hadni.10m.com Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 Zdravo mene zanima kak bi si na skuteru iz oranžnih blinkerov nareo rdeče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 mogoče transparentni rdeči sprej??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hadni.10m.com Objavljeno Avgust 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 (popravljeno) samo jas mam oranžne blinkere Popravljeno Avgust 28, 2004. Popravil hadni.10m.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 samo jas mam oranžne blinkere Ja sj, zdj pa sam sprej v roke pa na delo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hadni.10m.com Objavljeno Avgust 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 (popravljeno) v kiri trgovini pa bi dobo sprej Priponka spada v motostose in ne sem, zato sem jo odstranil. LP, Zok Popravljeno Avgust 29, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Avgust 29, 2004 Deli Objavljeno Avgust 29, 2004 Baumax, OBI.. v glavnem more bit transparent, da se bo sploh kaj vidlo skozi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se