fazerer Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 :P usa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 :P usa Bush bo sigurno napado Argentince :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 koga smo mi nabili....kdaj, kje?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 koga smo mi nabili....kdaj, kje?? Kdo smo to mi? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 ne vem kdo smo to mi...naslov teme je "Spet smo nabili presrane americane" pa me zanima kdo smo to mi...kapiš?? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 USA vs. World (mejbi?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
balki Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Saj je vseeno kdo smo mi važno je le da smo jih dol vrgli. :notworthy: :OK: :yea2: ZDA :BUA: proti svetu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 joj prejoj...... <_< :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 ma ja, argentinci so jih s pomočjo naših izseljencev (cycovih) .) ! lekcija št. 1 - ne podcenjuj nobenega nasprotnika ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Avgust 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 ampak sisijem je uspelo do brona, sem kr malo razocaran nad litovci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 No fajn...še tle mešate politiko zraven :? :SS Alla :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 No fajn...še tle mešate politiko zraven :? :SS Alla :ph34r: Kakšna politika :? to so naši prijatelji :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se