borollety Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 A kdo slučajno ve za kako firmo(al pa privat), ko se ukvarja z predelavo celindrov. Naj po ta firma specializirana, ne pa kak lojzek za ovinkom :D lahk je tud v tujini. ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 (popravljeno) A kdo slučajno ve za kako firmo(al pa privat), ko se ukvarja z predelavo celindrov. Naj po ta firma specializirana, ne pa kak lojzek za ovinkom :D lahk je tud v tujini. ajd Nizozemska:3BR,XSH,FST,Twins Racing,Kompanstuning Slovenija:Scooterkit(se mi zdi),MikMekanik(nisem 100%) Avstrija:Scooter Scene Graz Kaj bi pa sploh rad predelal?Stage? Popravljeno Avgust 27, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borollety Objavljeno Avgust 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 ma svojga Hebota bi mal sfriziral :D Neki sm pri XSH gledal, pa se mi kr dobade tista zadeva za 100eurov. Ma v bistvu bi ga dal sfrizirat kok se da (kanali max) , Scooterkitu pa ga nedam kr itak nimajo pojma o friziranju (high-end racing). aja, celinder pa je hebo manston replica 47,6 ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 ma svojga Hebota bi mal sfriziral :D Neki sm pri XSH gledal, pa se mi kr dobade tista zadeva za 100eurov. Ma v bistvu bi ga dal sfrizirat kok se da (kanali max) , Scooterkitu pa ga nedam kr itak nimajo pojma o friziranju (high-end racing). aja, celinder pa je hebo manston replica 47,6 ajd Jaz ce bi ze dal Stage delat bi izbiral med XSH in 3BR.Samo bi se verjetno za XSH odlocil...Bomo vidli .) Ves mogoce kako dolgo traja da zadeva pride do njih da oni uredijo in poslejo nazaj? :hmm: Ce seveda gre.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borollety Objavljeno Avgust 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 največji problem je v tem kr je ta firma na nizozemskem! Velik kje sm že videl, da majo celindre sfrizirane pri XSH, pa tud Twin ni tak slab. Nekje sm najdu film ko so sfrizirali črnega zipa sp(ta novga) pa je šel k pra**. Glede cajta pa ne vem kak dolgo bi ti to rihtali, pa itak se ti ne splača celinder na nizozemsko poslat, kr bi preveč dal za poštnino. js bi najraje videl, da bi mi kdo to v SLO zihtal, al pa v Avstriji al Italiji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Je varianta, da jim daš keš, ti oni nov cilinder kupijo, stunajo in pošljejo.. tak je poštnine samo pol. Stvar dogovora.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borollety Objavljeno Avgust 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 scooterkit me je opozoril, da ga ne smem žalit. Tak da prejizrečeno jemljem nazaj. o.k. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 borollety mislim da pinjas ve za firmo oz. nekoga ki tuna cilindre v Italiji,ker se spomnim da sma se 1x o tem nekaj pogovarjala.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duke Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 A kdo slučajno ve za kako firmo(al pa privat), ko se ukvarja z predelavo celindrov. Naj po ta firma specializirana, ne pa kak lojzek za ovinkom :D lahk je tud v tujini. ajd Kar se frizure valjev tiče, je MikMekanik :notworthy: car, ki ga poznajo ne le v Sloveniji in na Hrvaškem ampak tudi v Italiji, Belgiji, Nizozemski, Franciji. Njegov ZIP SP ima točno toliko moči in navora kot Polinijev tovarniški. Možakar je naredil že veliko valjev za minimoto, skuter, motocross, da o 4T motorjih :topic: tukaj ne zgubljamo besed. Problem pri njemu je ČAS :blink: ker se trenutno ukvarja z letalskimi motorji :hmm: . Sicer je pa dosegljiv (ko je) na 01 4340216. Howgh! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 Rozman www.rozmandesign.com tipo bo mnda dobil zastopstvo za Hebo ma pa servis pa brus cilindre pa to pa un.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se