lojzi Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Hmmm, naj vama prinese veliko sonca v dom, čestitamo! Tina & Lojzi
Mačica Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 :kva2: :OK: jiiiiiiiiihaaa, kaj je Motoboom že tak daleč? Matr je hitr minilo. Pa seveda ČESTITKE še od mene. :yea2: :004
Dada Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Moj prvi najsrečnejši dan je bil, ko sem prvič postala mamica in dobila mojega Luka. Enako želim tudi tebi Kiki!
peco Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Velik srečnih kilometrov vsem trem. :D :OK: :OK: :OK:
Rock-46 Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 CESTITKE se tukej gor :) Zalil smo ga pa tok, da bo zdrav ko dren :) :D LP,Rock
Max Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 ...Luka.....pa fajn ga zalite..... :OK: :kva2: Pa le pazite malo, da ga ne utopite B) Sicer pa C E S T I T K A M !
Max Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 ...A zato sta se takrat v Šparu, ko smo se srečal, plazla okrog polic s pamperski... O:-) :rolleyes: ...Manu&fifty :kva2: Manu, kaj, a ti tut pleničke rabiš :unsure: :P :grim :naughty: Al jih samo kupujes za fiftija :devil: :afro1: O:-)
kat Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Čestitke Kiki in Vikingu :grupni: Mali Luka pa naj hitro zraste, da se bosta z Niko podila na MS piknikih :yea1: Zdej pa HOČMO SLIKCEEEEEEEEE .) Kat & Rude & Nika
Sanda7 Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 tudi jaz se pridružujem čestitkam :OK:
smrekca Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 (popravljeno) ja, družinica, super in uživajte, anedede!!! :D :yea2: ČESTITKE! :OK: Popravljeno September 3, 2004. Popravil smrekca
vrho1679 Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Uf šele zdejle vidu pa zvedu Se pridružujem ostalim in VSE ČESTITKE KIKI IN VIKING ( zdej bo šou pa mutor u kuot za encajta aaa ??? :naughty: :yea2:
viking Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Najlepša hvala vsem za čestitke in lepe želje!!! :OK: :OK: Pa en lep pozdrav od nas treh!
Cacy Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Ja iskrene čestitke tudi z moje strani, pa da bi dete zraslo v postavnega Vikinga jr. in novega člana MS. Babica mu bo pa kakšnega bavarca zrihtala, kenede? :naughty: Še enkrat čestitke in najlepši pozdrav vsem trem. :yea1:
dave the wave Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 jiiiiiiiii, kake dolge lase ima :)
Manu Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 (popravljeno) :kva2: Manu, kaj, a ti tut pleničke rabiš :unsure: :P :grim :naughty: Al jih samo kupujes za fiftija :devil: :afro1: O:-) Mi tut naročamo. :rolleyes: O:-) :afro1: @Viking : Lepi mali na slikci, ampak, ti povem, da je Kiki podoben... :) Aja!!!! Sej zato je lep! :) :004 Popravljeno September 3, 2004. Popravil Manu
premza Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 jiiiiiiiii, kake dolge lase ima :) Viking, a pr vas un poštar z dolgo čupo pošto nos? :hmm:
kat Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 iiiii še eno čupasto deteeee :wub: zgleda da naš primoski poštar fuša še na zasavju <_< Mi mamo tud tako zvezdico doma :rolleyes:
Hanzi Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Želiva mu predvsem zdravja, čimmanj joka (zarad mamice in očka), pa da ga na NFS že vidimo v živo :rolleyes:
dr.looney Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 ISKRENE ČESTITKE :OK: :OK: :OK: od dr. looney in gogija
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se