Skoči na vsebino

Katerega soseda imam najraje ?

98 članov je glasovalo

1. 1.

• Italijana/ko
      10
    • Mad?ara/ko
      19
    • Avstrijca/ko
      21
    • Hrvata/ico
      10
    • sam sebe
      38

Priporočene objave

Objavljeno

me zanima kakšne so , če so "sosedske ljubezni" !

Objavljeno

hja,kapavem-še najraj zaidem v italijo :wub: ...čeprav znajo bit "tipični italijančki" mal nadležni..."mal"

avstrijci so okidoki :OK:

z mađari nimam prevelikih izkušenj, pa me niti ne interesira,da bi jih pridobival :)

s hrvati je pa tko, da manj ko jih vidim/slišim, raj jih mam :devil:

Objavljeno

sami egoisti tukaj. :devil: :lol1:

Objavljeno
sami egoisti tukaj. :devil: :lol1:

čeprav, če si predstavljam same špilferderberje okoli mene, me malce zmrazi O:-)

Objavljeno

vse...dokler ni problem z njimi....z njimi kot celoto ne pa parimi posamezniki....to pa je izjemno redko...če sploh je kdaj....

Objavljeno

...glede na to d sm mel punco k izvira iz italije... ...pa mam punco k izvira iz hrvaske... ...pa daaalec nazaj sm sral z eno madzarko... ...kurc, glasujem za avsterijo! :lol1: :devil:

edited later: Spilferderber, samga sebe mam prevc rad da bi hodu sam s sabo - verjetno zasluzim kaj boljsega, a ne?? :P

Objavljeno
...glede na to d sm mel punco k izvira iz italije... ...pa mam punco k izvira iz hrvaske... ...pa daaalec nazaj sm sral z eno madzarko... ...

..in prepričan sem, da si v vmesnem obdobju tudi sam s sabo hodil.. :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
me zanima kakšne so , če so "sosedske ljubezni" !

Ves kaj Rude, Lahko bi ti sosed bil :lol:

Popravljeno . Popravil Shargo
Objavljeno

Najraje imam sosedo ........ , še posebaj, ko ima oblečene bele hlače, spodaj pa tangice :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
Mercator - najbolši sosed. :P

Trenutni rezultati to potrjujejo. :P

Objavljeno

Östereicher/in ist gut genug für mich :OK:

Objavljeno

Hehe Gujo 100% Madžarke aneda?

K majo tako hudo zimo tamle, pol morejo pa revce tuuuuukooo "okepane" okol hodt :yea2:

Objavljeno
Najraje mam soseda Emana. :)

Yst pa študentko iz sosednje garsonjere. Mislim, da je Mađarica. Prepričan pa nisem... :rolleyes:

Objavljeno
Yst pa študentko iz sosednje garsonjere. Mislim, da je Mađarica. Prepričan pa nisem... :rolleyes:

A si jo na tvojem balkonu fotkal? :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
A si jo na tvojem balkonu fotkal? :kva2: :kva2: :kva2:

Yep. Revica je rabila fotko za index. Pa sem jo parkrat pritisnil.

Važno je imeti dobre odnose s sosedi! :)

Objavljeno

najraje mam sosede na zadnjem delu naše hiše..... tam me vsako jutro namesto nadležnih človeških glasov zbudijo ptičke, ki so res enkratne sosede....kapo dol nad takimi komšijami.... :notworthy:

Objavljeno

Jaz bi pa mel za sosede Kubanke (no OK Kubo nasploh), a je to mogoče uredit, saj mi je vseeno kako samo da nas odšlepajo nekak dol, saj je še placa za en otok Republik St. Eslovenie. Recimo da nas vržejo tam vmes med J Ameriko in Kubo, recimo enih 15 min z trajektom do obeh :hmm:

drugače pa Mađarke niso švoh :P

Objavljeno

Moj najboljši kolega je sosed Danilo,

jutri ma rojstn dan grem k njemu na kosilo.

Objavljeno

Tale je bla lansko leto moja cimra ;) Mislim, da je iz Mongolije, samo nisem ziher :unsure: Kak naj razumem Kitajce, kaj govorijo?

Objavljeno
Tale je bla lansko leto moja cimra ;) Mislim, da je iz Mongolije, samo nisem ziher :unsure: Kak naj razumem Kitajce, kaj govorijo?

Pejte prdet skupaj ... NJihv bo bolj rižev ,tvoj pa bolj tak, ... saj veš, kak .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!