klimbra Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Težka bo.......jaz ne nameravam preživet. :lol1: Alla B) :cry: :cry: :cry: Ne verjamem.....tut ob taki ponudbi ne??????? :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 zemlja je petarda s prizgano vzigalno vrvico, dobesedno. cez n mio let jo bo razneslo na n delcev. samo ni mi pa cisto jasno kaj ima to z evropskimi zimami. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 slucajno naletel na to temo............ se se komu zdi, da zima izginja? :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Ja, globalna otoplitev dela svoje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) ys imam bolj občutek globalne ohladitve - ogrevalna sezona traja že več kot 6 mesecev .. od 1. septembra lansko leto in bo gotovo do 15. aprila ... 7,5 mesecev minimalno. Nima veze s segrevanjem ... v principu nihče ne ve kaj se dogaja - vsi imajo samo neke teorije, ki lahko držijo ali pa ne - zato pa so teorije ne pa dejstva Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 ja ja zima je letos full kratka :P :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 danes sem bil na primorskem, sem končno spet po dolgem času videl, kako zgleda če ni snega,tudi temp. so se gibale okoli 8 stopinj zelo lepo janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 jest mam občutek , da prihaja ledena doba.... :alien1: nabavite motorne sani..pa velik kurjave :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Jebemtiga! Konc' sveta bo! Že spet bo ena zima 'zginla! :o A veste kdo to ve?! Samo tist', kater'ga še nobeden vidu' ni... :hmm: Gaspud! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 jest mam občutek , da prihaja ledena doba.... :alien1: nabavite motorne sani..pa velik kurjave :P dr.looney :devil: ys bom pa kupu motor zanalšč !!! ksm trmast kr Pepesana wpraš, čem ne verjamš :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 ys bom pa kupu motor zanalšč !!! ksm trmast kr Pepesana wpraš, čem ne verjamš :angry2: a se boš pol po garaži vozil? :P :naughty: :ninja: samo ne pozabi na zimsko opremo ..verige, lopata, zimske gume.... :naughty: :rolleyes: :P :alien1: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 a se boš pol po garaži vozil? :P :naughty: :ninja: samo ne pozabi na zimsko opremo ..verige, lopata, zimske gume.... :naughty: :rolleyes: :P :alien1: dr.looney :devil: doktorica, ti pa ne veš ravno veliko o motorčitih - v se kaže, da še nisi slišala za take motorčite za na sneg in celo dirke po snegu ... jasno s posebnimi gumami :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 danes sem bil na primorskem, sem končno spet po dolgem času videl, kako zgleda če ni snega,tudi temp. so se gibale okoli 8 stopinj zelo lepo janih Živela primorska :OK: :OK: :OK: Se bo treba preseliti :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 te zime ne bo nikoli konec!!!! jaz bi se rad vozil z motorjem ampak je premrzlo!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 doktorica, ti pa ne veš ravno veliko o motorčitih - v se kaže, da še nisi slišala za take motorčite za na sneg in celo dirke po snegu ... jasno s posebnimi gumami :hmm: a z ježevkami se boš vozil..ja zakaj pa to takoj ne poveš :slap: :P .) sam jest bi ti kar verige gor dala....zato ker sem žleht :devil: :P :naughty: p.s. kaj je že to motor? :rolleyes: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se