gizmOkak Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 sej lahko pa da nas bodo povabli.....na zbore se vedno vabi z reklamo...morebiti le-ta še sledi..... ma ne vem, zgleda d bi radi meli zbor...pa upajte na zbor. "normalni" motoristi sm mislu na open air festival :D se pa strinjam z HHV-jetom d se zapeljemo v lastni režiji gor in dol po Brdih in se mamo fajn, sploh če nam bo zravn še luštno (by shargo) :grim
Shargo Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 ...pa upajte na zbor. "normalni" motoristi sm mislu na open air festival... Ja in kdo bo zdej odlocal kateri motorist je normalen? :hmm:
HHV Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Ja in kdo bo zdej odlocal kateri motorist je normalen? :hmm: Kateri motorist sploh hoče biti normalen? :P
Shargo Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Kateri motorist sploh hoče biti normalen? :P To bos pa zvedel sele v Brdih :hmm: :lol1:
Noise Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Kolikor me moj plesnivi spomin ne vara, lani tudi ni bilo zbora. Pa smo se kljub temu imeli zelo lepo in smo se lahko pohvalili z urejeno in varno a obenem zelo prijetno skupinsko vožnjo. Predlagam in navijam, da se ponovi lanska varianta, ki zaradi mene lahko postane tudi tradicionalna. Tako tudi bo... samo še malo, pa objavimo datum!
marem Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 MOTOSVETOV ZAKLJUČEK SEZONE = fura na NOVOLETNO FORUMSKO SREČANJE!!! :ph34r: :lol: B)
premza Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 (popravljeno) Tako tudi bo... samo še malo, pa objavimo datum! Da ne bo slučajno 9. oktobra! <_< Popravljeno September 15, 2004. Popravil premza
Špilferderber Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Da ne bo slučajno 9. oktobra! <_< mislim, da bo prekleto malo demokracije pri tej odločitvi.. edino pravilno..
premza Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 mislim, da bo prekleto malo demokracije pri tej odločitvi.. edino pravilno.. Če je pa tako, se lahko zmenmo za 16. oktobra. :OK:
gebre Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Kako je bilo pa lani s hitrostjo na vožnji, oz. kako hitro se je vozilo?
pek Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Kako je bilo pa lani s hitrostjo na vožnji, oz. kako hitro se je vozilo? Ma tam nekje do 100 se je vozilo :OK: enpar jih je magari pol naprej šlo,ma ni blo frke :yea2: PS to pravim od Divače proti Brdom :notworthy:
Hanzi Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Tako hitro da sem jaz z lahkoto sledil (avto s 60 pS). Nekateri pa so se seveda odpeljali naprej
Noise Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Kako je bilo pa lani s hitrostjo na vožnji, oz. kako hitro se je vozilo? Komot lahko slediš. Če pa _res_ ne bi šlo (s kakim skuterjem npr.) pa ni frke, vsak mora tako ali tako vozit svoj tempo, da se dobro počuti. Pač malo kasneje pripelješ na cilj...
HHV Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 (popravljeno) Štartali smo skupaj, da bi v koloni prišli iz Lj in Vrhnike. Že takoj po odhodu iz Dolgega mostu se je formiralo nekaj skupin, ker so nas razbili semaforji. Tisti, ki so stali prvi na semaforju, so potem prevzeli vodenje skupin. Vozilo se je po pravilih, ki veljajo za vožnje v skupinah (uporabi iskalnik in beri v forumu). Zadnja skupina z zaščitnico (Brrrm in HHV) je skozi Hrušico vozila zelo penzionersko počasi s povprečnimi 50km/h. Od Ajdovščine naprej se je formiralo še več skupin in vsi smo se kasneje dobili v Brdih. Varno in prijetno. Primerno za vse pametne motoriste (kar motosvetovci seveda smo), hitrejše in počasnejše. Popravljeno September 16, 2004. Popravil HHV
mk-r Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Novosti glede zbora v Brdih... Zbor BO... :OK: Sem se pogovarjal z enim članom, pa mi je povedal da zbor bo. V taki ali drugačni obliki... Verjetno bo le bleda senca zbora, ki smo ga bili navajeni iz pred par let... Bo vse bolj na kupu v njihovih klubskih prostorih... Konec tedna imajo člani sestanek in se bodo natančneje pogovorili o izvedbi zbora, piknika ali kakorkoli ga bodo klicali... Ko mi sporočijo kaj več se bom oglasil... Zgleda, da se tudi pri njih nima nobeden več volje ubadat z organizacijo malo večjih zborov in prireditev. O:-)
Tratnjak Damijan Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Ja lani je bila prav lepa zaključna vožnja, pa še vreme nam je bilo naklonjeno. Lahko bi spet bilo letos kaj podobnega. :)
Noise Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Novosti glede zbora v Brdih... Zbor BO... :OK: Pa saj to govorimo že od začetka te teme, da Brda bodo. Motosvetova... :D
Janis Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Če je pa tako, se lahko zmenmo za 16. oktobra. :OK: Jaz pa predlagam 1.novembra :) , da nou treba na britaf sveče pržigat :lol1:
gebre Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Primerno za vse pametne motoriste (kar motosvetovci seveda smo), hitrejše in počasnejše. No super, ker s 4T 125-ko, več kot dobrih 90 ne gre :rolleyes:.
Shargo Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 No super, ker s 4T 125-ko, več kot dobrih 90 ne gre :rolleyes:. No sej v primeru dezja recimo, :o itak ni zdravo voziti hitreje :wub:
gizmOkak Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 No sej v primeru dezja recimo, :o itak ni zdravo voziti hitreje :wub: je, 190 O:-) te sproti suši :huh: :grim
Shargo Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 je, 190 O:-) te sproti suši :huh: :grim 190 km/h po dezju :hmm: ...to pameten motorist ne dela .)
fazerer Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 no motosvetovci pri koritu, kako kaze z zakljucno voznjo v brda???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se