SiR Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 :wacko: :huh: :lol1: :lol1: pacek..... ti pa tut :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 dej nehite me tle podjebavat!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Hej, wač jor langvič yu prik :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 dej nehite me tle podjebavat!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: hehe dojela je :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 dej nehite me tle podjebavat!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: ...nismo mi zacel... :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 ...nismo mi zacel... :P :lol1: :doze: ,si čisto ziher, da nismo mi začel :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 hehe dojela je :lol1: Sam je pa trajal :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 ...avril... ...zakaj ne pojes vec?? :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 ej jebite se usi povrst jz sm to dojela že uf na začetku sam pustim otrokom veselje d ga izkoristjo!hujš ste k dojenčki!!!!!!!!!!!!!! :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Ma posluši kdo govori.....še mleko se ti cedi z ust pr 12-ih....in misliš, da se lahko kosaš s ta velikimi :devil: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 šulc ne se razburjat...tudi mleko je lahko dobro..... :rolleyes: .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 ej jebite se usi povrst jz sm to dojela že uf na začetku sam pustim otrokom veselje d ga izkoristjo!hujš ste k dojenčki!!!!!!!!!!!!!! :BUA: :BUA: :BUA: Pred otroki grde besede govort!!! :o To pa res ni lepo,a te starši niso bontona naucili!? Pojdi v pionirsko knjižnico in si ga preberi (bonton za najmlajše) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 ej jebite se usi povrst jz sm to dojela že uf na začetku sam pustim otrokom veselje d ga izkoristjo!hujš ste k dojenčki!!!!!!!!!!!!!! :BUA: :BUA: :BUA: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ...ka ti ves kaj pomeni "jebanje", velika in odrasla gospa Avril?? :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 A še ni dost izživljanja nad otrokom? :? Alla :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 A še ni dost izživljanja nad otrokom? :? neveeeer!!! :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 zok: Pedofil..... :D :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 A še ni dost izživljanja nad otrokom? :? Alla :angry: Ona se izživlja nad nami :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 A še ni dost izživljanja nad otrokom? :? Alla :angry: Ja bo treba nehat da,da ubogi otrok zaradi travmatičnih izkušenj na motosvetovi strani,ne bo imel resnih posledic v nadaljnjem življenju! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 zok: Pedofil..... :D :P .) pedomedo se rece!! <_< :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 Za naslednje NFS predlagam majice z napisom - "Iščem A(p)vrilko. Geslo: Imam Nutello! " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 "Iščem A(p)vrilko. Geslo: Imam Nutello! " kinderjajcka 0wnz! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 kinderjajcka 0wnz! B) To je potem naslednji korak ampak z manjšim popravkom "v-kindru-jajca" sklanja pa se potem naprej "s-kindrom-jajca" :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 "bend over and shut the fuck up!!" :lol1: :lol1: :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 22, 2004 Deli Objavljeno Avgust 22, 2004 moj najljubsi smajli: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avril Objavljeno Avgust 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 ej jz vm bom kr pustila veselje se tle zajebavat vi se kr dejte! aaaa me lahko kdo bana iz tega foruma!!???!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se