medved Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 ow jaz že kak mesec iščem mašino od 125 do 250 ccm dvotaktno ampak sam mašino.pač jo zelo nujno rabim pa nemorm nikjer dobit da bi jo kdo imel.prosim če kdo ve kje bi lahko kupil tako rabljeno mašino naj mi prosim sporoči.hvala
Rock-46 Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Ja poznam enga mehanika ki je sicer res full nategant glede motorjev, baje prodaja motorje brez vednosti lastnika in mu potem ne da denarja...... skratka ima pa dosti rezervnih delov, masino pomoje tud kaksno...nevem kaj rabis...samo ce se bos karkoli menil z njemu, potem se meni samo tako da vidis stvar jo sprobas in mu takoj das denar ter zkljucis posel z njim, nic v naprej denarja oz. karkol da ne dobis takoj....je pa iz Luže pri Kranju, pise se Jarc. Posici v telefonskem imeniku...vendar res bodi previden, ker baje je tak, midva sva imela en posel in sem kar vredu skoz prsu samo sem mu skoz za vratom visel ..... Uspesen nakup ti zelim. Lp;Rock
simonsi Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Lepo te prosim da se izogibaš Jarca ker mulc je živ hudič, s fotrom se boš mogoče kaj zmenil. Ali pa če si še večja baraba kot on. Je pa tako da nazaj dobiš manj kolikor si pripeljal. :grim Prijetno trgovanje želim :)
Shargo Objavljeno Avgust 31, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2004 Stari, jaz ti pa svetujem, da pozabi, ali zamenjaj koncept. ker agregata dvotaktnega 250 ccm pri nas ne bos nasel!
Rock-46 Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Lepo te prosim da se izogibaš Jarca ker mulc je živ hudič, s fotrom se boš mogoče kaj zmenil. Ali pa če si še večja baraba kot on. Je pa tako da nazaj dobiš manj kolikor si pripeljal. :grim Prijetno trgovanje želim :) No sej to sem mislu ja...sam sem mal dolgovezil.... Lp;Rock
Zok Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 za kaj pa rabis ravno 125/250 cc 2T masino?? za home made gokart? letalo? podmornico? space shuttle? :rolleyes:
Leteči Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Pusti Jarca ker je baraba in te bo sigurno nategnil
Denny Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 pri nas je bolj bogo...poglej na odpade v IT in mogoče celo v A...preglej italijanske moto forume, internetne oglasnike,...za 125 ne bo problem, 250 pri nas skoraj ni, jih je pa dosti v tujini. Takoj najdes mocno karamboliran motorcek na prodaj. Slišal sem, da je nekje odpad blizu Trsta in da imas vsega tam. Hodijo eni hard endurasi tja in nabavljajo robo. Baje dobis dober enduro tudi za 500EUR.
Thundercat Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 odpadi v italiji so res lahko dober vir kakšnega dela...sploh mašine...lahko pa malo prečekiraš pri slovenskih serviserjih...zagotovo kje komu leži kak agregat... za kaj pa rabiš....
snow Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Kje bi ta odpad v Italiji blizu Trsta bil?
M|t3k Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Na eBay poglej... tam je kr nekaj tega.
Thundercat Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Kje bi ta odpad v Italiji blizu Trsta bil? kontaktiraj Žana al pa Schultza..oni so bolj blizu meje...mogoče kaj vedo.... ;)
medved Objavljeno September 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2004 ma rabm mašino za gokard.Ka mam profesionalno ogrodje pa sm ga malo predelal pa sem mel do zdej 600 ccm 4 taktni motor od honde cbr sam je mal prehudo pa še v ful slabem stanju je ta mašina.zato bi rabu nekje med 125 ali 250 ccm.pa najboljša bi bla od krossa ka ma najmanj brezvezne šare gor (alternator, zaganjač, baterija ......)
medved Objavljeno September 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2004 ps mal sm utrgan na gokarde ka letijo preko 200 km/h.seveda si lahko predstavljate da to ni običen stroj.sem ene 2 meseca porabil sam za konstruiranje spoilerjev da mi stvarca ne poleti. papa pište kej. PS: če koga zanima načrt ali kakšna slika naj mi sporoč. bY BY
Tamav Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 ja lahko bi kako slikco sem spodaj pripopal, da vidimo kaj ustvarjas...
Zok Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 slikeeee!!! :kva2: si dobu idejo pr gixxerkartu?? :naughty:
Manijak Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 slikeeee!!! :kva2: si dobu idejo pr gixxerkartu?? :naughty: to je huda zadeva ja. :kva2:
HAWKey Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 slike k me ful zanima kok zgleda STROJ :notworthy:
medved Objavljeno September 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2004 ej klapa dobite slike asap sam da jih dobim iz enga druzga kompa ka jih na temu nimam.ps: načrtov ne dam ker sem predolgo časa porabil da sem skonstruiral zadevo.sorry
Zok Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 načrtov ne dam ker sem predolgo časa porabil da sem skonstruiral zadevo. malce dvomim v avtenticnost tistih slik, ki jih isces... :hmm:
maXXXimum Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 ja lahko bi kako slikco sem spodaj pripopal, da vidimo kaj ustvarjas... Tut mene zanima kako zgleda zadeva.. slikce dobrodosle :afro1:
tehnakar Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Vidm d bojo te slikce zlo hmal. :lol1:
slovenc46 Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 mene zanima kok je kej z temi deli za gokarde kolk pridejo kej gume pa kake servise je treba kej delat pa na kolk :?
mi Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 za gokart gume pridejo cca.5k vsaka, feltne pa isto! sm se že neki zanimu da bi sam sestavu...sam ni financ za mašino, gume, vse ostale stvarce tko da je zaenkrat samo v glavi!
slovenc46 Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 aha sej se dobi kak star gokard za za kakih 50 60k sam pol bi se blo treba kej porithat zanima me predvsem kok zdrzi kej masina pa to
Priporočene objave