_OKI_ Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Mene zanima, zakaj nobedn od moderatorjev ne zaklene kakšne popolnoma odvečne teme (ko vsi redni in resni člani foruma to že ugotovijo) in ne opozori vseveč provokatorjev, ki s namenom smetijo po forumu in navajajo lažne podatke ter s tem otežujejo iskanje in izmenjavo koristnih informacij, čemu je ta forum namenjen ???????????
Noise Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Dave je še na dopustu, se mi zdi...
_Roba_ Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Dave je še na dopustu, se mi zdi... Kaj pol leta je ze na dopustu? :hmm:
denZ Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 (popravljeno) kaj pa če bi enemu od tistih ki redno obiskujejo kategorijo skuterji naredli za moderatora da bi sproti brisal to svinjarijo? (v mislih imam Zok-a ali pa _Roba_) Popravljeno Avgust 23, 2004. Popravil den2
Kremšnitar Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Jao, dejte ze neki ustimat glede tega, tega sranja nemores vec brat. Moderatorji se bol brigajte za oddelek skuterji, al pa dejte za moderatorja robo ali zoka - moj predlog.
GP ditech Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 ja dejte neki že uštimat kle! sicer se je pa tema Pokažite svoj skuter že malo pobrisala predvsem zadnje objave!
Noise Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 OK, I hear you. Delam na tem. V kratkem pričakujte pozitivne novosti v zvezi skuterji! LP, Noise
PoŽiG Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 OK, I hear you. Delam na tem. V kratkem pričakujte pozitivne novosti v zvezi skuterji! LP, Noise lepo :OK: :notworthy:
GP ditech Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 OK, I hear you. Delam na tem. V kratkem pričakujte pozitivne novosti v zvezi skuterji! LP, Noise yesss cajt je že biu
M|t3k Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Če bo Zok moderator, bomo vsi dol leteli :lol1: :lol1:
Zok Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 tud js ze nekaj casa opazam da je nekaj tem povsem zrelih za zaklep, kar dosti provokativnih in totalno-off-topic-in-totalno-brez-pomena objav za izbris, pa tudi nekaj uporabnikov si zasluzi kak opozorilni PM, malo da ne celo warning... :hmm:
_OKI_ Objavljeno Avgust 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 pa tudi nekaj uporabnikov si zasluzi kak opozorilni PM, malo da ne celo warning... :hmm: jaz sem ob odprtju te teme dobil oboje zaradi oglaševanja spletne strani v podpisu, a ni naključje :rolleyes: :cry:
M|t3k Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Hehe :D To je blo by the way.. da se pokaže, da še kdo kaj pregleduje.. Sicer pomojem pa je Dave preprosto voljo do Scooter oddelka zgubil... Blo preveč za delat in brisat :)
PoŽiG Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Sicer pomojem pa je Dave preprosto voljo do Scooter oddelka zgubil... Blo preveč za delat in brisat :) seveda, če se pa že skoro vsaki teden najde en takšen pi**un (beri kitarist.jackson :P ), ki brezveze nove teme odpira.... :wacko:
Noise Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 jaz sem ob odprtju te teme dobil oboje zaradi oglaševanja spletne strani v podpisu, a ni naključje :rolleyes: :cry: OKI, ni naključje. Oboje dobivajo vsi zaradi nedovoljenega oglaševanja. Samo opazil sem te v tem trenutku.
Brrrm Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 Tukaj sem. Malo sem vas počistil, v bistvu bi pa pomagalo, dati vse skuterje na smetnjak in jovo na novo. V bodoče vam obljubljam sledeče: vse teme, ki naslova in podnaslova ne bodo imele slovnično pravilno zapisanih, bodo romale v koš za smeti, pa naj bodo notri še tako pomembne zadeve. :devil: Ni treba vsakemu tepčku, ki se med vami pojavi na dolgo in široko odgovarjati. Pustite ga na miru, da sam v sebi umre. Čim lajate nazaj, ga samo še podžigate. Sicer ste pa tako ali tako brezupni primeri, prav takšni, mot tisti v "resnih" motorističnih temah. :)
M|t3k Objavljeno Avgust 23, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2004 :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:
Gallus Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 Tukaj sem. Malo sem vas počistil ..... In priklicali so jezo nadse :lol1: :lol1: :lol1:
Brrrm Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 Ni toliko jeza, kot brezup, malodušje, moderatorska slepota in podobno, ker, čim zagledaš nick, je približno že jasno, kaj bo pisalo in 75 % gotovo, kdo in kako bo odgovoril :P
Noise Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 Tako, urejeno. Skuterski del foruma je sedaj razširjen -- skuteraši boste lahko sedaj na veliko debatirali v štirih različnih forumskih kategorijah... Uživajte! Dobili pa smo tudi novega moderatorja, ki bo pomagal pri ustvarjanju konstruktivne debate in dobrega počutja na forumu, v skuterskem delu. ZOK, welcome aboard!
GP ditech Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 upam da bo zdej kej bol pregledn
jax Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 upam da bo zdej kej bol pregledn Bolš kot prej bo ziher :)
Noise Objavljeno Avgust 24, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2004 upam da bo zdej kej bol pregledn Seveda bo... Zok bo vse skuterske teme premetal po ustreznih kategorijah, potem pa bo baje šel skozi vse teme in združil tiste, ki govorijo o istih stvareh... prosili ga bomo še, da malo počisti "pametne" teme, za sprotno ustvarjanje konstruktivne debate pa bo tako ali tako skrbel.
Priporočene objave