bassko Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Jo mi bomo pa dele rock band nardil pa bi sam prosu za nasvete za ime! More bit neki tazga da zazge (prosim samo resni) ker mi se cist nc tazga ne spomnemo! Hvala za nasvete! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Probajte sestavit kaj iz vaših imen al pa kaj, če se že nič ne spomnite ... drugač zaenkrat men tud nobeno ime ne kapne v glavo :blink: .... Če se kaj spomnim napišem, drugač pa veliko sreče pri iskanju imena ... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Drugs , sex & rock&roll Drugs = D sex = 6 (malo prisiljeno, ampak se večkrat uporablja) rock = R roll = R izpeljanke: D6&RR D6 6&RR RR :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Ja .... am kaj ime more bit slovensko al je lahko angleško tud al pa kaj ... to men zanima :D Drugač pa : GRANDMASTERS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Ti kr dej "Zvite feltne" poimenuj bend pa spilajte dobr, pa bo! Ne rabte nekih amekariziranih imen. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 al pa.... BEND. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Ti kr dej "Zvite feltne" poimenuj bend pa spilajte dobr, pa bo! Ne rabte nekih amekariziranih imen. .) Se mi zdi, da morš okol cerknice hodt da poznaš to ime.... :hmm: Kcor Knaš...... Melanholija ...moj bivši bend.....sam je bolj za specifični žanr.... ma domišljija je potrebna.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 POČENE RAJNGLE ! - lahko tudi zažgane, če boste nažigali ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 dobra imena zvite feltne, pocene rajgnle! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Spyke. B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Avgust 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 drgac pa ime je lahko slovensko al anglesko! sam melanholija se pa dobr slis! a ga lohk uporabm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 tudi mi smo imeli ta problem ko smo spravljali skupaj ime za band, ni šlo za vraga. no pa smo se ga globoko intoksinirali in začeli na list pisat ideje, premetavat besede, zlagat in na koncu smo dobili 10 "ful dobrih" imen. drugi dan smo izbrali tisto za katero smo se edino spomnili kaj naj bi pomenilo. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 ..melanholija se pa dobr slis! a ga lohk uporabm? Po moje "Melanholija" ne paše za rock. To ime bi bolj pasalo, če bi igrali "blues". :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 nga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 ..sam melanholija se pa dobr slis! a ga lohk uporabm? A nis reku, da boste nažigal? :hmm: Predlagam : Zažgy band :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jalovec Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Jo mi bomo pa dele rock band nardil pa bi sam prosu za nasvete za ime! More bit neki tazga da zazge (prosim samo resni) ker mi se cist nc tazga ne spomnemo! Hvala za nasvete! :yea2: :yea2: :yea2: TAGROZEN BAND Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 ventilčki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Po moje "Melanholija" ne paše za rock. To ime bi bolj pasalo, če bi igrali "blues". :rolleyes: kot sem rekel je bilo ime melanholija uporabljeno za bend, ki je bolj alternativo nažigal.....za rock band res ni primeren..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 kot sem rekel je bilo ime melanholija uporabljeno za bend, ki je bolj alternativo nažigal.....za rock band res ni primeren..... :blink: :blink: :blink: Alternativo nažigal? :? Melanholija? :? Ja, no... če je pa tako, potem pa ja... :huh: :unsure: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Fušarji B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Alternativo nažigal? :? Melanholija? :? Ja, no... če je pa tako, potem pa ja... :huh: :unsure: :hmm: kateri del ti ne gre v glavo......oziroma kaj hočš povedat....kakšn muziko nažiga bend patetico...patetično...kakšno muziko nažiga bend Zvite feltne.... :wacko: kakšno sidarta...... v imenu benda ni potrebno, da se skriva zvrst igrane glasbe....pač je ime benda izbira članov ali pa koga drugega za bolj komercialne zadeve..... če pa je potrebno da se v imenu benda skriva zvrst mora pa bend potemtakem nositi ime Rock (pa še kaj) za rok muziko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 kateri del ti ne gre v glavo...... V glavo mi ne gre sledeče: da ste alternativo nažigal in da ste se hkrati imenovali Melanholija. Sam to mi ne gre v glavo. :huh: p.s. Pa ne se takoj jezit, pa užaljen bit.... saj nisem rekla, da imam jaz prav in da si ti čuden. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Mah jebes ime, noben ne pride poslusat zarad imena benda. Sam eno bi povdaril, dejte se zment, pa spilajte tiste, ki jih vsi skup znate :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Pohan Sir Porka Motorka HOT-W (Hepanz 0wn tha world) Astabilni Multivibrator Kr Neki TMD (Ti Maš Domišljija) ... B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Pohan Sir Porka Motorka HOT-W (Hepanz 0wn tha world) Astabilni Multivibrator Kr Neki TMD (Ti Maš Domišljija) :lol1: ali pa čisto enostavno "Zoky band" (beri: cokibent) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se