.T. Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 http://bmwe32.student.utwente.nl/sean750/e...70rebuild_1.htm Kaj menite? Po moje takšnih dobrih mašin ne delajo več. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 delajo, delajo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 ahhhhhh kak pogled, jaz bi tudi to mel!!!!!!! :kva2: samo kaj ko: BMW - Brings Me Women but Breaks My Wallet :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 have mercy :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 model je CAR! sam meu bo pa tut picke s tem avtom ce jih ze nima! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 to je eden izmed razlogov da se česa takega lotiš..... <_< tadej že ve zakaj BMW-ja vozi.... :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 tadej že ve zakaj BMW-ja vozi.... :D :P Na BMW letnik 1988 pa res padajo ful dobre pičke.... A ti ga posodim za en krog :naughty: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 A ti ga posodim za en krog :naughty: Tadej :kva2: :kva2: ja ja......ej tadej sej se hecam..sem hotu sam na objavo pred mojo nekaj nakazat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 ahhhhhh kak pogled, jaz bi tudi to mel!!!!!!! :kva2: Jaz tudi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 Kdo bo pa tankal :? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se