Mačica Objavljeno Januar 3, 2002 Deli Objavljeno Januar 3, 2002 U, midva sva se tut mela fuuuuuuuuuuuuuul dobr. Sva šla na Pohorje. Jst boardat 666 pa smučat. Opolnoči sva bila ravno na sedežnici. Pod nama razgled na sanjski Maribor, ki se je cel svetlikal od malega miljona ognjemetov. Res fenomenalno. Pol sva šla še v študenta obiskat ene frende, pol pa spat domov na Ptuj tam nekje okrog pol štirih. Kratko in jedrnato :)) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 4, 2002 Deli Objavljeno Januar 4, 2002 Od sobote do torka smo bili (6 parov) na Zaplani v eni hisici od kolega. Punce so kuhale mi pa pili. Cez dan smo hodili na okrog (po smuciscu (ki zal ne dela), na razgledni stolp, v brunarico), zvecer pa zurali in plesali ob dobri glasbi. Na silvestrovo nam pa sta nam igrala dva iz benda El Mariachi (una dva fanta iz Twina), mi pa smo zraven peli (krulili) na vse grlo. V glavnem blo je OK! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Januar 4, 2002 Deli Objavljeno Januar 4, 2002 quote: quote: quote: Fešta, kot vsaka druga. Nič posebnega. Kakor kaže, bom res moral začet piti pijače, ki vsebujejo alkohol. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Miško to pa neboš reko sem slišal da si čago ko nor Grobnik, 1:39.317 Ni res, nisi me videl in ne moreš ničesar dokazat. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Vido nisem mam pa dobre vire hehehehehehe Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 4, 2002 Deli Objavljeno Januar 4, 2002 UDBA povsod veliki brat te opazuje lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 4, 2002 Deli Objavljeno Januar 4, 2002 Šit. Kje je že tema "Odvetnik"??? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Januar 4, 2002 Deli Objavljeno Januar 4, 2002 quote: Šit. Kje je že tema "Odvetnik"??? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! zaj pa sem se prestrašo nič nisem slišo Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Januar 12, 2002 Deli Objavljeno Januar 12, 2002 Ne vem kaj naj recem.... V glavnem zadnja leta mi nova leta niso ravno neka ne vem kaka zurka, saj se ga s kamerati ze vsaj cel december nalivamo in potem ni pravega efekta ob koncu leta. ZELIM PA VAM VSEEENO (BOLJE POZNO KAKOR NIKOLI) SREČNO MOTORISTIČNO SEZNO in veliko ozitkov ob polaganju ovinkov (ali kar koli ze). DDV in baterije ze vkljuceni v ceno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se