kaj se podaja, bi se ji že kadilo izpod peta. :lol1: :fight1: d si ne boš kej naredu! :devil: Popravljeno Avgust 18, 2004. Popravil Avril Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Kolko si pa ti mlada? :rolleyes: Upam, da je mojih let :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Upam, da je mojih let :010 12 sm! a sm tvojih let? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 sam tista letnica 1992 :hmm: mi ni kej preveč všeč :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 sam tista letnica 1992 :hmm: mi ni kej preveč všeč :angry: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 :fight1: d si ne boš kej naredu! :devil: Jaz sem si že marsikaj, pa ti si tudi še boš, če boš srečo imela. Pa si čisto ziher da nisi hotela iti na forum "Ringa Raja", pa malo tipke falila? :lol1: :P No, saj na zadnjem zicu se pa lahko pelješ. Če jih imaš res že celih 12. Se bo že našel tu kakšen hud skuteraš. Pa na zaščito ne pozabit! (DaVidmoKolkSoOtrocVzdržljiviInGobčniPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Jaz sem si že marsikaj, pa ti si tudi še boš, če boš srečo imela. Pa si čisto ziher da nisi hotela iti na forum "Ringa Raja", pa malo tipke falila? :lol1: :P No, saj na zadnjem zicu se pa lahko pelješ. Če jih imaš res že celih 12. Se bo že našel tu kakšen hud skuteraš. Pa na zaščito ne pozabit! (DaVidmoKolkSoOtrocVzdržljiviInGobčniPress) ej ne morm vrjet d te tok skrbi zame :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 ej ne morm vrjet d te tok skrbi zame :lol1: :lol1: :lol1: Ej mirno vrjem. HHV je uiber skrban. B) ('jutro, Horći :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 ej ne morm vrjet d te tok skrbi zame :lol1: :lol1: :lol1: Sploh ne, sam me mal ferbec matra, a se bo tema prijela in mogoče še presegla rekord neke .... :hmm: čaki, kaj je že bla tista muhca enodnevnica? Sarchy? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Polanskega so obsodili, ker je dal dol 13letnico. Pa je vseeno cenjen v svetovnem merilu. Za Aprilko je bolje, da ima še luknje zaradi mlečnih zob in pa kakih 25 preveč otroških kilogramov. Drugače bo kriza. SR geslo ječist preveč resno dojemano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Sploh ne, sam me mal ferbec matra, a se bo tema prijela in mogoče še presegla rekord neke .... :hmm: čaki, kaj je že bla tista muhca enodnevnica? Sarchy? :hmm: aha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Upss, se mi zdi :hmm: , ni bla Sarchy, je bla sam Sarcy. Jebela, zdej je pa še Anubis pršu. Bejžmo, pidanija bo, je že nakazal zakaj. :lol1: Aprilska, ahtej se! (Ooooo, signor Pepi, b'r dan želim :notworthy: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Upss, se mi zdi :hmm: , ni bla Sarchy, je bla sam Sarcy. Jebela, zdej je pa še Anubis pršu. Bejžmo, pidanija bo, je že nakazal zakaj. :lol1: Aprilska, ahtej se! (Ooooo, signor Pepi, b'r dan želim :notworthy: ) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 :? No, vidiš! Ti že ni nič več jasno. Kar počak še mal :lol1: Anubis bo glih kar pomalcal, potlej gre pa v akcijo. A si ti vidla njegov avatar? Pa tam se še ne vidi vsega! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se